Talvi on täällä!

.
Me ollaan saatu lunta ja pakkasta, ihanaa!


Pojat ovat valittaneet miksei me olla pidetty glögikestejä verannalla. Olen selittänyt, että ollaan pidetty glögikestejä sisällä, koska ulkona on satanut vettä viimeiset kaksi kuukautta. Selitykseni eivät ole kelvanneet.


Tänään kun esikoinen käveli koulusta kotiin, yllätimme hänet kuopuksen kanssa talvisella kaakaohetkellä.


Kuumaa kaakaota ja vaahtokarkkeja!


Päätimme lähteä huomenna luistelemaan. (Ei tosin näillä luistimilla.) Täälläpäin kentät ovat onneksi jäädytetty heti ensimmäisellä pakkasviikolla.

Viikonloppuna pääsee alkaamaan poikien laskettelukoulu. Jännä nähdä, mitä he tuumaavat kun pääsevät ensi kerran laskettelusuksille.Sataisipa vielä vähän lisää lunta niin latukoneetkin pääsisivät liikkeelle.


Ne nautitaan talvesta nyt!
Kuulasta ja kepeää talvea kaikille!


P.S. Jos joku muistaa haalari vai takki ja housut ekaluokkalaiselle pohdintani. Esikoiseni haluaa pitää talvihaalaria myös koulussa. Hän kertoi kyllä, että monet kysyvät miksi hänellä on haalari, mutta ei suostu pukemaan takkia ja housuja. Niinpä jouduin ostamaan uuden haalarin, vihreän Legon. Minustakin haalari on parempi ja onneksi on pikkuveli, joka ehkä käyttää pitämättä jäävät Ticketin tähtitakin ja housut.Kommentit

Kaisa A sanoi…
Ihanan tunnelmallisia kuvia ja suloisia poikia! Kyllä nyt luonnon kauneus hivelee silmää kaiken sen harmauden jälkeen.
Kuuma juoma termarissa tuo ihanan extran ulkoilulle ja tuollaiset hetket kauniita muistoja. <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa teille ja hauskaa luistelua!
Tuire sanoi…
Kaisa A-Kiitos! Aurinko ja luminen kauneus tosiaan piristää mieltä! Luisteluretki oli kiva, vaikka jää oli aivan muhkurainen. :) Hauskaa viikonloppua!
Nainen Talossa sanoi…
Ihania kuvia. Meilläkin ekaluokkalainen halusi haalarin. Musta Reiman lautailutyylinen haalari on kyllä hieno ja sopii myös koululaiselle. ...eipä tosin ole täälläkään koulussa juuri muilla haalareita. :)
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Kiitos! Kiva kuulla, että teilläkin on haalarikoululainen. :) Nytkin olen nähnyt koululaisia pelkässä takissa kulkemassa -15 asteen pakkasella. Haalari on hyvä kun ei voi jättää housuja pois ja sen pukee muutenkin yhtä nopeasti kuin takin. Hauskoja pakkaspäiviä!
Ulla sanoi…
Moi!
Onpas sinulle kaunis blogi. Ihania kuvia.Meillä on vanhin poitsu eskarissa ja jos sielä on suurimmalla osalla takki ja housut.En itse ollut edes harkinnut sitä vaihtoehtoa=)Haalareilla mennään niin kauan kuin ne vaan kelpaa!
Ihania pakkaspäiviä sinne suunnalle!
Micu sanoi…
Voi miten upea tunnelma teidän terassilla. Erityisesti kauniit kalusteet lampaantaljojen alla ovat aivan ihania!♥
Teija sanoi…
Jättesöt postaus! Ja kyllä vaan, on ihanaa kun on talvi! Tähän kyläkoululle saatiin jää nyt viikonloppuna ja heti huomenna luistimet mukaan liiksatunnille :)

Mukavia laskettelutreenejä myös! Oskari tykästyi viime talvena lajiin, ja nyt joululomallakin Pyhällä olivat parina päivänä.
Annika sanoi…
Aivan ihana koti sinulla ja kauniisti sisustettu.
Anonyymi sanoi…
Kaunis blogi sinulla, pari vuotta jo olen lukenut tätä..poikani 8v on Steiner-koulussa, siellä isoimmillakin haalareita. Ikinä koskaan kukaan kommentoi tai ihmettele kenenkään vaatetusta, ehkä hieman "erilaista"tai boheemeja vanhempia lapsineen:D Kaunista päivää sinulle<3 T.äiti Turusta
Tuire sanoi…
Ulla- Kiitos! Haalarille liputan minäkin. Täällä oli vielä eskarissa suurimmalla osalla haalari. Poikani arvostaa haalarin mukavuutta ja nopeaa pukeutumista. :) Kauniita pakkaspäiviä sinne!

Micu-Kiitos! Me ei viedä ulkokalusteita talveksi pois. Lampaantaljat lämmittää ja veranta on käytössä talvellakin. :)

Teija-Tack! Hyvä, teillä on reipas ope. :) Me käytiin luistelemassa, mutta jää oli kamalan muhkurainen. Toivottavasti tulevat jäädyttämään pian uudestaan. Pojat tulivat laskettelutunnilta naama loistaen. Olen oikein iloinen heidän puolestaan! Ihanaa, että olette päässeet jo rinteeseen!

Annika-Kiitos! Ihanaa, miten kodin tunnelmat vaihtelee vuodenaikojen mukaan. :)

äiti Turusta-Kiitos! Mukava kuulla, että olet viihtynyt blogissani. :) Poikasi koulu kuullostaa hyvältä. Jokainen pukeutukoon niin itsestä hyvälle tuntuu. :)
Oi nam! Ihan rupesi tekemään mieli kaakaota. Meillä muuten kanssa tuo samainen tähtihaalari tummansinisenä, mutta kuulemma seuraavaksi meidän pikkumies haluaa takin ja housut. Blogissani olisi muuten haaste sinulle :)
Tuire sanoi…
Cride-Oi tähtihaalari on kaunis sinisenäkin! Kiitos haasteesta, tulen kurkkaamaan! :)