Indiedays blogigaala 2014


Eilen juhlittiin Indiedays Blog Awards-gaalassa.
Tarjolla oli tyylikkäitä suolaisia ja makeita paloja ja hyvää juomaa.
  


Ravintola Tivoli täyttyi tyylikkäistä blogimaailman vaikuttajista. Onneksi viihdyin valitsemassani asussa.


 Päätin laittaa jalkaani stilettikorkoiset nilkkurit. Näyttävät korvikset eivät onneksi takertuneet hiuksiini. Mies valitsi ylleen samettisen pikkutakin.


Vuoden inspiroivimmat blogit palkittiin. Lifestyle sarjan voitti Annika O., jolla oli ihana sininen mekko. Kurkkaa kaikki voittajat tästä.


Sitten oli aikaa etsiä tuttuja bloggareita. Uuden kuun Emilia oli hauska nähdä pitkästä aikaa.


Superihanaa oli tavata blogiystäviä vuosien takaa, joita en ole koskaan ennen tavannut kasvokkain!Illan tähtivieraat Sandra 5 ich and up-blogista ja ruotsalainen Victoria Törnegren jakoivat palkintoja. Sandran blogissa näkee aina upeita kenkiä ja pian hänen oma kenkämallistonsa tulee River Islandille.


Loppuilta ja vielä yökin jatkoilla Maxinessa hurahti Lumo lifestylen ja hänen miehensä kanssa ja Kristallin hohdon Criden ja hänen ystävänsä kanssa. Meillä oli tosi hauskaa yhdessä! 

Tapahtuma oli hieno ja iltamme kaikin puolin onnistunut. 
Kiitokset järjestäjille!

Tänään on ääni aivan käheänä kun yritin koko illan huutaa musiikin yli kuulumisia blogisiskoille. Saapa nähdä miltä kuullostan huomenna töissä, mutta onneksi olo ei ole enää flunssainen.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Enni sanoi…
kaunis asu ja ihana tunnelma näissä kuvissa. :)
Saila sanoi…
Olette tyylikäs pari, todella!
Ihanan näköiset purtavat, nuo pienet nyytit ovat supersöpöjä.
Tuire sanoi…
Enni-Kiitos! Asunvalinta on aina yhtä hankalaa. :) Tapahtumassa oli hyvä tunnelma.

Saila-Voi kiitos! Oli hauska päästä yhdessä illanviettoon. Tarjoilut olivat kauniit ja herkulliset.
Oli kiva tavata sinut siinä päivätapahtuman alussa. Olis ollut mukava jutella myöhemmin lisää teidän kanssa, mutta en nähnyt teitä enää. Kriden kanssa en päässyt harmiksi juttelemaan ollenkaan. Ainakin teillä vaikutti olevan mukava ilta!
Tuire sanoi…
Laura-Oli hauska tavata! Minäkin oletin, että illalla voisi vielä jatkaa juttua, mutta siellä ei ollutkaan ollenkaan helppoa löytää ihmisiä. Meillä oli oikein hyvä ilta. Tavataan taas!
Teija Hakula sanoi…
Näytät upealta tuossa asussa, ihan nappivalinta!

Bileet vaikuttivat tosi kivoilta,
ehkä minäkin pääsen ensi vuonna mukaan juhlimaan.

Kivaa alkavaa viikkoa <3
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos kiitos! Ne oli tosi hyvät bileet! Meillä oli oikein onnistunut ilta. Ensi kerralla sitten mukaan ehdottomasti! Hyvää viikkoa sinulle <3
Tiina sanoi…
Moikka moi,

Olipas mukavaa tavata vihdoin ihan live-elämässkin, ja hauskaa riitti. ♥
Tuire sanoi…
Tiina-Niin oli tosi ihana nähdä monen blogiystävyysvuoden jälkeen ihan kasvokkain! Kiva, että ehdittiin jutella ihan rauhassakin. <3
Kiitos vielä kivasta illasta ja kuvista :) Ensi kerralla sitten uudestaan! Oli kyllä hieman väsy olo sunnuntaina ja onneksi kello siirrettiin juuri sopivasti, niin sai edes yhden tunnin lisää aamulle.
Marianne sanoi…
Kiitos ihanasta kommentista jonka miulle olit käynyt kirjottelemassa :D Oli pakko tulla kuvia kurkkaan, joten kiitos myös vinkistä!
Tuire sanoi…
Cride-Kiitos itsellesi! Oli tosi mukavaa! Olin myös eilen ihan hyytynyt ja tänään menin lääkäriin flunssani kanssa. :/

Marianne-Ole hyvä! Asusi oli tosi kaunis! :)
Sanna/ Vanilija sanoi…
Oli jälleen mukavaa nähdä ja jutella :)
Mukavaa viikkoa.

Tuire sanoi…
Sanna-Oli tosi kiva nähdä ja ihana, että ehdittiin jutellakin. Olisin mielelläni jatkanut juttua gaalassa, mutta en löytänyt sinua enää. Tavataan taas. :) Iloista viikkoa!
Misorella sanoi…
Upea mekko! Minun piti tulla monta kertaa tervehtimään päivätapahtuman aikana, mutta jotenkin aika kummasti katosi. Bongasin blogisi nimen, kun olimme kuuntelemassa vinkkejä asukuviin. Kivaa viikkoa! :)
Tuire sanoi…
Misorella-Kiitos!Hyvä kun bongasit. Näytit ihanalta kuvaussessiossanne tuulessa. Ensi kerralla sitten ehditään juttusille. :) Iloista viikkoa!
Täällä olikin ihania kuvia blogigaalan tunnelmista. Niin kauniina jälleen oltu liikenteessä :)
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki- Kiitos kiitos! :)
Tia Mäkinen sanoi…
Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html
Tuire sanoi…
Tia-Kiitos! Tulen kurkkaamaan. :)