uusi me & i-mallisto


Pääsin jo tänään me & i-kutsuille!
Ja heti aamusta, eläköön vuorotteluvapaa, jolle loppujen lopuksi pääsin!

Äidille ja pojille

Tykkäsin mallistosta paljon. Tosi hauskaa, että nyt oli tarjolla äiti-poika vaatteita! Tuo tiikeri on niin kaunis, herkkä ja vahva. Ne tilasin. 

Jotain muutakin on saatava, kun pidän kutsut. Ehkä lämmin velourmekko syys- ja talvipäiviin ja pojalle taas yhdet canvashousut, hän kun ei muita kelpuuta vieläkään. Collegea oli mallistossa myös aikuisille vähän uudella otteella. Jännä miten college on tullut taas muotiin.


Tämä stylish V-neck top viime mallistosta oli mukana uudessakin mallistossa mustana ja khakin värisenä. Kurkkaa tästä vanha postaukseni paidasta. Se on ollut tosi kiva.


Tulipa syksy nopeasti tänä vuonna, ihan hassua, että vasta viime viikolla nautimme saariston helteistä. Esikoisen koulu on alkanut oikein mukavasti. Pian hän saa uutta kouluvaatetta.

Sadepäivän vinkki:
Me olemme harjoitelleet puhaltamaan purkkapalloja Hubba Bubballa!

Iloisia sadepäiviä!


Kommentit

Nainen Talossa sanoi…
Äiti-poika mallisto. Miksi tuota ei ole keksitty aiemmin meille poikaperheille :D. Tiikeripaidat ovat tosiaan kivat. Nautihan vuorotteluvapaastasi :).
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Niinpä, äideille ja pojille on niin vähän. Tiikerit ovat just täydelliset. Kiitos, nautin vuorotteluvapaasta! Paitsi nyt olen flunssassa.
Hih, teilläkin tiikerit :)
Tää syksy nyt kyllä yllätti. Jotenkin en ole sen tuloon edelleenkään valmis. Ihana oli käydä katsomassa noita saaristoretkenne kuvia - haluan viipyä kesässä vielä edes hetken.
Pikaista paranemista sinne ja nähdään!
Tuire sanoi…
La Petite Princesse-Kyllä. tiikerit ovat aivan mahtavat! :)

VillaVaahtokarkki-Niin yllätti. Onneksi kesä oli lämmin, että siitä sai nauttia. Katsellaan vaan saaristokuvia. :) Kiitos ja nähdään!
Anonyymi sanoi…
Hei Tuire! Pitipä etsiä me&i myyjä täältä Berliinistä,että pääsisin tilaamaan. Ehkä sama paita sopii minulle nyt? ;-)
~Johanna
Tuire sanoi…
Hei Johanna! Löytyikö Berliinistä myyjä? Paita varmaan sopisi sulle hyvin! :) Terkkuja sinne Berliiniin!