Hidcoten puutarha - Hidcote Garden


Puutarhan lumo valtasi minut jälleen kun blogiystäväni laittoi kauniita kuviaan puutarhastani Villa Vaahtokarkki-blogiinsa.
Kurkkaa ihana postaus tästä. Villa Vaahtokarkkissa on myös hyvä arvonta menossa, kannattaa osallistua.


Kesäisellä Englannin matkallamme toteutui pitkäaikainen unelmani päästä Hidcoten puutarhaan!


Luin blogiystäväni Sailan kirjoittaman artikkelin puutarhalehdestä vuosia sitten ja siitä jäi toive päästä paikan päälle. Kurkkaa puutarhasuunnittelija Sailan Saaripalsta-blogia tästä. 


Hidcoten puutarha lunasti suvereenisti kaikki vuosia kerätyt odotukseni. Mieskin piti päivää onnistuneena.


Hidcoteen oli hauska päästä siksikin, että puutarhassani on pitkään menestynyt Hidcote-laventeli, jota myydään yleisesti Suomessakin. 


Olin niin onnellinen kun sain nähdä wisterian ryöppyävän kukkia! Seuraava kukkaunelmani on nähdä jakarandapuiden kukkivan. 
Saapa nähdä missä ja milloin. 

Minulle matka on onnistunut matka, 
jos olen saanut nähdä ainakin yhden kauniin puutarhan! 

Aurinkoisia päiviä!

Kommentit

Saila sanoi…
Ihanaa että olen voinut aiheuttaa kipinän tämän hienon puutarhan näkemiseen! Ja eikö ollutkin vielä tuhansia kertoja upeampi kuin osasit odottaakaan, tuo on niin monipuolinen puutarha, ettei se millään mahdu yhteen pieneen lehtijuttuun - pitäisi kirjoittaa kirja ;-)
Eija Klaucken (nyk. Keckman) kirja Englantilainen puutarha on muuten erinomainen matkakirja, jos aikoo lähteä kiertämään Englannin puutarhoja - itse asiassa se on myös erinomainen nojatuolimatkailukirja, jos matkoille ei syystä tai toisesta pääse.
Tuire sanoi…
Saila-Kiitokset kipinästä! Hidcote oli upea elämys. Roihu vaan kasvaa, artikkelisi myötä haluan tehdä lisää puutarhamatkoja!

Kaivoin juuri esille juttusi Oma piha-lehdessä Sissinghurstista vuodelta 2010 ja pihallani kasvaa suloinen Sissinghurstin imikkä. Joskus siis sinne! Kiitos kirjavinkistä, nojatuolimatka odottaa!
Eeviregina sanoi…
Ihana puutarha!
Ja upea tuo Wisteria. Olen nähnyt sitä vain sinisenä Israelissa. Samoin jakarandaa näen siellä, mutta kauneimmat muistoni jakarandasta on
Keniasta.
Mulla on haaveena päästä Monetin puutarhaan, ehkä jo ensi syksynä?
Tuire sanoi…
Eevaregina- Niin on. Hidcoten siniset wisteriat olivat jo hieman lakastuneet. Oi miten ihania kukkamuistoja sinulla on! Keniassa jakarandat ovat varmasti upean luonnon keskellä! Monetin puutarha on listallani myös. :) Peukutan sille, että pääset sinne jo syksyllä!
Mikä ihana puutarha, kuin suoraan jostain sadusta. Mukavaa keskiviikkoa!
Tuire sanoi…
Hemma hos Ingeborg-Niin olikin, siellä oli aivan ihana vaellella. Valoisaa keskiviikkoa!