Kesän aloituksen top 3


1. Kesäyllätys pojille

Näin Country Whitessä kerroskulhon. Ajattelin heti poikiani. Heistä on mukavaa ottaa välipalaa ulos ja tarjota myös kavereille.  


Kerroskulho on kätevä kantaa ja syvissä kulhoissa pysyy herkut mukana reippaassakin menossa. Yleensä pojilla on aina kiire ja askeleet otetaan juosten.


Leikkimökin rakensi ja pystytti Teepuu, kurkkaa tästä.
 2. Kukkakimpun kerääminen

Tänään poimin leikkimökin vierestä lumipalloheittä ja verannan sivulta Moskovan kaunotar syreeniä. Hento lime ja haalea liila ovat täydellinen yhdistelmä.
3. Kesäretki tyttökavereiden kanssa

Teimme kylän naisten kanssa retken Coutry Whiten Oitbackan liikkeen avajaisiin. Oitbackan kartanon miljöö on kaunis ja liike pursusi ihanuuksia. 


Ystävien kesken oli hauska vaihtaa kuulumiset ja puntaroida ostoksia. Jokainen löysi jotain kivaa.


Country Whiten sivuille pääset tästä.

Mitähän kaikkea kesäkivaa vielä keksitään?
Ihanaa, että kesä on vasta alussa!

Lämpöisiä päiviä ja valoisia öitä kaikille!


Kommentit

Kaisa A sanoi…
Ihana postaus, jäi kesähymy huulille! :) aivan mahtavia asioita sisältänyt kesän aloituksesi - voin kuvitella poikien pitävän kovasti kerrostarjoittimesta ja sen hetkuista, hienossa mökissään. Meidänkin pikkupojut muuten rakastavat leikkiä ja oleilla leikkimökissään. <3 Kukat ovat upeita ja hetket ystävien kanssa aina korvaamattomia.. Ihania tuleviakin kesäpäiviä teille!! <3
Tuire sanoi…
Kaisa A-Kiitos! Ulkona tai missä vaan paitsi ruokapöydässä herkuttelu on aina monin verroin hauskempaa. :) Tosi kiva, että lapsilla oma pieni tila, jota hallita. Iloisia kesäpäiviä ja paljon kesähymyä teille!
Tuonne Oitbackaan on pakko päästä... Aurinkoista ja helteistä loppuviikkoa toivotellen:)
Tämä on ihan parasta aikaa! Lähes koko kesä vielä edessä. Kuulostaa kivalta reissulta. Kylläpä teit kauniin kimpun. Mun lumipalloheisi ei jostain syystä viihdy hellässä hoivassani. Yksi ainoa kukka ja tulee aina kirvoja täyteen...
Tuire sanoi…
Frida-Kannattaa mennä tekemään löytöjä ja koko seutu on niin kaunista! Ihania hellepäiviä!

Satu-Tosiaan alkukesä on kaunis! Pienet kesäretket piristävät mieltä. :) Kiitos, pidän kovasti kimpun sävyistä! Meillä lumipalloheisi on kasvanut oikein vauhdikkaasti. Olisikohan se kosteudesta kiinni?
GardenianKati sanoi…
Ihana kimppu! Mun lumipalloheidet ja syreenit on niin onnettoman pieniä, että ei niistä raaski leikata. Parin vuoden päästä sitten :)
Tuire sanoi…
Kati-Kiitos! Mä raaskin. Näen niitä maljakossa kuitenkin eniten. ;) Olitko siellä puutarhablogitapahtumassa? Mua harmitti kun en päässyt hammasleikkauksen vuoksi. Aurinkoisia päiviä!
Kaunis kimppu! Täytyy tehdä itsekin retki Oitbackan suuntaan, ihan ajan kanssa :)
Tuire sanoi…
Rosamaria-Kiitos! Kannattaa tehdä retki kauniisiin maisemiin ja ihaniin löytöihin. :)
Nainen Talossa sanoi…
Tuollainen kerrostarjotin tarvittaisiin myös meidän herkkusuille :). Nyt on ulkona syömisen aika parhaimmillaan ja välipaloja kiikutellaan milloin minnekin :).
Ihania kesänaloitustunnelmia :) Oitbackaan pitää mennä visiitille jahka kerkeän... jotenkin päivät vaan täyttyy kaikesta niin helposti.
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Tämä on ollut tosi näppärä ja käytössä joka päivä! :) Onpas kiva, että teidänkin herkkusuut kiikuttavat välipaloja omiin lempipaikkoihinsa!

VillaVaahtokarkki-Kiitos! Päivät täyttyy tosiaan ihan vaivihkaa, mutta täyttääkäpä yksi päivä visiitillä tänne. :)
Sanna sanoi…
Hei! Kaunis kimppu ja mahtavat puskat! Onko lumipalloheisiisi tullut ötököitä? Omaani tuli ja jouduin heti hävittämään sen! :( Tein siitä blogiin oman päivityksenkin! Harmittaa oikein! villaelsalla.blogspot.fi
Tuire sanoi…
Sanna-Kiitos! No voi harmi. Mulle ei ole tullut ötököitä muuta kuin purppuratuomeen. Tulen blogiviereilulle. :)
Anonyymi sanoi…
Kauniita, iloista mieltä tuottavia kesäkuvia, kesämieltä tulvillaan...Ilo lukea ja katsella.
Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Tuire sanoi…
Kiitos anonyymi! Ihanaa kun on kesä!