Keittiöni muutosta tähän päivään
Näin keittiöni on muuttunut talon valmistumisesta tähän päivään.
Aikaa on kulunut lähes neljä vuotta.Laitoin sivupalkkiin hetkeksi blogini suosituimmat tekstit. Hämmästyksekseni suosituimmat tekstini olivat pääosin vuosien takaa. (Nappasin listan pois, koska jotenkin en halunnut tuijotella vanhoja tekstejäni.)


Vanha keittiöpostaukseni sai hurjasti kommentteja ja siellä toivottiin postausta keittiöni nykyasusta. Joten tässä se nyt on.


Posliiniallas ikkunan alla on ollut todellisuudessa yhtä ihana kuin se oli unelmissani.
Painatin lempireseptini tauluksi. Pennin ja Lillin Minna teki pellavataulun toiveideni mukaiseksi. Se on ihan ikioma juttuni keittiössä. Kurkkaa tästä.


Ostin kirpputorilta arabian vanhoja kukallisia lautasia keittiön seinille, mutta en ole rohjennut ripustaa niitä. En osaa päättää olisiko lautaset liikaa vai just hyvä.


Kurkkaa vanha keittiö postaus tästä.
Klikkaamalla tunnistetta keittiö näet vielä muutaman postauksen lisää.


Olen käynyt photoshop elements-kurssin ja harjoittelin vesileimojen tekoa kuviini. Vähän takkuista. Toivottavasti ensi postaus on jo tyylikkäämpi. :)

Iloista viikonloppua kaikille!
Minulla on tiedossa yhden päivän valokuvauskurssi. Superkivaa!


Haaste:
Heitän blogisiskoille haasteen postaamaan oman keittiön kehitystarinaa. Laita viesti postauksesta uusimman tekstini kommenttikenttään tai sähköpostiin. Laitan blogiini linkin postaukseesi. Olisi hauska kuulla keittiötarinoita!

Kommentit

Elina sanoi…
Niin kaunista teillä :)
Paljon tapahtunut muutosta! Ja ai että tuo lavuaari on kaunis ❤ Teidän koko keittiö on kyllä kaunotar :)
Tuire sanoi…
Elina-Kiitos kaunis!

Jenni-Kiitos! Aika paljon muutosta kuvissa tosiaan näkyy. Tavaraa näyttää olevan paljon, mutta ei sitä minusta oikeasti niin paljon ole. :)
Saila sanoi…
Voi, onko siitä jo neljä vuotta? Uskomatonta, kylläpä aika on mennyt nopsaan. Minulla olisi molemmissa residensseissä ennen- ja jälkeen-kuvat melkein yhtäläiset, kun en ole mitään keittiöremppoja tehnyt.
Ninnu sanoi…
Todella kaunis keittiö. Itse suunnittelen myös muutaman lempiohjeen esillelaittoa, mutta en ole vielä aivan varma missä muodossa joten ajatus on vasta hautumassa.
Nainen Talossa sanoi…
Kaunis keittiö! Ja niin tyyliinne sopiva :). Meillä 6 vuotta sitten valmistunut keittiö kaipaisi jo remonttia. Laatufirmasta hankitut kalusteet eivät kestä tätä lapsiperhearkea, vaan kaappien pinnat jo repsottavat pahasti paikoin. Mietimme vain, pitäisikö odottaa vielä juniorin muovimopoilukauden ohi, jotta uusi keittiö olisi pitkäikäisempi ;).
Tuire sanoi…
Saila- Melkein neljä vuotta tosiaan. Ihan hassua minustakin! Aina keittiö elää ja muuttuu kuitenkin. :)

Ninnu-Oi kiitos! Kannatan ideaa. Lempiohje esillä tekee keittiöstä jotenkin henkilökohtaisen ja elävän.

Nainen Talossa-Kiitos! Jotkut naapurit ovat jo puhuneet pintaremontista, kääk! Mutta kyllähän pinnat kuluu. Itse odottaisin, ei sitten tarvitse stressata juniorin touhuiluista. ;)
Outi sanoi…
Olipa mielenkiintoinen postaus, kiitos! Kuvista näkee upeasti, miten tyhjästä keittiöstä on muotoutunut kodin sydän pienine viehättävine yksityiskohtineen. Seesteisen kaunista tosiaan! Hyvää viikonloppua ja valokuvauskurssia Sinulle!
Tuire sanoi…
Outi-Kiitos! Mukava kuulla, että keittiö vaikuttaa seesteiseltä kodin sydämeltä. Sitä toivon, mutta itsehän sitä sokeutuu jokapäiväisille asioille. :)
Ainosofia sanoi…
Kyllä passaa kokkailla teidän upeassa keittiössänne.

Ja on kiva kun kodissanne on sama linja joka huoneessa...
Tuire sanoi…
Ainosofia-Kiitos kiitos! Nyt vuorotteluvapaalla olenkin leiponut paljon. :)
Kaunis keittiö teillä ja kummasti nuo pientavarat tekevät siitä niin kodikkaan verrattuna ensimmäisen postauksen kuviin :)
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Kiitos! Kiva kuulla, että muutos on ollut kodikkaaseen päin. :)
Blogi Vanilija sanoi…
Olipa mukavaa tutustua sinuun valokuvaus kurssilla :)
Mukavaa alkavaa viikkoa

terkuin. Sanna
Kaunis keittiö, ja niin ihana oli treffata, kaunis, Tuire. Kiitos tästä päivästä ja aurinkoa huomeiseen.

Terkuin, Frida ja Camilla.... pusi pusi <3
Tuire sanoi…
Blogi Vanilja- Oli tosi kiva tavata ja kuulla sisustusopinnoistasi. Olet ollut niin tehokas, ihailen! Iloa viikkoosi!

T. Tuire

Frida ja Camilla-Kiitos! Hienoa kun järjestitte upean kurssin. Oli oikein antoisa päivä ja parhaassa seurassa! Aurinkoista arkiviikkoa!

Puss och kram,
Tuire
Anonyymi sanoi…
Niin kaunista ja vaaleaa. Kiinnitti huomioni vai näinkö väärin, että onko tuo lavuaarin kohdalla oleva ikkuna vaihdettu erilaiseen?

-Tiitu
Tuire sanoi…
Tiitu-Kiitos! :) Kyllä, näit aivan oikein. Talotehdas oli laittanut siihen vahingossa tavallisen ikkunan, vaikka oli sovittu kiinteästä ikkunasta, koska hana estää ikkunan aukeamisen. Talotehdas vaihtoi sitten ikkunan.
Mrs.S sanoi…
Heissan
Tosi kaunis keittiö niin kotoisa ja rentouttava tunnelma :)
Suuri keittiö remontti täälläkin takana.. ja alkaa olla voiton puolella. :) onneksi!

Ihanaa kevättä teille sinne.
lämpimät terkut täältä Norjasta.
Tuire sanoi…
Mrs. S-Kiitos kehuista ja kiva saada terkkuja sieltä Norjasta! Oi, toivottavasti saan ihailla uutta keittiötäsi blogista. :) Tsemppiä loppurutistukseen ja hauskoja stailaushetkiä!
NH Design sanoi…
Onpa teillä kaunista ja niin tunnelmallista keittiössä! :) ihania aurinkoisia päiviä sinulle! ( vaikka nyt ukkostaa ainakin täällä Kirkkonummella) :)