By Pia's shop-in-shop
Pian pellavavaatteet valloittavat!
Sain kutsun avajaisiin Pia's design shop-in-shop myyntipisteeseen Villa Himaan, Kapteeninkatu 11. 


Arvatkaapa mitä mulla oli ylläni kutsua lukiessa? 
No Pian pellavamekko, hih!

Avaijaiset perjantaina klo. 12-19.
Toivottavasti saan järjestettyä lastenhoidon ja pääsen avajaishumuun mukaan! 
Toivelistallani ovat juuri nuo mamelukit ja rimpsuhame, joita mannekeerasin syksyllä. Väriä en ole päättänyt.Nämä kuvat ovat viime syksyn Pian bloggaajatapahtumasta.

Pidetään peukkuja, että tavataan perjantaina!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onhan nuo erittäin kaunita mutta hinnat on jo karanneet pilviin. Jos -10 tunika maksoi 39 euroa niin nyt samasta pitäisi maksaa 95 euroa. Tyydyn nykyään vain katselemaan kauniit kuvia.
Tuire sanoi…
Kauniita ovat! En muista vanhoja hintoja. Pellava on kestävä ja laadukas materiaali ja vaatteet on ommeltu lähialueilla eettisesti. Pian vaatteet ovat pitkäikäisiä hyvänmielen vaatteita!
Anonyymi sanoi…
kattelin minäkin verkkokaupasta noita uudistuneita hintoja - onkohan taivas rajana - kivoja ovat kuiteskiin..
Anonyymi sanoi…
kattelin minäkin verkkokaupasta noita uudistuneita hintoja - onkohan taivas rajana - kivoja ovat kuiteskiin..
Merja K sanoi…
Heips Tuire, toivottavasti nähdään perjantaina :)
Tuire sanoi…
Merja K-Heippa! Näyttää siltä, että nähdään perjantaina! Kivaa!
Oi kun ihania. Vähän tuota Creamin ja Odd Mollyn tyyliä, josta tykkään, vaikka isäni aina huomauttelee niiden rimpuista = kyselee, että onko mulle jäänyt yöpaita päälle ;)
Tuire sanoi…
Cride-Eikö olekin ihania! Elämässä pitää olla vähän rimpsuja. :)
Teija sanoi…
On ne kyllä kauniita! Ja sopivat just hyvin sulle Tuire :)
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos! Tykkään kyllä näistä vaatteista kovasti! Pian vaatteita saa kivasti yhdistettyä monenlaiseen tyyliin. :)
Anonyymi sanoi…
noita pellavatunikoita saa kesällä joka torilta 30:llä eurolla.Ostin viime kesänä itselle torilta ja aivan sama malli,kun Piian tunikoissa. Eihän vaan Piia ole kopioinut...!
Henna sanoi…
Moikka, Tuire!

Pitkästä aikaa kurkin blogiasi, ihana pellavamekko, tykkäisin kans tuollaisesta.

