Hauskaa juhannusta!




Raparperi on ihanaa näin alkukesällä. Valmistin juhannusillaksi kylmän kurkku-raparperi keiton. Jännä nähdä millaisen vastaanoton se saa lapsilta ja aikuisilta. 

Pöytään katetaan myös uusia perunoita ja silliä ja grillataan hyvää lihaa.


 Jälkiruoaksi leivoimme Kinuskikissan paahdetun valkosuklaakakun. Päällisestä tuli vähän rakeinen, unohdinkohan kuivata kulhon kunnolla? Onneksi maku oli hurmaava. Laitoin ylimääräiset kuorrutteen aamukahviin, nam!


Pian kerätään kukkasia ja solmitaan seppeleet.

Kuulasta ja kepeää keskikesää kaikille!
Aurinko paistaa!

Kommentit

Sari Riekkola sanoi…
Ihanaa Juhannuksen aikaa sinulle ja perheellesi Tuire <3
Meillä täällä pohjoisessa on tosi kylmää, mutta ei anneta sen häiritä!!
Saila sanoi…
Kaunis puutarha on kasvanut kauniille talolle! Ja kaunistuu vain kun saa vähän lisää ikää vielä, sehän puutarhoissa on parasta!
Ihana kakku, olet niin taitava noissa koristeluissa, oikea esteetikko.
Iloista juhannusta teille!
Tuire sanoi…
Sari-Kiitos! Kylmää on täälläkin, mutta aurinko sentään paistaa! Ihanaa juhannusta teille!

Saila-Kaunis kiitos! Aika nopeasti se puutarha kuitenkin kasvaa, vaikka odotan kovasti suuria puita. Tätä kakkua täytyy harjoitella lisää. :) Kaunista juhannusta!
Tuire sanoi…
Blogi Vanilja-Kiitos ja samoin sinne! :)
Kiitos samoin, tosin juhannus taitaa olla jo vähän ohi... No, mukavaa sunnuntaita!
Anonyymi sanoi…
Voi, tytär oli suorastaan iloinen kun jollekulle muullekin kävi tuon kakunkuorutteen kanssa noin. Ulkonäkö ei kyllä vaikuttanut makuun ollenkaan vaan maku oli herkullinen. Mukavaa, toivottavasti lämpimämpää, kesän jatkoa! -Ninnu-
Tuire sanoi…
Satu-Kiitos kiitos! :)

Ninnu-No kiitos minuakin lohduttaa kuulla, etten ole ainoa. ;) MItähän me tehtiin väärin? Toivotaan, että kesä jatkuu lämpimämpänä!