Antiikkimessuilla, Fiskars ja Kedleston


Taas on vietetty ihana kesäpäivä messuilla Fiskarin kauniissa maisemissa.

Tällä kertaa paras ostokseni oli mamelukit! Juhannuspostauksessa näkyy Tukholman antiikkimessuilta ostamani mekko. Olen näköjään aloittanut vaateostostelun antiikkimessuilta.

Mamelukeissa näkyy vähän tekstiä. Vanha alusvaate on ommeltu kangaspakan jämästä. Aika vekkulia minusta. Se on kiva yksityiskohta, joka saa näkyä. Hinta oli 12 €. Saapa nähdä miten keksin mamelukkeja yhdistellä.
Aivan messualueen kupeeseen oli valmistunut hieno leikkipuisto, joten sinne voi hyvin jättää miehen ja lapset. :)

Fiskars on kiva retkikohde. Messuilla on hyvä inspiroitua, osastot ovat kauniisti sisustettuja ja kotoisia. Toisin oli Englannissa. 

Blogi on ollut hiljainen koska olimme pitkällä matkalla Englannissa. Matka oli ihana, täynnä seikkailua upeissa paikoissa. Kävimme myös antiikkimarkkinoilla, mutta täytyy sanoa, etteivät markkinat vetäneet vertoja kotimaisille.
Kedlestonin antiikkimarkkinat  

Saimme ajaa auton kauas pellolle ja rämpiä sieltä sateessa messualueelle. Myös messualueella oli paljon lampaankakkaa ja piikkikkäitä kasveja. Lähdin crocseissa, koska en halunnut pilata kenkiäni. Niinpä olikin hiukan vaikea katsella esineitä kun piti katsoa minne astuu.


Messuilla ei ollut kauniita sisutuksia tai yhtä hyvää tavaraa kuin täällä lämpimässä pohjoisessa. Muutama mielenkiintoinen osasto siellä toki oli. Nämä joutsenet ja keinuhevoset olivat ihastuttavia. Ja teimme me joitakin löytöjäkin. 

Messut järjestettiin National Trustin Kedleston Hallin miljöössä, mutta meillä kävi huono tuuri kun linna oli silloin suljettu.

Englantilaiset itse olivat paremmin varustautuneita saarivaltion säähän. Oli jännittävä nähdä englantilaiset messut ja kiva, että löysimme mukavia matkamuistoja. Ja entistäkin kivemmalle tuntui päästä taas Fiskarsiin. :)

Messut Fiskarsissa vielä viikonlopun.

Helteistä viikonloppua kaikille!

P.S. Englannin matkasta on tulossa lisää ihania juttuja tännekin. 

Kommentit

Lady of the Mess sanoi…
Fiskars olisi tämänkin kesän suunnitelmissa, mutta antiikkimessuille emme ennätä. Hauskat mamelukit olet löytänytkin;) - näytä ihmeessä sitten, miten ne yhdistät.
Ja Englanti - ikuinen rakkauteni♥
Ihanaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Lady of the Mess-Fiskars on ihana! Joo, mä käyn kohta vaatekaapille ja koitan keksiä mamelukeille yläosaa. Näytän sitten jos saan kivan kuvan aikaiseksi. :) Ihastuin myös Englantiin aivan täysin.
Iloista viikonloppua!
Kiitos, että muistutit Fiskarsista, vois olla jo huomisen retken kohde... Ihania kuvia Englannista, mieli palaa noihin maisemiin. Siitä onkin jo 15 vuotta, kun olen siellä viimeksi käynyt (kyllä se aika vaan rientää!). Noista keinuhevosista sais kyllä heti joku muuttaa tänne - harmi, että ovat niin kaukana. Suloista kesäpäivää sinne, kirmaa pehmeällä nurmikolla paljain varpain uusissa söpöissä mamelukeissa!
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Fiskarsin antiikkipäivät on niin hauskat! Olen käynyt Englannissa vain kielikurssilla, nyt oli paljon hauskempaa. :) Mä kirmaan mameluikeissa rannalle. Löysin valkoisen topin niille kaveriksi. Helteistä viikonloppua!
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Keinuhepat olivat niin ihania, mutta hinta oli suolainen. Siinä 8000 puntaa! Eipä tarvinnut miettiä mahtuisiko matkalaukkuun. :)
Nuo keinuhevoset ovat aivan ihania. Muistan joskus katselleeni uusia Harrodsilla ja hinta oli aivan järkyttävä! Noloa tunnustaa, mutten ole koskaan käynyt Fiskarsissa... ;O(
Tuire sanoi…
Kukkaiselämää-Keinuhepat ovat upeita. Ai niitä on Harrodsillakin! En nähnyt niitä siellä, mutta ihmekös tuo kun tavaratalo on niin suuri. No joskus sitten Fiskarin kesäpäivää viettämään. :)