Charlottenburgin linnan joulumarkkinoilla Berliinissä


Vietimme ensimmäisen adventin 
Berliinissä joulumarkkinoilla käyden.Lähdin poikien kanssa tapaamaan ystäväperhettämme, 
joka muutti keväällä Berliiniin.


Täällä Berliinissä jokaisella kojulla on oma markkinamuki, jossa on vuosiluku. Mukin palauttamalla saa 3€ pantin takaisin tai puhtaan mukin kotiin vietäväksi. 

Pienempi piti Kinderpunchista, isompi valitsi kaakaota ja minä maistoin gluhweiniä.
Charlottenburgin joulumarkkinat olivat aivan hurmaavat.


Myös koko Berliini oli hyvin runsaasti ja kauniisti jouluvalaistu. 


Tulimme tänään väsyneinä ja onnellisina kotiin.
Oli ihana nähdä poikien jälleennäkemisen riemu ja jutella hyvän ystävän kanssa myöhään yöhön. 

Kolmessä päivässä ehdimme paljon kivaa. Toivottavasti ehdin blogatakin siitä kaikesta.

Iloista joulunodotusta kaikille!
Terveisiä Berliiniin!

Kommentit

Saila sanoi…
Iloista joulunodotusta sinnekin! Ihania värejä kuvissa.
Tuire sanoi…
Kiitos! Kauniit värit vaihtelivat ja laserit halkoivat taivasta. Oi kyllä Saksassa osataan joulu!
Pieni Lintu sanoi…
Hauskat noi isot valopallot. :)
Nainen Talossa sanoi…
Kaunista tunnelmaa. Olimme mieheni kanssa kaksin vuosia sitten Wienissä joulunalusaikaan. Siellä näytti vähän samalta. Ihania nuo Euroopan joulutorit!
Tuire sanoi…
Pieni Lintu-Eikö olekin aika vekkulit ja pojat tykkäsi! :)

Nainen Talossa-Tunnelma oli ihana. Wienin joulu olisi ihana kokea myös!
Teillä näyttää olleen kiva reissu:) Keskieuroopassa panostetaan kyllä ihan eri tavalla kaupunkien joulutunnelmaan ja saahan sitä ihan eri tavalla aikaiseksi noita kauniita vanhoja taloja ja puistoja valaisemalla. Suomessa liian monen kaupungin keskusta on täynnä laatikon mallisia kerrostaloja, kun vanhat on purettu:(
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Meillä oli oikein onnistunut reissu. Joulutunnelmaan oli todella pajnostettu, kauniita jouluvaloja oli vielä enemmän kuin osasin odottaa.

Totta, mutta kyllä Suomestakin löytyy kauniita paikkoja. Voi kunpa Suomesakin alettaisiin laittaa enemmän valoja ja joulurakennelmia.
Marjo sanoi…
Ihania kuvia! Olen itse lähdössä ensi viikolla Prahaan katselemaan ja ihastelemaan joulutoreja ja kauniita rakennuksia. Olen käynyt Prahassa pari kertaan aiemminkin, kerran jopa jouluviikolla, ihanaa! Kyllä keskieurooppalaiset osaavat ottaa kauniisti joulun vastaan. Mielestäni Suomi saisi ottaa mallia hieman heiltä. Meiltä puretaan paljon pois kauniita rakennuksia, harmi!
Tuire sanoi…
Marjo-Kiitos! Oi Praha jouluna on varmasti ihana! Olen käynyt siellä kesällä. Keskieurooppalaiset osaavat tunnelman luonnin. On tosiaan aivan uskomatonta, että Suomessa puretaan yhä vieläkin kauniita vanhoja rakennuksia.
Hyvää joulumatkaa sinulle!
Oi, oli niin ihana lukea tämä. Me olemme edellisvuosina käyneet joulunalusmatkoilla Keski-Euroopassa ja viime vuonna mietimme Berliiniä, mutta lähdimmekin Müncheniin (joka on muuten myös aivan ihana kaupunki). Olemme kuitenkin lähdössä perheen kanssa Berliiniin hiihtolomalla ja hotellimme sijaitsee juurikin Charlottenburgissa. Siksi toivonkin, että ehdit kertoa lisää Berliinistä. Millainen se on lapsiperheen kohteena? Mitä kaikkea koitte, missä kävitte jne.?

Ihania, tunnelmallisia kuvia!

Hyvää joulunaikaa!
Tuire sanoi…
Katja-Kiva kuulla! Me teimme Berliinissä vaikka mitä kivaa lasten kanssa. No nyt kun pyysit, niin laitan niistä piankkoin postauksen. :)

Ystävämme asuivat myös Charlottenburgissa ja se oli aivan hurmaava alue. Puistomaisilla kaduilla oli terassin pöydät paikoillaan . :)
Iloista joulunodotusta!
Anonyymi sanoi…
Hei!
Joko pellavamekko on arvottu? Ketä onnetar suosi? =)
Tuire sanoi…
Hei! Ryhdyn juuri arvontatoimeen. :)