Joulun suosituin lahja


En ole ennen juonut kahvia, mutta nyt vuorotteluvapaalla ajattelin opetella uutta ja kirjoitin joulupukille. :)


Ajattelin, että kahvi voisi olla kiva herkku ja kätevä painonhallintaakin ajatellen. Kuppi kahvia lämmittää masussa ja ei kuitenkaan sisällä paljoa kaloreita.


Olen aloittanut suklaakahvilla (moccachino+tazza)ja vaniljalattella ja ovathan ne herkkuja!


Pojatkin käyttävät konetta mielellään ja varsinkin kavereille laitetaan kaakaot tai glögit oikein tohinalla.


Cupsolo sopii kauniisti meidän keittiöön ja kapeutensa ansiosta se vie vain vähän tilaa tasolta. Kapseleille löytyi kaunis lasipurkki, josta jokainen löytää suosikkijuomansa helposti. Tähän Pauligin koneeseen saa myös Juhla Mokkaa ja niin Mummikin on tyytyväinen ja vanha kahvinkeitin sai lähtöpassit.


Talvella kuumat juomat ovat ihania.
Lämpöisiä herkkuhetkiä!


Kommentit

Marianne N sanoi…
Cupsolo on kiva tuote. Voi, kun tällainen vannoutunut teenjuoja oppisi juomaan kahvia :)
Saila sanoi…
Voi ei, äänestin kapselikahvinkeitintä vuoden turhakkeeksi :-D
Hmm. Mitähän tähän sanoisi. Onnea mieleisestä lahjasta!
Tuire sanoi…
Marianne N-Niin on. Mä olen hyvää vauhtia oppimassa kahvinjuojaksi. :) Sitä paitsi tuli ihana vihreä tee kun otin veden cupsolosta, enkä kaatanut teelehtien päälle kiehuvaa vettä kuten yleensä. Ilmeisesti tee ei tykkää liian kuumasta vedestä.

Saila-Voi niinkö teit. :) Kone on pörissyt meillä tosi iloisesti joulusta asti. Olen oppinut nauttimaan herkkukahveja nyt kun niitä saa niin helposti. :)
Anonyymi sanoi…
Meillä juodaan päivittäin kahvia joten turhake olisi meilläkin, ainakin hintansa puolesta. Mutta silloin tällöin kahviin varmaan passeli. Mukavia kahvihetkiä!
Tuire sanoi…
Anonyymi-Varmaankin näin. Meillä juodaan kahvia vähän ja silloin halutaan herkutella. :) Hyviä kahvihetkiä sinne myös!
Mäkin olen haaveillut kapselikeittimestä, mutta toistaiseksi on pysynyt vielä kaupassa.. En ajatellutkaan kuinka helppo tuo on lasten kannalta!
Mäkin olen haaveillut kapselikeittimestä, mutta toistaiseksi on pysynyt vielä kaupassa.. En ajatellutkaan kuinka helppo tuo on lasten kannalta!
Anonyymi sanoi…
Hei, Kone kuulostaa ja näyttää hyvältä. Itsekin päivittäisenä kahvinjuojana olen alkanut harkita tuollaista konetta vaihtelun vuoksi, kun hintakaan ei nyt alen aikana korkea. En vaan aina jaksa ikuista vertailua, mutta tuossa saa kuulema tavallista kahviakin keitettyä. Saanko kysyä miten päädyit tuohon malliin? Tiedätkö onko tuo ainut kone, jossa saa tavallistakin ns. suodatinkahvia keitettyä? Kaikki vinkit otan kiitollisuudella :-) Niin ja erityisen mahtavia kahvihetkiä sinulle!! Tuikku
Tuire sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tuire sanoi…

La Petite Princesse-Itsekin yllätyin kuinka kiva Cupsolo on lapsille. Ensi vuonna kun poika tulee iltapäivällä yksin kotiin hän voi tehdä turvallisesti kaakaot itselleen! :)

