ValokarnevaaleissaKävimme eilen Linnanmäen valokarnevaaleissa. Saimme vuosittaisen  iloittelun suoritettua huvipuiston viimeisenä aukiolopäivänä. 


Puimme ensimmäistä kertaa toppavaatteet päälle. Onneksi, sillä ilma oli kuulas ja kylmä.


Ostin pojille kevätalesta Ticketin toppavaatteet. Kuopukselle haalarin ja ekaluokkalaiselle kaksiosaisen puvun. 7-vuotiaalle mahtuu vanha haalarikin. Saapa nähdä mitä hän haluaa kouluun pukea talven mittaan?


Lapsimessuilta löysin ihanat Silverjungle pipot.

Kun autoilla oli ajeltu tarpeeksi käytiin äidin suosikkilaitteessa, karusellissa.


Linnanmäki on kaunis huvipuisto.
Syksy on ollut kaunis.

Tulisipa kaunis talvikin, 
sellainen vähäluminen ja pikkupakkasia pitävä.

Kommentit

Voi että kun on tunnelmalliset kuvat. Huvipuiston valot eivät pääse tosiaan kesäaikaan Suomessa niin hyvin esille kuin esim. keskieuroopassa. Viisaasti oot ollu ajoissa poikien vaatetuksen suhteen - mukavat asukokonaisuudet.
M sanoi…
Syksyinen ilta Linnanmäellä. Ihana ajatus ja ihanan tunnelmallisia kuvia. Kuin jostain runosta tai satukirjasta tämä tapahtuma.
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki- Kiitos! Ihan totta, valot ovat kauniita tummenevissa illoissa. Onneksi tosiaan laitettiin toppavaatteet päälle. AIka kivoja noi tähdet haalareissa ja pipoissa. :)

M- Kiitos, olipa ihanasti sanottu! Lintsi on niin kauniisti hoidettu huvipupuisto, siellä on aina ilo käydä. :)
Marianne N sanoi…
Upeasti valaistut laitteet syksyn hämärässä :)
Tuire sanoi…
Marianne N-Valokarnevaali oli hieno ja oli kiva nähdä illan hämärtyvät pikkuhiljaa. :)
Nainen Talossa sanoi…
Suloiset talviasut pikkumiehillä :). Ja upeita kuvia huvipuistosta. Oli varmasti tunnelmallista ja kivaa.
Minna Rosé sanoi…
Ompas tunneolmallisia kuvia valokarnevaaleista! :) Harmi, etten ehtinyt tuolla käymään. Paljonko laiteliput muuten maksoivat? :)
Lisay sanoi…
Lasten toiveena oli kesalomallamme Linnanmaki ja vietettyamme loman alussa pari paivaa Helsingissa,kavimmekin siella.
Tykkasin,etta sisaanpaasy oli ilmainen,jos et halua ostaa ranneketta ja pienimmalle pojalle riitti ne 10 ilmaista harvelia.
Muuten liput on aika hintavia....
Hienot kuvat syksyisesta huvipuistosta!!!
Tuire sanoi…
Nainen Taloss-Kiitos! Kaunis haalari oli ekaa päivää päiväkodissa ja heti katkesi toinen kumilenkki, arg. Oli oikein tunnelmallista ja iloista Lintsillä.

Minna Rose-Kiitos! En uskalla sanoa lipun hintaa, meillä oli rannekkeet. Ensi vuonna on uusi tilaisuus! :)

Lisay-Kiitos! Kiva kun pääsitte Lintsille! Liput on kalliita. Onko ne pienten laitteet siis aina ilmaisia? Vähän hassu systeemi. Nähtäväksi jää mikä on ensi vuoden tapa.
Teija sanoi…
IHAnat kuvat, tunnelmaa täynnä! Ja söpöt pojat toppiksissaan. :) Hyvin oot löytänyt alesta sopivat. Mä pohdinkin just jokin aika sitten, että mihin asti lintsi on auki. Kunpa ois tiennyt, niin ois voinut ajella! Oon hinkunut hki-pvää jo pitkään, mutta toteutuu vasta 16.11. Samaten pohdituttaa tuo ekaluokkalaisen vaatepolitiikka, viime talvena kelpasi vielä haalarit.. ;)
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos! Valokarnevaalit on varmasti ensi vuonnakin. :) Joo, mä ryntään aleen heti kun ne alkaa. :)
Mut sitten kun menet hesaan on kaikki joulujutut jo esillä, aika kiva! :) Pojalleni mukavuus ja helppous on kaikki kaikessa, mutta ryhmäpainekin on suuri. Saa nähdä.