Kesälomaa


 Vietimme tänäkin vuonna ihanan äidit ja lapset viikon ystäväni mökillä saaristossa.


Veimme mansikkaiset tuliaiset saareen.  Body Shopin ihonhoitotuotteet olivat herkullisen oloisia, että pojat olivat syödä ne. :)

 Veneilimme Katanpään vanhalle sotilasalueelle.  Siellä on todella kaunista. Söimme kalakeitot ja silittelimme lempeitä lampaita. Bunkkereissa oli jännittävä seikkailla.

Leivoimme valmiista Risenta seoksesta kätevästi siemennäkkileipää. Se oli superherkullista! Se on myös glueteiinitonta.


Meillä kävi tuuri kun ne kolme hellepäivää sattuivat juuri tälle viikolle.Kävimme myös Tallinnassa.


Tallinnassa oli sateista, joten kävimme ostoksilla. Ulemisteen oli rakennettu uusi ostoskeskus, joka oli aivan valtavan suuri.Löysin keltaisen mekon ja takin. Minulla ei ole koskaan ollut keltaisia vaatteita. Taisin mennä vähän sekaisin auringon puutteesta.


Tänään lähdemme Fiskarsin antiikkimarkkinoille.
Moikkaa jos tavataan. :)

Iloisia kesäpäiviä!
 

Kommentit

Saaristo on mulle ainakin sellainen latauspaikka, että ei parempaa löydy. Ihanat kuvat :-) Ja tuo keltainen on varmaan sulle tosi kaunis. Mullakaan ei ole yhtään keltaista. Mulle tosin se ei sovi, kokeiltu on. Juuri pakkailin tässä itse muuten Body Shopin vadelmaisia rasvoja ja kuorintavoiteita. NIIIN ihana tuoksu, ettei voi uskoa.
Kuulostaa ihan perfectiltä lomailulta ! Kiva jos edes muutama hyvä sääkin osuu kohdalle :) Leppoisaa sunnuntaita!
Tuire sanoi…
Hannis-Kiitos! Saaristo on aivan ainutlaatuinen. Hmm, saapa nähdä kuinka keltaisessa viihdyn. Ainakin siitä väristä tulee hyvä mieli! Yllättävän aidon herkullisia nuo bodyshopin tuotteet. :)

idis &amp-Kyllä saaristo on kaunis! Täällä on nyt rankkasade. Tänä kesänä saa olla tyytyväinen jos ehti nauttia muutamasta kauniista päivästä. :/ Lokoisaa sunnuntaita!
Anonyymi sanoi…
Oletko käynyt Billnäsin antiikkimarkkinoilla? Mikä on kahden tapahtuman ero?
Tuire sanoi…
Anonyymi-Fiskarissa on antiikkimyyjiä ja Billnäs on nykyään enemmän kirpputoritapahtuma. Ihan mukavia käydä molemmat jos ehtii. :)
Tuo valkoinen toppatakki on AIVAN IHANA!
Tuire sanoi…
Mia- Kiitos! Se on tosi kätevä, oikein ohut ja mukava. :)