Viikonloppuilua


Olipas superkiireinen viikko. Siksi oli erityisen mukavaa, kun talo hiljeni perjantai-iltana ja ystäväni saapui meille raakasuklaapakkauksen kanssa.


Kokeilimme molemmat raakasuklaata ensimmäistä kertaa. Pakkaus sisälsi kaiken tarvittavan, kylmäpuristettua kaakaovoita, neitsytkookosöljyä, agavesiirappia, lucuma-jauhetta, goji-marjaa, raakaa kaakaojauhetta, Haca-jauhetta ja Kalaharin suolaa. Lehtisestä luimme näiden superfoodien terveysvaikutuksista.


Raakasuklaan teko oli hauskaa puuhaa kuulumisten vaihtamisen lomassa.


Se oli todella hyvää. 
Miten kivaa syödä suklaata ilman huonoa omaatuntoa!


Loistavan auringon myötä minäkin olen päässyt kevättunnelmiin. Toin kellarista mansikan kodinhoitohuoneen ikkunan alle valohoitoon. Leikkasin rönsyt ja kuivat lehdet pois. Pian meillä kasvaa omaa terveysruokaa parvekkeella.

Valoisaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Nainen Talossa sanoi…
Tuossahan oiva ohjelmanumero illanistujaisiin :). Nyt harmittaa, kun heitin oman mansikka-ampppelini syksyllä kompostiin. Olisi sittenkin pitänyt talvehdittaa se.
Anne sanoi…
Raakasuklaa on niin hyvää - en muuta syökään. Noh - jouluna lipsuu vähän ;)
Tuire sanoi…
Nainen Talossa- Tosiaan, illanistujaisissa on mukava tehdä jotain yhdessä, varsinkin jotain tosi hyvää. :) Nämä mansikat menivät kellariin syyssateista läpimärkinä ja näköjään pärjäsivät.

Anne-Se on hyvää ja minä maistoin vasta nyt! Jouluna saakin lipsua ihan kaikesta. :)
Miia sanoi…
Näyttääpä herkulta :) En oo minäkään maistanut koskaan. Ihana tuo mansikkaruukku :)
Tuire sanoi…
Miia- Herkkua oli. :) Yllytän maistelemaan! Kiitos, mansikkaruukuissa on jotain vähän hauskaa ja niistä on kiva poimia mansikat puhtaana.
Teija sanoi…
Noniin, sait mielenkiintoni heräämään raakasuklaaseen! (Nää blogit on kyllä aikamoisia innostajia!) Ja kiva että sun mansikka on säilynyt talven yli! Mullakin rungollinen oliivi säilyi, vaikka olin ihan varma, että ei :)

Keskiviikossa jo mennään, iloa viikkoon♥
Tuire sanoi…
Teija-Blogimaailmasta löytyy innostusta vaikka mihin. :) Rungollinen oliivi on kyllä kaunis! Ihanaa kun sain sen talvetettua. Iloista loppuviikkoa! <3
Lucuma on täältä Chilestä! :)
Tuire sanoi…
Mia-Ai onko, voi miten hauskaa! Pakkauksessa kerrottiinkiin lucumasta ja sotureista muistaakseni. Käytätkö itse lucumaa? Olispa kiva jos postailisit siitä!
Vautsi!! Miksen mä ole keksinyt tehä ite herkkusuklaita? Varmaan laiskuuden tähden ;) Ihanaa mansikan odotteluaikaa sinne :)
ps:blogissani arvontaa meneillään !
Tuire sanoi…
Birgit-Kiitos! Toivotaan hyvää satoa. :) En keksinyt minäkään, tämä oli ystäväni hyvä idea. Raakasuklaan teko oli oikein hauskaa, ei kovinkaan työlästä. Kannattaa! Tulen kurkkaamaan arvontaa.