Tuoreeks, terveeks!


Pikkunoidat vaelsivat kadullamme suurina parvina!

Viisivuotias muisti lorun jo viimevuodelta. Aika ihanaa hänelle, että kaikki vuoden tapahtumat eivät tule enää suurena yllätyksenä. Pojat hangoittelivat pisamia ja huiveja vastaan, mutta sanoin, että palkkaa saa vain noidat.

Esikoinen hoiti työn ja pikkuveli keräsi palkkiot. :)

Onnellisen päivän päätteeksi kiipeiltiin puussa Rölli-munasta kuoriutuneen kilpikonnan kanssa, joka ristittiin Mimmiksi.Tuoretta ja tervettä vuotta teille lukijoille myös!

Kommentit

Saila sanoi…
Tuoretta ja tervettä vuotta teille myös! Hyvältä näyttää pisamat aurinkokuvassa, niitähän alkaa jo nenän päälle kertyä kun aurinko paistaa - ihanaa.
TiinaK sanoi…
Ihania poikia! Meillä odotellaan kovasti ens lauantaita kun silloin täällä keski-pohjanmaalla vasta noidat kiertävät :)
Vekarus sanoi…
Ihanat pisamat!

Meillä poika on ollut aiemmin velho (tai ihan ekana pääsiäispupu). Tänään oli poika ritari ja tyttö noita halloweenia varten hankitussa hämäkkiasussa, mustat intiaanipuvun letit päässään mustan noitahatun alla. Palkkaa tuli kyllä ihan liikaakin :-)
Söpöjä. Itsekin tein juuri postauksen meidän virpojista. Saalis oli kyllä aikamoinen :)
Hanne sanoi…
Ihanai virpojat!

Lapset ovat niin innoissaan tästä pääsiäistouhusta:)
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Jostain luin, että kasvot ilman pisamia on taivas ilman tähtiä. :)

TiinaK-Ihanaa, että meillä on omia perinteitä! Hauskaa virvontaa teille ensi viikolla!

Vekarus-Kiitos! Voi olla, että meilläkin menee velhoiluksi ensi vuonna. Palkkaa saivat meilläkin hyvin!

Cride-Kiitos! Tulen lukemaan teidän virpomisesta. :) Ihanaa, että lapsilla on näin kivaa koko kylän toimesta!

Hanne-Kiitos! Lapset ovat niin intona! Onneksi lapset saavat toivottaa naapureille tuoreutta ja terveyttä!
Anonyymi sanoi…
Miksi noion tiukkana? Hassua puetuttaa pojat noidiksi vastoin toiveitaan. Meidän ovella on nähty pupua,leijonaa yms.
Hyvää kevättä.
allidaalia sanoi…
Ihanat pikku pojat. Hauska perinne käydä virpomassa :) Meillä vaan ei käynyt kukaan tänä vuonna. Harmittavaa !
Nonna sanoi…
Sitä samaa sulle! Tämä virpomispukeutuminen on pojille vähän haastavampaa kuin tytöille. Meidän 9-vuotias poitsu oli tänään koira. Ihme että suostui vielä laittamaan!
Minna sanoi…
Kiitos samoin Tuire- tuoretta ja tervettä vuotta!

Pojat niin söpöjä vesseleitä :)! Ja onpas tuo suklaamuna iso! Meiltä lähti kolme noitaa virpomaan, esikoinen kolmatta päivää 39asteen kuumeessa :(. Saalis, joka oli mahtava jaettiin toki kaikkien neljän kesken. Esikoinen oli itse asiassa hakenut koulumatkallaan pajunoksat ja mies lasten kanssa eilen ne koristeli.
Tuire sanoi…
Anonyymi- Hyvä kysymys. Eläinasuja meillä ei olekaan, enkä tiedä olisiko pojat niistä tykänneet. Pupukin on isolle pojalle vähän lapsekas. Ritarinasut löytyy. Jotenkin en haluaisi, että palmusunnuntaista tulee Halloween karnevaali. Vähän vaikeaa tämä on poikien kannalta. Ehkä se velho olisi hyvä ratkaisu? Pääasia on tietysti, että lapsilla on hauskaa.

allidaalia-Kiitos! Niin on ihana perinne. Voi harmi, ettei teitä virvottu. Toivotaan ens vuonna parempaa onnea. :)

Nonna-Niin on haastavaa pojille. Hauskaa, että poikasi viihtyi koirana. Varmasti noidalla voi olla koirakin. :)

Minna-Kiitos! Harmi, että esikoisesi on noin kipeä. Kiva kuulla, että sisarukset olivat reiluja ja antoivat omasta saaliistaan. :) Paranemisia!
Så Vitt Jag Vet sanoi…
Ihana pojat sinulla on ! Meillä tulee noidat vasta päsäiäislauantaina.. Täytyy muistaa ostaa paljon munia ja karkkia !
Skön söndagkväll !
Kraam
Sanne
TiaNina sanoi…
Oli vilkas virpomispäivä täälläkin :) Ihania oksia tuli meillekin - nyt kun niitä ei enää tule itse tehtyä, kun ei ole enää pieniä lapsia. Meillä pojat oli aina noidan (siskon) kissoina, kahvipannu mukana. Isompina olivat vähän hurjempia kissoja kuin pienempänä. Sitten se virpomisinto hiljalleen laantui, kun kasvoivat. On reilua, että pojatkin saavat ilonsa ja myös oppinsa, kun ovelta ovelle kulkevat loruttelemaan ja kohtaamaan ihmisiä :)

Ihania poikia, Tuire!
Tuire sanoi…
Sanne-Kiitos! Tosi kiva, että paikalliset perinteet elää. Toivotaan ovellenne monta pientä virpojaa! Kraam

TiaNina-Kiitos! Voin arvata, että siellä riitti vilkettä ja hymyjä! Jäin miettimään miltä hurja kissa näyttää. Ehdottomasti poikienkin kuuluu saada iloita virpomisesta!
Täältä lähti myös tytöt viime vuonna ompelemissani pupupipoissa kylää kiertämään. Juniori kulki oman kadun talot isojen mukana pikku-lampaana päällään joskus jo tytöille tekemäni valkoinen teddy-takki korvahupulla. Saalis oli kyllä melkoinen, mutta olivat tytöt kyllä todella antaumuksella oksia koristelleetkin. Juniori oli heti juonessa täysillä mukana ja oli ihana katsoa kuinka hän nautti elämänsä ensimmäisestä kunnon karkkipäivästä kädet ja naama suklaassa.
Tuire sanoi…
Villa Vaahtokarkki-Kuullostaa niin suloiselta, voin melkein nähdä puput ja pikku lampaan silmissäni. Kyllä pikkuveljen kelpaa kun isosiskot huolehtii!
GardenianKati sanoi…
Moi, mulla on sulle kiva äitiyshaaste mun blogissa. Vastaile jos huvittaa ja sulle ei tätä ole vielä tullut =)... Ihania pikkunoitia sulla =D
Tuire sanoi…
Kati-Kiitos! Tulen nappaamaan haasteen, tosin mä olen hiukan huono vastailemaan niihin, jotenkin vaan unohtuu. Kuulaita aurinkopäiviä!