Hämähäkin seittiä


Saatiin hiukan Halloweenkoristetta omaankin kotiin.

Pääkallokorut löysin Gina Tricotista. Betonikurpitsa on löytö Plantagenin alesta. Pieniä kimalleluurankoja oli Tiimarissa ja Prismassa. Kaikki näyttää niin kivalle kimallettuna. 

 


Olin tänään aivan aidossa hämähäkin seitissä kun ryömimme verannan alla ja saimme vihdoin patolevylistoja kiinnitettyä. 

Yritin myös istuttaa sipulikukkia, mutta se ei onnistunut pakkasella. Seuraavan sulan aikaa se on tehtävä, satoi tai paistoi! 

Kulkekaahan turvallisesti!

Kommentit

Anna G sanoi…
Hauskoja koristeita, ja tyylikkäitä :) Oransseista en (itsekään) piittaa, mutta nämä ovat kivoja! Meillä vasta halloween tulossa ensi viikonloppuna kun lapsilla on kavereiden ja koulun h-juhlat! Naamiaisasua siis rakentamaan tällä viikolla!
Teija sanoi…
No tämmöset koristeet mäkin kelpuuttaisin! Jotenkin halloween ei oo ainakaan vielä saavuttanut suurta suosiota meillä tai lähipiirissä. Ehkä kun osku tuosta kasvaa, niin sitten?

Karmivia halloweenpyhiä!!
Saila sanoi…
Huu! Ihan mahtavat koristelut :-D Todella tunnelmallista, tykkään!
Sateesta on ainakin se hyöty, että se sulattaa maan ja sitten saa sinne ne sipulit. Laita kumihanskat käteen niin homma ei ole niin ikävää...
Tuire sanoi…
Anna G-Kiitos! Juuri niin, oranssia niukasti meillekin. :) Täälläkin taidetaan viettä Halloweenia jo joka koulussa. Hauskoja puvustushetkiä teille!

Teija-Kiitos! Ai teillä ei vielä niin paljon juhlittu. Halloween on siitä kiva juhla, että siinä on pojille paljon kaikkea kivaa!

Saila-Kiitos! Joo onneksi sulaa on luvassa! Hyvä vinkki nuo kumihanskat, kylmät ja märät hanskat on niin tosi ikävät.
Huuui kauhistus:) Hienon karmivia koristuksia olet löytänyt. Meille halloweenin juhlinta ei ole kotiutunut. Vaikuttaa olevan "poikaperheissä" suositumpi juhla. Taidan olla edelleen liian `fennomaani` ja vanhanaikainen Amerikasta tuleville kaupallisille vaikutteille tunteakseni ne omikseni... Juniori on säikkynä kommentoinut tiimarin koristeiden ohi kulkiessa "huuui paha", vaikkei mitään niistä tiedäkään :)
Tuire sanoi…
Villa Vaahtokarkki-Kiitos! Meidän pojat eivät ole juurikaan säikkyneet hurjia koristeita. Toisaalta oikeastaan kaikki juhlat ovat tulleet joskus ulkomailta. :) Terveisiä teille!