Kurki blogiini ja bloggaillaan!
-Henna-
Anonyymi sanoi…
Juu , miulla kans torilta ostettu pellavatunika hintaa 20,- kylläpäs olikin ylihinnoiteltu nuo Pian tunikat?
Tuire sanoi…
Hei Henna! Huomenna pellavat päälle ja avaisiin lisää hankkimaan. :) Bloggaillaan!
Pia sanoi…
Hei arvoisat anonyymit!
Anteeksi Tuire, että puutun näin välillisesti blogisi kommentteihin mutta nyt täytyy hieman "valistaa" anonyymien torikeskustelua. Toreiltahan saa yleensäkin ostaa kaikkea halvalla ympäri maailman: feikkilaukkuja, kenkiä, aurinkolaseja ym. yleensä halpamaissa tuotettua kivannäköistä, mutta ei juuri koskaan laadukasta, alkuperäistä vastaavaa tuotetta tasoltaan. Olen törmännyt ulkomailla torikaupoissa epäilyttävän halpoihin Nokia-puhelimiin, Marimekkokankaisiin, Cucci-laukkuihin jne. loputon markkina! Mutta eihän kukaan ostaisi alkuperäistä, jos torituote on yhtä hyvä tai laadukas? Miksi esim. Marimekko ei sitten myy vaatteitaan 20,- eurolla? Siksi, että suomalainen tuote, yrittäjyys, työvoima, design,verot, materiaalit, kulut: markkinointi, liiketilavuokrat, verkkosivut, palvelut ja kaikki maksaa yritykselle paljon! Voi kun olisimmekaan Kiinassa, siellä ihan eri kulut maksettavana: kaikessa.
Aluksi oli yksi mummo ja kotiompelukone, ensimmäiset BY PIA`S tunikat myytiin lähes koemarkkinointi-mielessä silloiseen omakustannehintaan. Kunnes tuli viikossa 250 kappaleen tilaus, lisää suunnittelemiani malleja, kokonainen mallisto, ammattilaisompelijat kuvioon, satojen metrien pellavatilaukset tarpeeseen. Messut, markkinointi ja muut isommasta tuotannosta aiheutuvat kulut. Malliston teettäminen Kiinassa tai Bangladeshissa kiehtoo ja hintakin olisi varmasti halvempi mutta jotenkin hullu periaatteeni on, että haluan valmistaa kaiken mitä pystytään täällä. Ostaa pellava Euroopasta, siellä missä sitä on vuosisatoja kasvatettu ja käsitelty. Työllistää täkäläisiä ompelijoita, jotka yrittävät pitää kiinni rakkaasta ammatistaan vaikka yritykset vievät heiltä valtaosin työt halpatyövoiman perässä Aasiaan! Haaveenani on työllistää myös lähimmäisiäni, jotka kamppailevat irtisanomisuhan alla tai ovat jo irtisanottu! BY PIA´S tuotteita ei toreilla tulla näkemään, mutta kotimaisissa suurissa käsityötaiteen-messutapahtumissa joissa ei muidenkaan pellavavaatemerkkien hinnat ole toritasoa vaan vaatimus tuotteille on laadukas, ateljeetason käsityö valtaosin kotimaassa tuotettuna. Ja vielä, kyllähän ruotsalaisesta tunnetusta ketjustakin saa ostaa pellavahousut 29,90 ja niitä ostetaankin varmasti paljon. Tuo ohut, alle 150gr pellava ei maksa Kiinassa kuin n.0,70,- metri. Mutta se ei valitettavasti kelpaa minulle! Eikä ompelutyön laatu suurteollisuudessa esim. Bangladeshissakaan, sorry! Haluan BY PIA`S olevan ateljeelaatuna ommeltua, kuten muutkin arvostetut kotimaiset brändit ja silloin materiaalinkin on ylellisempi, kestävämpi ja ympärivuotiseen käyttöön sopiva sääoloissamme. Tässä hyvin täydentävä vastaus, joka varmasti auttaa ymmärtämään teitä anonyymejä! Ei muuta kuin toreille ja BY PIA´S Helsingin liikkeen avajaisiin TERVETULOA KAIKKI! T. PIA
Anonyymi sanoi…
Minäpä lisään tuohon Piian selventävään vastaukseen vielä, että totuushan on tämä; hinta on kaikille sama, köyhälle kallis...
Tuire sanoi…
Kiitos Pia! Arvostan todella paljon suomalaista suunnittelua ja laatua ja eettistä tuotantoa. Tosi ihana päästä mukaan huomisiin avaisiin!
Anonyymi sanoi…
Ei tullut vastausta oliko tunikamalli kopioitu TORITUNIKASTA!
Aivan sama malli ainakin,mutta saahan TORITUNIKOITA kopioida!
DONNA sanoi…
Hei, Oli kiva nähdä viime perjantaina :)
Tuire sanoi…
Donna-Oli tosi mukava tavata! Ja kiitos avusta vaatteiden kanssa!
Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.