Lennusadama museossa hiihtolomalla


Hiihtolomaa vietimme Tallinnassa.


Kävimme poikien kanssa katsomassa Titanic-näyttelyn Lennusadama museossa. Oli jännittävä nähdä kuinka sievästi gratiiniastiapino oli merenpohjaan kaatunut, kävellä Titanicin sisätiloissa ja lukea ihmiskohtaloista.


Titanicin pääportaikko


Lennusadama on rakennuksena hieno ja perusnäyttely on mielenkiintoinen ja jännittävä. Täytyy käydä toistekin.


Lembit-sukellusveneen kannellaSuuri sukellusvene teki poikiin suuren vaikutuksen.


Lennusadamaan pääsee keskustasta suoraan kävelytietä pitkin äitini vapaa-ajan asunnon ohi. Neuvoimmekin useammalle tietä.Talojen pihalla on hyvä ottaa pienet juoksut ennen liikenteen sekaan pujahtamista.

Titanic-näyttely 31.3.2014 asti Lennusadamassa.

Voi kurja tätä hiiholomasäätä. Toivottavasti kaikki ovat keksineet jotain hauskaa tälle viikolle. Olisikohan meillä leffailta tänään?

Leppoisaa viikonloppua!


Kommentit

Eeviregina sanoi…
Olimme marras-joulukuussa Tallinnassa ja näyttely oli kai juuri auennut. Emme kuitenkaan lähteneet sinne, nyt harmittaa.
Serkkujeni isoisovanhemmista toinen pelastui Titanicista, onneksi sillä eihän serkkujanikaan olisi olemassa!
Mukavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Eevaregina-Oi hurja! Titanicilla oli myös suomalaisia. Olisipa kiva tietää kuinka paljon. Onneksi sinulla on serkut! Vielä ehtii tehdä matkan näyttelyyn. :) Hauskaa viikonloppua!
Titanic-näyttely oli varmasti ihan huikea! Oma kuusivuotiaani on hyvin kiinnostunut Titanicista (ja laivoista yleensäkin), ihan harmittaa ettemme varmaan ehdi Tallinnaan enää maaliskuussa. Tallinna on itse asiassa meille koko perheelle aika vieras kaupunki, itse olen käynyt siellä pari kertaa työn merkeissä ja kerran oopperassa äitini kanssa. Lapsemme eivät ole etelänaapurissa vierailleet ollenkaan. Hmm, ehkä sinne kannattaisi joskus matkustaa. :)

Tämä Etelä-Suomen harmaa loska on kyllä hieman ahdistavaa. Me vietimme puolet hiihtolomasta aurinkoisessa Berliinissä ja valo kyllä voimaannutti. Ihastuin Berliiniin muutenkin.

Hyvää viikonloppua!
Nainen Talossa sanoi…
Joku toinenkin kertoi blogissaan tuosta Titanic-näyttelystä. Olisi hurjan mielenkiintoista nähdä se, mutta emme taida vauvan kanssa viitsiä vielä tehdä reissua Tallinnaan. Meillä hiihtoloma vasta alkoi, ja lomalle on suunnitteilla löhöilyä. Sekin on kivaa vaihtelua normiarkeen :).
Tuire sanoi…
Katja-Voi mä en ole vieläkään saanut blogattua Berliinistä, sori. Varmasti teillä oli siellä hauskaa! Kiva, että saitte nauttia auringosta, me saimme Berliinissä sadetta.Lennusadama on todella hieno museo myös perusnäyttelyltään ja Tallinna on kaunis. Suosittelen. :)

Nainen Talossa-Ai olisikin hauska nähdä se postaus. Löhöily on hyvä suunnitelma hiihtolomalle. Hyvää lomaa teille!