Saariston suvessa
Vietimme äiti-lapsi viikon ystävieni mökillä.
Vene oli aivan täynnä kun pakkasimme viikon ruoat ja kamppeet kyytiin. Mökkirannasta ei päästy mihinkään ennen kuin tuliaishaavit oli kokeiltu ja lapset olivat polskineet tarpeeksi.

Heti sen jälkeen ystäväni istutti minut näköalapaikalle viinilasin kanssa. 

Pian menimme taas alas rantaan grillaamaan kanavartaita ja vaahtokarkkeja. Lapset innostuivat kovasti suurista vaahtokarkeista!Veneellä huristelimme karuille ulkosaariston luodoille picnicille ja uimaan. Tein ystäväni tytölle kruunuletin, joka kesti pari päivää saaristolaiselämää.


Vesiliukumäkiiiii!

Katanpään sotilasalue oli rakennettu tsaarin vallan aikaan.  Siellä oli paljon kauniita vanhoja puutaloja. Lapset juoksivan jännittyneinä vallihaudoissa ja vartiopaikoilla.

Huikaisevan kaunista!


Lapset löysivät sammakoita ja nikkaroivat niille oikean puuhamaan. Eikä Sakujen karkaaminenkaan haitannut. Viikon päätteeksi saatiin kunnon sade ja pakattiin läpimärät vaatteet kotiin. Olipa ihanaa viettää kesää saaristossa ja jutella iltaisin vanhan ystävän kanssa ihan rauhassa kaikki mahdolliset asiat.


Voi miten ihana aurinkoinen kesä tänä vuonna on ollut!
Paljon kivempi valmistautua syksyyn lämpimän kesän jälkeen. Ja vielä on kesää jäljellä, vielä voi paahtaa vaahtokarkkeja!

Huomenna meillä on koululainen talossa!
Reppu on ostettu ja uusi penaali pakattu. Äitiä esikoisen reviirin laajeneminen vähän jännittää.

Oppimisen iloa kaikille koululaisille!

Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Täydellisen kuuloista ja näköistä! Ah!!! <3
Tuire sanoi…
Pieni Lintu-Kiitos! Meillä oli tosi ihana viikko! Vaikka poikia sai kyllä vahtia tarkkaan kun eivät osaa vielä uida.
Mielettömiä kuvia!
Tulee ihan kesäinen fiilis ja lisäksi tuo vaahtokarkkikuvan vieressä oleva uintikuva tuo jotenkin tosi eksoottisen tunnelman :)
Tuire sanoi…
La Petite Princesse-Kiitos! Ei uskoisi, että tuo kesä oli viime viikolla. Nyt alkoi koulu sateessa ja salamoinnissa ja mä sain flunssan. Uintikuvassa veden väri on aika ihana! Pidetään peukkuja, että saadaan vielä joku viikonloppu kesää!
Nainen Talossa sanoi…
Kuviesi kautta todella pääsee tunnelmaan. Ihana äitien ja lasten retki, niitä viimeisiä kesäpäiviä parhaalla mahdollisella tavalla <3
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Kiitos! Hauska, että tavoitit tunelman. Vaikea uskoa, että tuosta ei ole vielä viikkoakaa. Nyt on niin kylmää ja sateista. Toivotaan taas aurinkoa väliin. :)