Ommellen
Ihanaa kun helteet ovat hieman helpottaneet ja jaksaa taas tehdä jotain. Ompelin keittiön sohvaan uuden irtopäällisen. Koneen mokoma katkoi taas lankoja, mutta sain ommeltua valmiiksi.

Olikin hauska ommella kun sain valita langan uudesta upeasta lankatelineestä! Ihastuin siihen ystävälläni ja hänen toimelias isänsä teki minullekin samanlaisen. Kiitos tuhannesti!Tuplaleveä kangas löytyi keväiseltä Pariisin matkalta Sacre-Coueurin kirkon kupeesta. Sydänten kirkolla oli sellainen tunku, ettei omaa reittiä pystynyt valitsemaan, vaan oli kuljettava ihmisvirran viemänä.


Pojilla on ollut paljon lemmikkejä; paarma, heinäsirkka, etana ja lisko. Lisko oli melkein söpö. Se asui meillä pari päivää kunnes se palautettiin hyvissä voimissa niitylle.


Työt, koulu ja esikoulu ovat alkaneet rytinällä ja onneksi positiivisin mielin. En ole jaksanut blogata ollenkaan. Kamera on ollut kädessä kuitenkin paljon ja bloggaus mielessä.

Nautitaan viimeisistä kesäpäivistä!
Toivottavasti tämä sää, aurinkoa ja parikymmentä astetta lämpöä jatkuu vielä.

Kommentit

Blogi Vanilija sanoi…
Kauniin kankaan löysit Pariisista <3
Lankateli on huippu hyvä keksintö -varmasti lisää intoa ompelun aloittamiseen :)

Mukavaa viikkoa koko perheelle!

terkuin.Sanna
Nainen Talossa sanoi…
Kaunis kangas ja niin suloinen lankateline, että minäkin sellaisen haluaisin, vaikka en ole yhtään käsityöihminen. Nuo poikien kuvat ovat riemullisia. Tuollainen lisko olisi niin kova sana myös meillä :).
Tuire sanoi…
Sanna-Kiitos! Juuri tuollainen kangas oli kiikarissa, joten ilahduin kun löysin sen sopivaan hintaan. :) Lankateline todellakin lisää intoa ommella ja parsia kun langat ovat käsillä ja kauniissa järjestyksessä! Iloista alkavaa viikkoa teille!

Nainen Talossa-Kiitos! Lankateline on kätevä ja niin kaunis! Harmi, ettei niitä taida olla myynnissä. Joo, pojat ovat poikia, eikä lemmikkejä oikein voi kieltääkään. Lisko oli aika vekkuli ja vieraili naapureillakin. Ehkäpä teillekin muuttaa lisko joku päivä. :)
Micu sanoi…
Aivan ihana kangas <3
Iloista viikkoa sulle!
Nonna sanoi…
Ihana lankateline! Kaunis ja käytännöllinen.
Onnea uuteen työhön ja arkeen!
Teija Hakula sanoi…
Heippa Tuire,
aivan ihanan kankaan olet löytänyt!
Tulin kurkkimaan tänne blogiisi, kun ollaan
molemmat By Pia's muotinäytöksen malleja
Turussa :-)
Tervetuloa vastavierailulle!
Outi sanoi…
Hurmaava lankateline ja sopii täydellisesti kotinne tyyliin! Ystävien ovat kultaisia ja heidän isänsä myös :) Kuulakasta elokuuta teille sateen ropinan säestyksellä tällä kertaa!
Tuire sanoi…
Micu-Kiitos! Ja juuri sellainen kangas, joka oli mielessä jo ennen matkalle lähtöä. :)

Nonna-Eikö vaan olekin superihana lankateline. ;) Iloisia työ- ja koulupäiviä teille myös!

Teija-Heipä hei! Kiitos, tulen ehdottomasti vastavierailulle. :)

Outi-Kiitos! Kyllä ystävät ovat kultaisia ja heidän isänsä myös. :) Eikö vaan olekin ihan tänne tehty lankateline! Sade ropisee ja mä alan jo kaivata helteitä. :) Iloisia päiviä!
Teija sanoi…
Moikkelis taas! Aika kivaa että arki on taas alkanut :) Ihanat kuvat! Sacre Couerin kirkko näkyi hotellihuoneen ikkunasta, kun olimme miehen kanssa Pariisissa 2005, voi ihanaa reissua! Näillä näkymin olen tulossa Piasin näytökseen ja taatusti vetäisen hihasta sitten :)

Kivaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Teija-Moikka! Hei onpa superhauskaa nähdä kaikkien vuosien jälkeen! Oi miten ihana hotelli teillä on ollut! Pariisi on ihana. Odotan innolla tapaamistamme. :) Iloista viikonloppua!