Isänpäivänä


Hyvää isänpäivää!

Leivoimme poikien kanssa S-keksejä isänpäiväksi. Pojat innostuivat tekemään muitakin kirjaimia. Tosi kiva lapsille tämä keksitaikina, kun sitä on niin helppo muovailla. 

S-keksiohje

100g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja

Sekoita voi ja sokeri.
Lisää kananmuna ja sitten jauhot. Sekoita hyvin. Pyörittele pötkoiksi ja muotoile S-kirjaimen muotoon. Kieritä sokeri-kaneli seoksessa. Paista 200 asteessa.


En ole poistunut kotoa ollenkaan koko viikonlopun aikana. On tuntunut mukavalle rauhoittua ja siivota kiireettä. On järjestelty, ulkoiltu naapureiden kanssa, käyty ehkäpä viimeisellä pyöräilyllä, suojattu hedelmäpuut korkein verkoin ja oltu vaan.

Huomenna täytyy kiiruhtaa ruokakauppaan. Jääkaappi on ihan tyhjä.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Saila sanoi…
Voi miten hellyyttävä tuo ensimmäinen isi-keksikuva! Ihanat keksit taitavat kädet ovatkin tehneet. Rento viikonloppu kuulostaa kans kivalta. Lisää tällaisia, varmaan tarvitset niitä ainakin tähän aikaan vuodesta kun työssäkäynti vie paljon voimia sen ainoan mahdollisen valonpilkahduksen aikana. Muu aika on jotenkin pimeässä taapertamista.
Mukavaa iltaa teille !
Tuire sanoi…
Kiitos Saila! Täytyy leipoa näitä toistekin. Oli niin hauskaa. Marraskuussa työnteko alkaa tosiaan tuntua. Kaikkea tosi kivaa on ollut myös, mutta välillä pitää levätä. Onneksi joulu alkaa häämöttää! Kivaa iltaa sinne myös!
Eijan korukoppa sanoi…
Rauhoittuminen kiireen keskellä on mahtavaa! Olla vaan ja tehdä juuri sellaisia juttuja mitä itse haluaa.
Hellyttäviä leipureita, jauhoja oli sitten ympäriinsä..?
Tuire sanoi…
Eija-Kiitos! Joo, kyllä lattiatkin on sokeroitu ja jauhotettu. :) Rauhoittuminen tuntuu hyvälle. Kiva aloittaa viikko levänneenä. Iloista viikkoa!
Sally sanoi…
Oih, täytyykin leipoia kaneliässiä! Saitko muuten sipulit maahan, nyt kun sää lauhtui? Mukavaa uutta viikkoa!
Anna G sanoi…
Söpöisiä keksjä pojat ovat tehneet! Kotona on välillä ihana puuhastella ja tössötellä ihan rauhassa, se on totta!
Teija sanoi…
Kiitos ohjeesta, ässät on ihan parhaita. Tulee mun edesmennyt mummi näistä mieleen! Muutenkin helpot reseptit on tervetulleita :)

Mukavalta kuulosti teidän viikonloppunne. Tänään tuulee ihan hirmusti, vaikka muuten onkin kaunista. Kivaa viikkoa sinne! :)
AnniK sanoi…
Suloiset pikkuleipurit. Kyllä varmasti lapsetkin ovat nauttineet kiireettömästä yhdessäolosta. Mukavaa maanantaita!
Tuire sanoi…
Sally-Sain kuin sainkin kukkasipulit maahan! Oli pimeää, märkää ja kylmää, mutta maassa ovat. :) Hauskoja leipomishetkiä!

AnnaG-Kiitos! Koti on aika kiva paikka. :)

Teija-Olepa hyvä! Vanhoissa pikkuleivissä on tunnelmaa. :) Resepti on tosi helppo ja hauska tehdä.

AnniK-Kiitos! Kyllä varmasti pojatkin nauttivat. Ja arvaapa, ruhallisen viikonlopun jälkeen nukkuivat molemmat koko yön omassa sängyssään!

Mukavat maanantait!
Liikuttavan suloisia ässäpipareita isille pienet leipurit leiponeet! Rauhalliset viikonloput ilman menemisen pakkoa ovat ihania näin pimeään aikaan vuodesta. En sitten kerinnyt tänne ennen kun sinä ehdit vastavierailla, joten tunnustuksen jo bongasitkin:)
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Kiitos! Kotiin käpertyminen onkin parasta tässä vuodenajassa. Riensin heti uutta postaustasi katselemaan. :) Kiitoksia tunnustuksesta!