ItsenäisyyspäivänäMeille tuli kaksi ystäväperhettä kylään itsenäisyyspäivänä.

Oli tosi hauska tavata pitkästä aikaa, vaikka emme ole vieläkään kunnolla tervehtyneet pöpöistä, joita saimme Lanzarotelta. Samasta syystä täällä blogissani on ollut hiljaista. Harmittelin, etten saanut kotiakaan juhlakuntoon, mutta ystävän tuoma kaunis itsenäisyyskimppu muutti tunnelman kerralla juhlavaksi!

Sitä paitsi pääasia, että tavattiin, vaihdettiin kuulumiset ja ihailtiin illan asukokonaisuudet!


Kuvat Helsingin Sanomat

Maria Ylipää näytti upealta saapuessaan punaisella matolla punaisessa luomuksessa! Hän on todella säteilevä. Jostain syystä puku ei minusta näytä kuvissa yhtä hyvältä, ehkä se vaatii liikettä. 

Pidin myös Jenni Haukion puvusta. Siinä oli nostalgista tunnelmaa raikkaalla tavalla.

Onneksi meillä on Linnan juhlat joulukuun alkua piristämässä.
Iloista joulukuuta!Kommentit

Henkkumaaria sanoi…
Olet oikeassa, Maria Ylipään puku oli upea. Ehkä juuri kankaan laskeutuvuus tuli liikeessä esiin ja siksi se ei kuvissa pääse oikeuksiinsa. Ihania pukuja oli monta. Minäkin tykkäsin siitä Jenni Haukion puvusta kovasti. Se sopi sirolle ja tyttömäisen kauniille Jennille hienosti.
Anonyymi sanoi…
Hei, palaisin vielä Talo&Koti -lehden juttuun. Kysyisin niistä enkelipipareista, että mikä makeinen sopii niin hyvin enkelin helmaan sulatettavaksi?
Kiitos, jos ehdit vastata:)Piparintuoksuista joulua! Sini
Tuire sanoi…
Henkkumaaria-Samaa mieltä. :) Juhlissa oli monia kauniita pukuja!

Sini-Paras pipareille on kova ja kirkas karkki. Niitä on yllättävän vaikea löytää. Rohmuankin aina Espanjasta Tirman kovia Cristal-nameja. Ne paistuvat juuri sopiviksi samaa tahtia piparin kanssa. Fruit dropsit laivalta olisivat varmasti hyviä myös. Jauhoiset namit tekevät samean pinnan. Onnea karkin etsintään ja makeita leivontahetkiä!
Kurjaa, jos reissusta tuli pöpö mukaan, toivottavasti muuten matka sujui hyvin ja olette jo kunnossa. Sain kun sainkin sen Talo ja Koti -lehden käsiini ja aivan ihana joulutunnelma kuvista ja Hanniksen tekstistä välittyi kauniista kodistanne! Antiikkisilla yksityiskohdilla saa kyllä aivan toisenlaista tunnelmaa kuin uusilla massatuotetuilla esineillä, joita monella muullakin on.
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-On tosi kurja pöpö ja emme ole vieläkään täysin kunnossa. Kiitos, kiva kun tykkäsit artikkelista! Vanhoissa tavaroissa on oma tunnelmansa. Rauhaisaa sunnuntaita!