Minun magnolianiPienen pieni magnoliani kukkii jälleen!
Pikkuruinen tähtimagnolia on jo hieman narsissia korkeampi, kuvassa vasemmalla. Toinen suurempi magnoliani, loppukesällä istutettu Mustilan magnolia on talvehtinut hyvin, mutta en tiedä kukkiiko se tänä keväänä.Purppuratuomi kukkii ja näyttää niin kauniilta. Pidän myös puun tummasta lehvästöstä, joka sopii hyvin talon väriin.

Ihanaa tämä vehreys ja kaikki kukat!
Kukkaisia päiviä teille!

Kommentit

Saila sanoi…
Oi miten ihania! Hitsi, oma tähtimagnoliani kituuttaa ehkä hengissä, ehkä ei - ja kaksi muuta magnoliaa näyttävät kuolleilta, ja purppuratuomikin on juuri ja juuri hengissä pukaten vain yhtä ainoaa silmuntynkää aivan rungon alaosasta. Onnea ovat hyvinvoivat kasvit! On melkein ihme, että tähtimagnolia kukkii tällaisena keväänä, se kun tekee kukkanuput niin aikaisin että ne paleltuvat herkästi.
Nonna sanoi…
Aivan ihania! En tiennyt tuon vaaleanpunaisen nimeä, mutta olen sitä muutamassa paikassa ihastellut. Arvaas kuka nyt haluaa ehdottomasti magnolian pihaansa... =)

Mukavaa toukokuun loppua!
Tuija sanoi…
Oi, miten ihanaa, kukkiva magnolia on ihan huippu. Mä tässä arvon ostaako vaiko eikö ostaa magnoliaa, niin tekisi kyllä mieli, kun edellinen jäi vanhaan kotiin, kun muutimme pois. Huoks, ihania kuvia sulla.
GardenianKati sanoi…
Kukkiva magnolia on aina yhtä pysäyttävä. Mieli tekisi omaankin pihan. Purppuratuomi on aina ollut minusta ihanampi kuin valkoinen sisarensa.
Hannis sanoi…
Kanadassa oli noita ihan joka paikassa - suuria magnoliapuita siis! Voisin meille kans hankkia... Se mustilan versio voisi olla hyvä täällä. Minäkin seurailen nyt innolla, mitä pihalta putkahtee. Viime vuonna tuli istutettua ihan hurjasti kaikkea, tänä vuonna näkee sitten jo "satoa", kun perennatkin pääsee vauhtiin. Sun ansiosta meillä on myös kuukausimansikoita. Ostin Plantagenin alesta niitä monta sixpäkkiä ja ne ovat kaikki tosi hyvin lähteneet kasvuun. Pitääkin kirjoitella omaan blogiin näitä pihajuttuja!
Tillikan Tupa sanoi…
Oi ihanaa! Omat magnoliani ovat vielä ihan pieniä eivätkä ole ehtineet kukkia.
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Ahaa, tosiaan magnolia tekee nuput jännän aikaisin. Onneksi eivät paleltuneet. Pidän peukkuja sinun tähtimagnolialle. :)

Nonna-Kiitos! Joo, ehdottomasti magnolia puutarhaan. :) Mä tahdon vielä pensasmagnolian. :) Ihanaa toukokuuta!

Tuija-Kiitos! Magnolia on todellinen ilon lähde, toki hankit magnolian puutarhaasi. :)

GardenianKati-Kiitos! Kukkivat puut ovat niin kauniita. Kyllä tätä magnoliaa onkin ihailtu, olen huudellut kaikki naapurit ihmettä katsomaan. :)

Hannis-Oi ihan totta! Kylmähän Kanadassakin on, kuullostaa lupaavalta. Kukkiiko sinun Mustilasi tänä keväänä? Voi miten kiva, että teillä on mansikoita paljon ja kiitos vinkistä minäkin kipaisen hakemaan niitä parvekkeelle!

Tillikan Tupa-Kiitos! Minun magnoliani on myös pikkuruinen, mutta kukkii silti. Hyvää kannattaa odottaa, pidän peukkuja magnolioillesi!
Tuire sanoi…
Lumo-Kiitos! Magnolia on kaunis. :)
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.