8-vuotissyntymäpäivä!


Rocky road-kakku. 
Kinuskikissan reseptiä mukaillen. tästä.

Herkut on katettu, pinjata on täytetty ja ilmapallot puhallettu.
Tervetuloa pikkuvieraat!


Avataan lahjat,
herkutellaan,
leikitään,
tanssitaan,
rikotaan pinjata,
napataan herkut mukaan.


Pääsenkö taivaaseen?
Vettä kengässä!


Moni poikavieras on käynyt tanssitunneilla ja sen huomaa. Pojat iloittelevat oikein kunnolla ja heillä on makeita muuveja. 
Pienet pallottelevat.
Lopuksi paukatetaan pinjata rikki ja kahmitaan herkut pussiin.

Ensi vuoteen!


Hän näyttää jo niin hämmentävän isolta 
lahjakellon ja kännykän kanssa.

Kommentit

Herkullisia herkkuja! Mahtava idea tuo dippi vihannes hommeli tuossa lasissa. Ihanat kekkerit ollut ja niin kaunis koti teille! <3 Onnea 8-vuotiaalle! :)
Tuire sanoi…
Sanna-Kiitos! Tykkään myös vihannesdipistä lasissa. Kiva tarjota myös terveellistä. Juhlijat näyttivät oikein tyytyväisiltä kotiin lähtiessään. :)
Elina sanoi…
Siellä selvästi ollut hyvät kemut :) Onnea!

Place for Dreams
Nainen Talossa sanoi…
Ihana synttärijuttu. Näistä saa ideoita taas omiin juhliin. Minäkin tykkään tuosta vihannesdippi-ideasta. Ainakin meidän pojille ne maistuisi... Pinjataa ei olla omilla synttäreillä vielä kokeiltukaan. Ehkäpä se voisi olla seuraavien kemujen uusi juttu :).
Tuire sanoi…
Elina-Kiitos! Hyvät oli kemut ja ihania nuo tanssivat pienet pojat!

Nainen Talossa-Kiitos! Kiva jos löysit ideoita käyttöön. Dippi on kätevä herkku. Meillä on ollut tuo sama pinjata käytössä jo monta kertaa. Se ei vaan hajoa kunnolla ja pojat toivovat aina vaan pinjataa. :)
Ihanat juhlatunnelmat teillä ollut ja paljon taas hyviä ideoita tarjoiluista. Hieno tuo pinjata-arkku! Onnittelut vielä päivänsankarille!
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Kiitos kaunis! PInjata on pop. :)
Teija sanoi…
Oi onnea sankarille! Justahan ne oli niin pieniä.. oma 8-vuotiaani on ollut tämän viikonlopun ihkaekalla jujutsuleirillään, ja nyt odottelen poikaa saapuvaksi kotiin kuulumisten kera♥

Kauniit kuvat ihanista tarjoiluista!
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos! Oi, että niin ne meidän pienet valloittaa maailmaa! Varmastikin on ollut kivaa. :)
AnneK sanoi…
Tosi suloisia juhlakuvia, tarjottavat näyttää herkullisilta! Ihana blogi muutenkin, olen jo pitkään lukenut.
Anonyymi sanoi…
Kiitos upeasta synttäripostauksesta, sain paljon uusia ideoita omien prinsessojen herkkupöytään ja juhlien koristeluun! :) mainitsit aiemmin yhdessä postauksessa olevasi vuorotteluvapaalla työstäsi, haluaisin mielelläni kuulla millainen on normaali päirytmisi ja ohjelmasi & mitä olet muutenkin vvstä tykännyt. itsellä vuorotteluvapaa harkinnassa juuri esikoisen koulun alkamisen takia syksyllä..
Heli sanoi…
Ihana kuva tuo Vettä kengässä -kuva :) Synttärisankarilla kertakaikkisen onnellinen ilme -ja nuo varpaat!
Tuire sanoi…
AnneK-Kiitos! Herkut upposivat hyvin. :) Oikein mukava kuulla, että olet viihtynyt mukana!

Anonyymi-Kiitos! Tosi kiva, että löysit ideoita! Olen päivätöissä aika sidottu ja tehnyt täyttä viikkoa. Olen nauttinut vuorotteluvapaasta kovasti. Ihanaa kun olen voinut toteuttaa jotain omia juttuja esim. opetella kameran käyttöä. Parasta on kuitenkin se, että aamuisin ei ole niin hirveä hoppu. Poika saa tulla koulusta kotiin ja sitten tehdään läksyjä ja otetaan välipalaa. Pienemmällä on lyhyet päiväkotipäivät ja vapaapäiviä. Koulunalku oli minusta oikein oivallinen hetki vuorotteluvapaalle, suosittelen! :)

Heli-Kiitos! Minustakin se kuva on suloinen. Siinä kuvassa on tosin pikkuveli. :)