Kamomillan valokuvauskurssilla

Vietin hauskan sunnuntaipäivän bloggareiden valokuvauskurssilla.

Kurssin opettajana toimi taitava Kamomilla.
Kamomillan omia huisin kauniita kuvia saa nähdä hänen blogistaan
Opimme kuinka kuvan tunnelma muuttuu syväterävyyttä säätämällä.


Ensimmäisessä kuvassa kasvoilleni heijastettiin hopean hohtoista valoa ja toisessa kuvassa kullan hohtoa.


Päivän päätteeksi kuvailimme ja shoppailimme Pian ihanaa pellavakokoelmaa.Olen ollut valokuvauskurssilla ennenkin, mutta se, että Kamilla on itsekin bloggari ja esteetikko teki kurssista todella antoisan.


Kiitoksen Kamomillalle!

Kiitokset hauskasta seurasta blogisiskoille 
ja muutamalle blogittomalle siskolle!

Mukavaa viikkoa kaikille!

P.S. Vesileimojen teossa en ole edistynyt ollenkaan, kuten kuvista näkyy. Pahoittelut, päätin kuitenkin julkaista, jotta saan postauksen valmiiksi. 

Jos jollain on vikkiä vesileimojen tekoon photoshop elementsissä olen kiitollinen. Jos jossain järjestetää photoshop elements kurssi bloggareille, olen mukana!

Kommentit

Mäkin olen yrittänyt omin päin alkaa perehtyä noihin syväterävyys- ja suljinaikajuttuihin, mutta kyllä jollekin vastaavalle kurssille olisi vaan mukava päästä, kun näin kotioloissa aiheeseen keskittyminen on vähän liian satunnaista. Varsinkin nuo valaistusasiat kiinnostavat. Valokuvauksessa kyllä nälkä kasvaa syödessä, enkä olisi ennen blogin aloittamista kuvitellutkaan, kuinka ihanaa kuvaaminen on! Nuo Pian pellavat ovat kyllä todella kauniita:)
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Näin on ja varsinkin lasten pyöriessä ympärillä on vaikea keskittyä suljinaikoihin. Oli tosi kiva saada perehtyä asiaan rauhassa ja kysellä kaikki kysymykset. :) Pian vaatteet ovat ihania!
Teija sanoi…
Varmasti hyvä kurssi! Olin edellisvuonna vastaavassa Jyväskylässä, silloin järjestäjinä olivat ihanat Ilona&Hanne. Jännää ja kivaa tavata uusia blogituttavuuksia :) ps. sun takki on tosi upee uusimmassa postauksessa! Ja ps2. kivan mainoksen bongasin uusimmasta Koti&keittiö-lehdestä :)
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos! Kurssi oli tosi ihana kaikin puolin. Hauska kuulla, että olit vastaavanlaisella, niin antoisaa oppia uutta blogisiskojen kanssa. :)
Ihan totta, en ole nähnyt mainosta! Pitää mennä hankkimaan lehti, kiitos vinkistä! :)