Syyslomaterveiset Tallinnasta


Vietimme kolme kaunista syyspäivää Tallinnassa.
Perjantaina kävimme Kadriorgin puistossa kävelemässä ja leikkimässä. Taustalla näkyvässä kauniissa paviljongissa on Miiamilla-lastenmuseo. Se aukesi vasta puolilta päivin, joten keskityimme ulkoiluun keisarinnan upeassa puistossa.

Kadriorgin ruusutarhassa kukki viimeiset ruusut.
Illalla käveltiin vanhassa kaupungissa ja juotiin kuumat kaakaot Raatihuoneen torilla. Lauantaina shoppailimme Rocca al Maren-ostoskeskuksessa. Sillä aikaa pojat pääsivät leikkimään hop lop-tyyppiseen sisäleikkipuistoon.Iltakävelyltä jäimme Kullan kanssa kahden ylelliseen Tsaikovski-ravintolaan. Pojat jatkoivat matkaa Äitini kanssa Mäkkäriin ja hoiti heitä loppuillan.


 Tsaikovskissa oli muusikoita soittamassa Tsaikovskin musiikkia.


Miljöö oli kaunis.
Myös joutsenlammen musta joutsen oli katettu pöytään.


Ruoka oli ihana elämys.


Jokaisen ruokalajin väliin tarjoiltiin compliments from the chef.


Savuava jälkiruokapavlovani sisälsi kaikki mahdolliset hedelmät ja marjat.  Sateisena sunnuntaina menimme Tallink Spa-hotellin kylpylään.

Kuva Tallink Spaan sivuilta.

 Kuopus nautti uimaanopettelusta lämpimissä sopivan syvyisissä altaissa. Pojista oli jännittävää uida ulkoaltaassa vesisateessa. Kaikista oli hauskaa tilata smoothiet suoraan porealtaasta. Kylpylästä löytyi myös ihanin höyrysauna, jossa lekoteltiin kaakelipedeillä ja katseltiin kuituvalotaivasta.


Lopuksi syötiin pelmeenejä Reval Cafeessa, kuten me yleensä Tallinassa syömme.


Kotiin tulimme tosi myöhäisellä täpö täydellä laivalla. Se sujui ihan hyvin, koska tällä kertaa otettiin auto mukaan. Eilisen saimme viettää vielä kotona lepäillen ja tavaroita purkaen. Olisipa aina matkan jälkeen kotipäivä.

Olipa mukava lomanen, nyt jaksetaan jouluun asti.
Kävin juuri kaivamassa toppavaatteet esiin ja samalla tulin aloittaneeksi joulun odotuksen!

Pirteitä pakkaspäiviä kaikille!

Kommentit

Niina sanoi…
Ihana syyslomareissu teillä ollut. :)
Teija Hakula sanoi…
Ihania lomakuvia ja -tunnelmia! Tallinna on kyllä upea kaupunki. Ihana mummi teillä, kun päästi sinut miehesi kanssa päivälliselle kahdestaan. Tuo ravintola kuulostaa herkulliselta ja miljöö on mitä kaunein.
Muksaa viikon jatkoa Tuire <3
Tuire sanoi…
Niina-Kiitos! Pojatkin olivat oikein tyytyväisiä reissuun. Toivottavasti ehdit nukkua jossain välissä. Iloisia syyspäiviä!

Teija-Kiitos! Niin onkin, tuntui tosi mukavalle olla yhdessä lomalla, mutta saada välillä hetki kahden myös. Mummi sai lepohetken kun menimme kylpylään. :) Ravintolaa suosittelen lämpimästi. Iloista viikkoa ja tavataan viikonloppuna! <3
Nainen Talossa sanoi…
Voi kuinka kiva reissujuttu! Teidän lomaohjelma vaikutti aivan täydelliseltä. Perheaikaa, kivaa lapsille, ylellinen illallinen kaksin jne. Tuollaisella konseptilla reissu minullekin, kiitos ;). Meillä on perheen kanssa Tallinna vielä yhdessä kokematta. Pienin perheenjäsen vähän viivästyttää kaikenlaisia reissusuunnitelmia :).
Anne sanoi…
Teillä on ollut ihana reissu.Kiitos kuvista!Tuli mieleen oma parin vuoden takainen loma.Yövyimme silloin Telegraaf-hotellissa,joten ylellinen Tchaikovsky on tuttu paikka.Tallinnan vanha kaupunki on niin upea <3
Ihanat reissukuvat, näistä lomavinkeistä on paljon hyötyä aina muillekin :) Kirpeää pakkaspäivää sinne!
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Kiitos! Minustakin konsepti oli oikein toimiva, täytyy uusia joskus. :) Pian teidän pieninkin kasvaa ja reissaaminen helpottuu. Tallinna on hyvä kohde. Iloisia syyspäiviä!

Anne-Kiitos! Kiva kuulla, että sinulle tuli hyvät muistot mieleen. Telegraaf hotelli ja Tsaikovski ravintola ovat kuin luotuja romanttiseen lomailuun. <3

VillaVaahtokarkki-Kiitos! Tallinnaan on niin helppo menna ja siellä on kaunista. Kunpa saisin joku kerta käyttää hyväkseni matkailuvinkkejäsi Amerikasta. :) Kuulaita syyspäiviä!