Keppikaakakaota
Kastoin karkkikepit vaaleaan suklaaseen ja kieritin nomparelleissä. Pikkupikkukepit Villa Harmonie. Kulhon reunalle kuivumaan ja sitten keksinkin laittaa namit säilöön maljakkoon kuvun alle.
Lapset tietysti tykkäsivät hämmentää kepillä kuumaa kaakaota ja popsia piparminttua. Puolukkamuffinsseista tykättiin myös. Hyvä, että syövät puolukkaa edes vähän, vaikka sitten muffinssissa.


Kiiiitos!
Ja taas mennään kirpeässä pakkassäässä!

P.S. Me menemmekin oikein urakalla tuolla lumessa ja jäässä. Rikoin nimittäin autoni peruuttamalla parkkihallin pylvääseen, jonka olemassa olon autuaasti unohdin. Niin tyhmää, mutta turha sitä voivotella. Sitä paitsi, tämä oli ensimmäinen kolarini, eikä kukaan ollut vaarassakaan.

Aamulla vedän pojat pulkalla hoitoon, arkiliikuntaa!

Pirteää pakkasperjantaita!

Kommentit

Kurjan huono tuuri tuon auton kanssa :( Meille on kävi kerran samoin matkalla Norjassa ja kyllä hetkeksi tunnelma aika lailla lässähti. Ihanat kaakaot ja herkut teillä siellä. Kaunis tuo simpukkarasia --- onko sillä jokin tarina?
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Varmasti vielä kurjempaa kun auto hajoaa matkalla, mutta asiat järjestyy. Kiitos! Simpukkarasiani on vanha kaviaarirasia kirpputorilta. Tykkään tarjoilla siinä mariannerakeita ja nyt sokeroituja manteleita, joita tuotiin Lanzarotelta. Terkkuja teille!
Anonyymi sanoi…
Voi ihanat! Mun blogissa on muuten sun blogille haaste ;)
Nainen Talossa sanoi…
Voi kuinka herkullista ja kaunista. Ihastuin samoin tuohon simpukkarasiaan. Se on todella viehättävä! Jotain vastaavaa ulkoherkuttelua olen myös suunnitellut toteuttavani lasten kanssa. Mutta nyt on pakkasta meillä jo 25 astetta....saattaa siis jäädä tältä viikonlopulta :).
Tuire sanoi…
Kammari-Kiitos! Tulen kurkkaamaan. :)

Nainen Talossa-Kiitos! Vanha kaviaarirasia on kaunis. Joo, 25 astetta on kyllä liikaa. Nämä kuvat viime viikonlopulta, silloin oli "vain" -15. Jospa sunnuntaiksi vähän lauhtuisi. :)
allidaalia sanoi…
Hauskoja herkku hetkiä ja ihania kuvia. Edellisen postauksen lampetin on aivan ihanat ! Kivaa Viikonloppua !
Tuire sanoi…
allidaalia-Kiitos! Mukavaa viikonloppua vauvan kanssa!
Anu sanoi…
Oi noita keppejä mäkin suunnittelin, mutta tiäkkö kun nää meidän pojat ei juo kaakaota, ei sitten millään. Että menis ihan vaan kepin syömiseksi. Tosin ne ehkä sopis talveen ilmankin kaakaota, sen verran kauniilta näyttävät koristeinakin.

Harmi tuota autoa. Mä olen laiskistunut ja kulkenut melkein koko alkuvuoden autolla, mutta kevättä kohden otetaan taas jalat alle.
Marika sanoi…
-aijai, mitä herkkua :) Pyh, mitä tuosta pelkkää peltiä! Turha ees miettiä :)
Kivaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Anu-No voi teidän poikia. Tykkäisiköhän he pelkästä lämpimästä maidosta? Nyt on aika kylmä, mutta keväällä on ihana ottaa jalat ja fillarit alle! Kivoja talvipäiviä!

Marika-Kiitos! Niin pelkkää peltiä, mutta tänään sain ulkoilla yli puolitoista tuntia kirpeässä pakkasessa toihin päästäkseni. Toisaalta julkisilla liikkuminen on ollut kivaa, mutta toivon silti, että auto on pian kunnossa. :) Iloista viikonloppua!
Blogissani odottaisi pieni haaste, joten toivottavati et pahastu :) Mukavat viikonlopun jatkot ja harmillista tuo pikkuinen kolari!
Annukka sanoi…
Ihana idea tuo kaakao ja herkkutikut, taidamme myös kokeilla!
Tuire sanoi…
Cride-Kuullostaa jännittävältä, tulen kurkkaamaan. Iloista alkuviikkoa!

Annukka-Kiitos! Kiva, että inspiroiduit. :)
Merja K sanoi…
Parkkihallien tolpat ovat viheliäisiä, läheltä piti -tilanteita on itsellä useitakin :)

Iloisia pakkaspäiviä!
Anonyymi sanoi…
Hei Tuire! Lähetin sinulle s-postia, vinkkejä vailla :) Leena
Tuire sanoi…
Merja K-Kiitos myötäelämisestä! Arkiliikuntaa on nyt saatu oikein paljon! Auton sain takaisin tänään. :)

Leena-Hei! Käyn kurkkaamassa. Kivoja talvipäiviä!