Tuikku-Olen ollut tosi tyytyväinen Cupsoloon. Pauligin kapseleiden sisällä on kahvinporoja. Avasin yhden uteliaana. :) En minäkään jaksanut paljoa vertailla. Tykkäsin tutuista mauista ja ajattelin äitiäni, joka haluaa juhla mokkaa. Pidin muotoilusta ja suosin mielelläni kotimaista. :)
Anonyymi sanoi…
Hm... Kahvia painonhallintaan? Silloin kannattaa jättää nuo suklaiset ja kermaiset kauppaan. Täällä esimerkiksi oli joidenkin kapselikahvien kalorimäärät kerrottuna: http://oorraine.blogspot.fi/2013/09/nescafe-dolce-gusto-kahvikapselit.html
Tuire sanoi…
Hih, mä ajattelinkin, että joku kommentoi asiaa. Mutta mä vasta harjoittelen ja siihen tarvitaan vähän kaakaota ja sokeria mukaan. :)

Kävin kurkkaamassa vaniljalattepakettia. Siinä luki 30 kaloria/100ml. Minusta se ei ole kauhean paljon suhteutettuna siihen kuinka herkutteluolo siitä tulee. Mutta onhan niissä kaloreita, ei niitä hirveästi kannata hörppiä. Kiitos linkistä, käyn kurkkaamassa!
Villa Puomi sanoi…
Hyvää ja valoisaa uutta vuotta Tuire!

Tosi kivan näköinen, kokoinen laite. En ollut nähnyt noin siroa konetta.. luulin niitä suuriksi. Taidan harkita minäkin tuon ostoa.. kiitos vinkistä! Terv, Hanna :D
Tuire sanoi…
Hei Hanna! Onnellista uutta vuotta sinulle! Cupsolo näyttää oikein kivalta keittiössämme ja se on helppokäyttöinen. Hyviä kahvihetkiä! :)
Teija sanoi…
Mä olen aivan armoton kahvikissa! Koulussa menee toverien kanssa pari pannua, kotipäivinä keitän aamulla termariin ja toisen satsin iltapäivästä. On sitten aina kuppi kuumaa saatavilla :D Oikeesti pitäis varmasti vähentää ;) Toi laite tulis meillä siis melko kalliiksi, ja lisäksi arveluttaa kapselien tuottama roskamäärä.

Mukavaa uutta vuotta sinne teille! :)
Hanni sanoi…
Näppärän näköinen laite!
Mutta se uusi tarjoiluvaunu, se on ihana ja niin sun tyylinen! Toivottavasti oli kivat juhlat. Hauskaa vuoden alkua sinne :)
Tuire sanoi…
Teija-Oi mä vasta harjoittelen. Juon juuri vaniljalattea. Kahvinkeitin on varmaankin paras vaihtoehto jos kahvia kuluu paljon. Mutta Cupsololla saa tosi helposti herkkuja aikaiseksi. Roskat on ikävä puoli, toisaalta kapseli on aika pieni jos vertaa vaikkapa juotaviin jogurtteihin. Ne pitäisi saada kierrätyspulloihin. Hyvää uutta vuotta!

Hanni-Kiitos! Juhlat oli tosi hauskat. Niin tarjoiluvaunu kuin poikien huoneiden discotkin olivat menestys. :) Onnellista uutta vuotta!
Anonyymi sanoi…
Hei.meillä kans cupsolo keitin:toinen jo menossa,eka meni melkein heti alkuunsa rikki..mistä olet kauniin ikkunavalaisimen ostanut joka näkyy ekassa kuvassa.t.hanna.
Tuire sanoi…
Hanna- No voi harmi. Lamppu on löytöni Tukholman antiikkimessuilta. Ne ovat sievä pari ikkunassa. Vekitettyjä lamppuja löytyy harvemmin, mutta tavallinenkin suutarinvalaisin on kaunis. Hyviä löytöilyjä!