Reissuterveisiä


Tulimme eilen Tukholman risteilyltä. Junailimme itsemme Helsinkiin ja ratikalla Hyljelaivaan.

Nelivuotias kävelee tomerasti vaikka Kiinaan asti, kunhan vain saa vetää matkalaukkuaan samalla. Samsoniten norsulaukku kulkee kevyesti pienellä. Laukku oli arvokas, mutta se on pelastanut jo kaksi reissua. On myös kätevää, että pojat huolehtivat omat tavaransa. Kuusivuotiaalle löytyi aikuisen laukku, jossa aisan saa säätää matalalle.


Tukholmassa kävimme taas Junibackenin satumaassa. Paikka on aivan ihana pienille, siellä pääsee leikkimään suosituissa saduissa ja kulkemaan vaunulla huolella tehdyissä satumaailmoissa.
Pojat tykkäsivät vielä, mutta koululainen olisi ehkä jo iso tänne. Tosin paikalla oli muutamia turistipareja ilman lapsiakin.

Neljävee on ollut palomies Junibackenista asti ja sai monella kielellä kehuja turvallisuutemme lisäämisestä.

Alkuillan show.

Siljalla oli tosi kivaa ohjelmaa lapsille. Pikku Myy oli aivan huippu leikittäjä! Muumidiscossa pojat olivat ainoita, jotka jäivät katsomoon. Ehkä ensi kerralla sitten.

P.S Kävelimme myös Humlegårdsgatanin läpi, mutta se ei ollut entisellään. Googlettamalla selvisi, että lempiliikkeeni Koffert ja Hans Mikaels ovat lopettaneet. :( Täytyy siis poistaa tärppini Tukholmaan vanhentuneina.

Huomenna on kivajännä päivä!
Huomenna saan tavata monia teistä!

Huomisiin!
Koitan välittää tunnelmia blogissani teille, jotka ette päässeet tällä kertaa mukaan.

Kommentit

Nonna sanoi…
Vai on Koffert lopettanut! Sääli! Löysitkö jotain uusia liikkeitä? Tammikuussa tarkoitus lähteä Tukholmaan pakkasretkelle, joten uusia vinkkejä otan mielelläni vastaan!
Mukavaa blogitapaamista huomenna!
Tuire sanoi…
Nonna-Eikö olekin ihmejuttu, Koffert on lopettanut molemmat liikkeensä! Tylsää. En tosiaan löytänyt mitään uutta kahden viikarin kanssa. :) Kerrohan sitten mitä sinä pakkasreissulta löysit. Joo, kiitos huomenna pidetään kivaa. :)
Pieni Lintu sanoi…
Ihana reissu varmasti! :)
Sally sanoi…
Kivan kuuloinen reissu! Pikkumiehet varmasti tykkäsivät! Kävinkin reilu kk sitten kurkkimassa viimeksi Tukholman tärppisi. Harmi, että liikkeet olivat lopettaneet :/ Sunnuntaiterkkuja! Sally
Tuire sanoi…
Pieni Lintu-Oli tosi mukavaa. Ihana viettää aikaa poikien kanssa nyt kun olen töissä niin paljon.


Sally-No voi harmi, toivottavasti löysit kuitenkin kivat Brukanin ja Odd Mollyn. Täytynee tulevaisuudessa käydä kurkkaamassa TUkholman museoita. Sunnuntaiterkkuja sinne myös!