Fiskarsin antiikkipäivät

Taas on messuttu päivä antiikkihumussa!

Tänä vuonna huomioni kiinnittyi alkuperäisväreihin. 
Niin kauniita väripintoja näkyi messuilla ja annisaani entisöinti on perehtynyt juuri alkuperäisväreihin. 


Joimme kahvit jokirannassa ja söimme Kuparipajassa.
Antiikkipäivä oli helteinen jälleen.

Ostin tällä kertaa vain huoneentaulun. Se on ihana ritariaiheinen. Kuvasin sen kaapin edessä, joka löytyi Fiskarsista viime kesänä.

Billnäsin antiikkimarkkinat 5.7-8.7.2012

Kommentit

Saila sanoi…
Miten hieno taulu! Ihan kuin sieltä turnajaisista mistä kirjoitit tuolla keväämmällä, vai oliko se jo sykyllä... aika kiitää ;-)
On ihan totta, että alkuperäinen maalipinta, edes häivähdys siitä, on kuin näkisi aarteen... itse painin juuri sen asian kanssa, että ikkunoiden karmit on pakko maalata niiden säilyttämiseksi, mutta toisaalta hilseilevä maali on ihanasti paljastanut alkuperäisen siniharmaan värin. Ei kai auta muu kuin löytää sitä mahdollisimman lähellä oleva sävy, mutta ei sekään ole sama kuin se maalipinta, jonka joku on joskus 1800-luvulla maalannut. Se on nimittäin kuin pääsisi kurkistamaan johonkin aikaputkeen, mielikuvitus alkaa lentää.
Hannis sanoi…
Oi hitsi, taulu on äärettömän magee :-) Itse olen menossa Billnäsiin lauantaina anopin kanssa.
Ninni sanoi…
Hei, olin siellä myös. Ja katselin juuri noita opetustauluja. Mutta juuri sopivaa ei tuntunut löytyvän. Jäi toiseen kertaan. Mukaani tarttui jotain muuta kivaa, josta blogissani tänään :)
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Ihastuin tauluun oitis! Ikkunasuunnitelmasi kuullostaa hyvälle! Rapistuvassa kauneudessa on jotain niin herkkää, mutta ikkunalle paras maalata. :)

Hannis-Kiitos! En ole ennen törmännyt ritariaiheisiin. :) Älä ihmeessä jätä Fiskarsin antiikkipäiviä väliin! Fiskars on the antiikkimesta nykyään.

Ninni-Aika ihanat messut taas! Tulen kurkkaamaan mitä löysit! :)
AnniK sanoi…
Miestäni kovasti huomiseksi messuille vokottelen. Saas nähdä onnistunko :)
Tuire sanoi…
AnniK-Mä pidän sulle peukkuja! Hei sieltä saa myös makkaraperunoita, jos se auttaa asiaa. :)
allidaalia sanoi…
Upea taulu! Sopii hyvin pikku ritarien huoneeseen :) Itse käväisin Kansalan rompetorilla ja tein muutaman pikku löydön. Ehkäpä pääsen ensi kesänä Fiskarsiin asti.
Anonyymi sanoi…
Löysin blogisi vasta äskettäin ja nyt oli pakko kommentoida: pidän siitä, miten osaat tehdä poikalastenkin jutuista ja huoneiden sisustuksista ihastuttavia ja mielenkiintoisia. Niin kuin nyt tämä pikku-ritareille sopiva taulu! Luin myös aatteitasi sukupuolirooleista tuolta aiemmista postauksista, ja olen niistä samaa mieltä kanssasi, oikein oivaltavaa tekstiä.

Olen melko varma, ettei meille synny kuin poikia, ja olen monesti harmitellut, miten tyttöjä olisi niin kiva vaatettaa, keksiä helpommin leikkejä, sisustaa heidän huoneitaan ym. tyttöjen juttuja. Ymmärrät varmaan ;) Blogisi kautta olen kuitenkin nähnyt, miten kivoja juttuja pojillekin on olemassa ja että heidänkin huoneitaan voi sisutaa yhtä näteiksi kuin tyttöjen. Silmäni ovat avautuneet ihan eri tavalla katselemaan ympäristöä...

Loppuun täytyy todeta, että poikasi saavat kasvaa kyllä tosi kauniissa ja mielikuvitusta ruokkivassa ympäristössä. Ihania ideoita, odotan uusia, lapsiin liittyviä postauksia todella paljon, vaikkei omia ole vielä siunaantunutkaan.

Hyvää kesän jatkoa!

-tiuku
Hannis sanoi…
Moi taas! Käytiin sateisena lauantaina Fiskarsissa. Olisin ostanut yhden kaapin, mut en nyt raaskinut. Sinne jäi :-/ Mutta Fasaanista löytyi kustavilainen tosi kaunis tuoli, joka nyt mulla :-)
Tuire sanoi…
AnnaO-Kiitos! Taulu odottaa ripustamista lipaston päällä. :)

allidaalia-Kiitos! Rompetorit ovat hauskoja paikkoja, joihin harvoin pääsen.

tiuku-Kiitos kauniista viestistäsi! Minäkin usein harmittelen miten vähän pojille on kauniita asioita. Silloin kun löydän sellaista tarraan heti kiinni. :) Toisaalta kun tarjontaa on vähemmän täytyy olla luova ja lopputulos on ehkä persoonallisempi. Toivon, että saat monta prinssiä ja prinsessaa!

Hannis-Ihanaa, että pääsit messuille ja teit löytöjä! Tuoleja minäkin tarvitsisin.:)
Anonyymi sanoi…
Upea opetustalu ja miten hienosti sopiikaan varmasti poikasiesi huoneeseen :)

Suloista Suven Suloa Sinulle!
Tuire sanoi…
Kiitos Kammari! Suomen suvi on ollut antelias tänään,mansikoita!