Kukkia ja kameraa


Balkaninvuokko on suloinen.
Se on talvehtinut hyvin. Viimekeväänä se koristi terassia ruukussa. 

Perennoja on mukava ostaa ensin ruukkukukaksi ja istuttaa ne sitten puutarhaan. Tällä hetkellä sisällä kukkii herkkä akileija.

Tontin laidalla kasvaa vielä valkovuokkoja, mutta maata pitänee muokata siitä kohtaa. Yritän siirtää valkovuokkoja etupihalle. Ajattelin laittaa etupihalle erilaisia vuokkoja, arovuokkoja istutinkin jo. 
Valkovuokot ovat nyt täydessä kukassa. 
Toivotaan, että ne jaksavat kukkia vielä äitienpäivänä.
Posliinihyasintti.

Harjoittelen kuvaamista ensimmäisellä järjestelmäkamerallani!
Kamera oli siis toinen toivekojeeni, jonka sain hiljattain.

Canon EOS 600D on aika kiva! Lisäksi siihen piti saada 50mm linssi, koska siinä on valovoimaa ja kuviin saa syvyyttä. Uudenkuun Emilia sitä kovasti suositteli, kiitokset ja terkut!

Olen niin tottunut automatiikkaan, että tuntuu vaikealta luottaa omaan tarkennuskykyyn. Todella kivaa, että Rajala tarjoaa kurssi-illan järjestelmäkameran ostajalle. Olen jo ilmottautunut. 

Kukkaisia kevätpäiviä!


Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Onnea uudelle kameralle - kiinteäpolttovälisellä minäkin tykkään kuvata yleensä, ainakin sisätiloissa. :)
Tuire sanoi…
Pieni Lintu-Hauska kuulla, kiitos! Sinulla onkin aina niin upeita kuvia!
Petriina sanoi…
Onnea uudesta kamerasta :)

Kannattaa vaan kuvata ja kokeilla kaikenlaista ! Itsekin käytän kiinteäpolttovälistä paljon, erityisesti sisäkuvissa se on näppärä.

Mukavaa alkavaa viikkoa !
Tuire sanoi…
Kiitos Petriina! Täytyy kokeilla ja tutkia, kunpa vain olisi aikaa. Koitan saada kurssilta mukaan täsmäohjeita. :)
Kivaa viikkoa sinulle!
Lovviisa sanoi…
Hyvvää huomenta kammarista ! Voitit vappuarvonnassani soma esliinan, minneköhän sen voisi postittaa...Parhain terveisin kammarin Lovviisa :) lovviisa@luukku.com
Tuire sanoi…
Lovviisa-Vau ja kiitos! Olen juossut paikasta toiseen sellaisella tahdilla, etten ole edes blogia vilaissut ja täällä oli näin kiva ylläri! :)
Lauantaiaamun kahvikupin äärestä ehtii jonkun kommentinkin kirjoitella...Nuo Balkaninvuokot ovat todellakin suloisia. Ja kaikki muutkin vuokot. Täällä olen ihaillut ensimmäisiä tarhakylmänkukkia, jotka puskevat maasta. Sitä ei muistakaan, mitä kaikkea viime syksynä maahan kaivoi. Olo on kuin Liisalla ihmemaassa. Se edellisen postauksen Kitchen Aid pesee kyllä mennen tullen mun muovisen Braun-hökötyksen, jota olen käyttänyt ehkä viisi kertaa 15 vuoden aikana. Ja sitä todellakin säilytetään laatikossa piilossa!
Tuire sanoi…
Villa Vaahtokarkki-Vuokot ovat ihania. Ai sulla on tarhkylmäkukkia, ne ovat niin kauniita! Ne näyttävät niin eksoottisilta, etten vielä uskaltanut ostaa, pitäisi siis. :) Kitchen Aid on pörrännyt tänäänkin iloisesti britakakkua!