Opettavaista sisustamista


Olen laittanut aakkosia ja numeroita näkyville innostamaan vaivihkaa oppimaan. Mukavaa, että tälläistä kaikkea hauskaa on tullut myyntiin. Tyyny Hemtexistä. Huonekuusi on viihtynyt meillä vuoden ja kasvanutkin paljon.Eskarilainen on yllättäen kiinnostunut kirjaimista ja numeroista. Tosi hyvä juttu, silti nämä "teknikaaliset vempaimet" vievät yhä voiton. Tässä on rakenteilla kulkulupasysteemi.
Portaat on numeroitu. Numerot tilasin Penni ja Lillistä.


Yläaula on vieläkin kovin autio. Jalkalamppu tuohon on nyt ensihätään saatava, sen päätin just nyt.

Ihana seurata oppimisen iloa!

P.S. Pääsettekö mukaan blogitapahtumaan 15.10?
Kurkkaapa elokuun 26. postauksesta miten ihania mamelukkeja saatavilla ja näin syksyllä ne menee kivasti saapikkaiden kanssa. :)

Kommentit

Saila sanoi…
Voi kiitos kutsusta, ihan kivalta kuulostaa, mutta en taida olla kaupungissa silloin. Toisaalta en myöskään tarvitse mitään edustavia vaatteita ;-)
Hauskaa, että numero- ja kirjainesineet ovat noin hyötykäytössä!
Ellu sanoi…
Onpa kaunis koti, hauskoja ideoita ja mielenkiintoinen blogi:) Jäin seuraamaan kauniita sisustuksiasi ja blogiasi!
Pieni Lintu sanoi…
Tosi kivoja nuo kirjainjutut. Voisi tehdä jotain tollaisia itsekin printattavalla kuvalla..laittaisi ääkkösetkin mukaan. :)

Meillä vempaimia ja koneistoja rakentelee kuopus myös. :)
Katja sanoi…
Kaunista! Meilläkin eskarilainen kiinnostuu ja oppii puolihuolimattomasti, kun arkiympäristö tarjoaa sopivaa virikettä :).
Tuire sanoi…
Saila-Eikö kuullostakin hauskalle illalle. Harmi, ettet pääse. Onneksi me ollaankin jo tavattu, olisi kyllä kiva nähdää toistamiseen. :)

Ellu-Kiitos ja tervetuloa mukaan!

Pieni Lintu-Itsetehden tulisi varmasti ihana ja ääkköset olisi kiva saada mukaan. Ai teilläkin asuu pieni rakentelija. :)

Katja-Kiitos! Niinpä, tosi kiva kun näitä saa ihan kaupoistakin nykyään. :)
Hannis sanoi…
Tuota tyynyä minäkin olen katsellut! Tykkään :-) Ja me nyt ainakin nähdään 15. päivä - sattuneesta syystä! Toivotaan, että moni pääsee!
Tuire sanoi…
Hannis-Piti napata tyyny heti kun näin sen. :) Me pidetään kivaa maanantaina 15.! Toivottavasti moni pääsee ja mahtuu mukaan!
Teija sanoi…
Olis ihana päästä! Mut toivottavasti teillä on siellä oikein kivaa! :)

Juu meillä on eskarilainen myös tosi kiinnostunut numeroista ja kirjaimista. Ei varmaan paljon enää puutu, että oppii lukemaan. Mutta teknikaaliset vempaimet kiinnostaa myös ;)

Ja IHANA tuo huonekuusi! Jotenkin jo jouluinen :)
Tuire sanoi…
Teija-Harmi, että välimatka on sinulle vähän pitkä iltamiin. Hauska kuulla, että teillä on aikalailla sama vaihe menossa kuin meillä täällä. :)

Huonekuusesta tykkään ja se teki kesällä ihanan vaaleanvihreät kasvut.
Oi, todella kauniita kuvia kauniista kodista. Hauskat numerot ja kirjaimet :) Tyyny on todella kiva!!
Tuire sanoi…
Aino-Kaisa-Kiitos kaunis! Minäkin pidän tyynyn yksikertaisesta ideasta. :)
Johanna sanoi…
Ihana tuo kuusi, todella kauniin värinen.

Olen ilmottautunut 15.pvän tapahtumaan, mutta en ole saanut mitään ilmoitusta mahduinko mukaan... Laitoin jo uuden kyselyn ilmottautumis mailiin, mutta ei siihenkään tullut vastausta. Mietin vaan onkohan koko ilmottautuminen menny perille.

T: Hiljainen lukija
Tuire sanoi…
Johanna- Kiva, että olet ilmoittautunut mukaan! Osa on kertonut mahtuneensa mukaan, joten ilmeisesti he ovat saaneet vastauksen. Ehkä kannattaa vielä tarkistaa asiaa. Kuusi on söpö värivivahteineen.
Toivottavasti tavataan maanantaina!
Kiva idea tuossa tyynyssä ja portaiden numeroinnissa! Onko tuo divaanikin uusi? Sopii hyvin tuohon tilaan. Pikkukuusi on suloinen:)
Johanna sanoi…
Sain selvitettyä asian soittamalla ja tulossa ollaan :)
Tuire sanoi…
Johanna-Tosi kiva ja hauska nähdä maanantaina!