Lasinappeja


Löysin kierrätyskeskuksesta ihania lasinappeja. Lasiset napit ovat niin kauniita, mutta ei niitä usein löydäkään. Kirkkaista napeista keskimmäinen on muovinappi. Minusta se muovisuus näkyy ihan tässä kuvassakin.

Ostin napit ehkä vuosi sitten ja vasta nyt sairaslomalla sain tiskattua ja laitettua ne nappisäilöön. Sairasloma loppui, käsitöitä en jaksanut tehdä, mutta valokuvakirjan sain aikaiseksi.

Olen ollut töissä pari päivää ja olo on ihmeen energinen. 
Tykkään työstäni, mutta se ei ole kevyttä ja kotona kaksi pientä poikaa pitää äidin liikkeessä. 

Kävisinköhän töissä jos lottopotti yllättäisi? 

Kommentit

TiinaK sanoi…
Kauniita nappeja!
Olet joskus pohtinnut että kertoisiko mitä työksesi teet, mihinkähän tulokseen olet tullut?
Ihanaa kevään odotusta. Ja mukavia työpäiviä!
GardenianKati sanoi…
Onpa suloisia! Kiva kuulla että olet toipunut työkuntoon. Mieleinen työ on kyllä tosi tärkeää, koska siellä viettää niin paljon aikaa. Siihen minäkin tähtään opinnoillani.
Miia sanoi…
Todella kauniita nappeja! Ne odottavat pääsyä varmaan johonkin oikein erikoiseen paikkaan? :)
Itse huomaan kuinka suuri vaikutus tuolla auringolla onkaan omaan energisyyteen -ja tänään taas huomasin, kun sitä valoa ei näkynyt :( Pirteää kevättä!
Tuire sanoi…
TiinaK-Kiitos! Ei vieläkään tulosta sillä saralla. :) Tosi kiva, ettei kesään ja kesälomaan ole enää kauhean pitkä aika! Iloista kevättä!

GardenianKati-Kiitos! Tosi ihanaa, että toipuminen on jo tässä vaiheessa. Työssä tosiaan hurahtaa niin suuri osa elämää, että sen soisi olevan mielekästä. Olet onnekas kun saat opiskella opiskella kauniita asioita!

Miia-Kiitos! Juuri niin, ei lasinappeja ihan mihin vaan kannata tuhlata. :) Toisaalta silloin ne saattavat jäädä säilöön, mutta ilahduttavatpa ne sielläkin tälläistä hamsteria. Kevään valo virkistää, jospa sitä taas pian saadaan. Valoisaa kevättä!
allidaalia sanoi…
Kauniita nappeja. Todellinen löytö !
Energisyys johtuu varmasti valon määrästä. Ihana kesä tulee !
Hanna sanoi…
Moikka,
Muistelen että olisit ollut viime keväänä jossain piharakentamisen/pihan kivetystä käsittelevällä kurssilla/illassa. Etsin asiaa vanhoista postauksista mutta en löytänyt tätä asiaa. Minkä tahon järjestämä se oli, voisi olla ajankohtainen meille?

Piha/kasvipostauksiasi odotellen :)
Eena sanoi…
Voi mikä pohdinta, että kävisikö sitä töissä jos saisi lottovoiton. Itse ole parhaillaan viikon verran gradulomalla, ja olen niin paljon miettinyt ihan samaa. Tykkään ihan mielettömästi työstäni, vaan kyllä mä taitaisin keksiä jotain ihan muuta, jos rahaa tulisi ovista ja ikkunoista.. Harmi, kun ei äitiyslomaa tai hoitovapaata saa ilman lasta. :)
Tuire sanoi…
allidaalia-Kiitos! Napit oli hyvä löytö. :) Kevään valo virkistää, mutta niin tekee myös töihin lähtö kaiken lepäilyn jälkeen. Lepo teki kyllä hyvää muutenkin tässä kiireisessä elämänvaiheessa.

Hanna-Hassua, etten itsekään löytänyt kyseistä postausta. En muista sitä poistaneenikaan. Kurssi-ilta taisi olla Kotipuutarhalehden ja Lemminkäisen järjestämä. En tiedä onko vastaavia tulossa tänä vuonna.

Puutarha on kovasti jo mielessä. Meidän pihalla on sentään jo pälviä. Varmaan puolet Suomen lumista tuprutti meidän pihaan! Puutarhapostauksia tulossa. :)

Eena-Jostain kumman syystä asiaa välillä pohtii, vaikka se tuskin tulee ajankohtaiseksi. :) Olisi niin kiva harrastella kaikkea ja työssäkäyden on aikaa niin vähän. Äitiyslomalla ja hoitovapaalla aikaa on sitten vieläkin paljon vähemmän kuin töissäkäyden. :)
Lovviisa sanoi…
Täällä lototaan ja kenotaan ja jättipotti kyllä hukkais työhalut :)
Tuire sanoi…
Lovviisa-Pidän peukkuja potillesi! Mä en edes lottoa ja silti haaveilen voitosta. :)
Hei Tuire!
Oli mukava nähdä kaunis lasinappikokoelmasi. Onkin joskus pitänyt aiheesta kysyä, kun se alusta asti on kiehtonut profiilikuvauksessasi. Linkitän sinut blogilistaani, jota vasta yritän saada aikaan, jos sopii? Mikä muuten on yleensä "blogietiketin" mukaista noissa linkityksissä, että voiko linkkejä lisätä blogilistaan lupaa kysymättä, vai onko se jopa suotavaa? Näin noviisina sitä kyselee kaikenlaista, ja sinä tai joku muu kokeneempi voi varmaan tähän vastata...
Tuire sanoi…
Moi Vaahtokarkin Villa! Lasinapit ovat ihania! Olen ommellut niitä koristetyynyihin.

Blogietiketti on ainakin mulle hivenen epäselvä linkityksen suhteen. Itse en ole enää aina kysynyt lupaa. Toisaalta on ihan kiva tietää missä blogeissa on linkitys omaan blogiin. :) Joissain blogeissa lukee, että saa linkittää, taidan lisätä sen tekstin omaankin blogiin.
Miten eriskummallinen sattuma, minulla on noista vaaleanpunervia lasinappeja ja 1 kpl kupera täsmälleen samanlainen lasinappi kuin kuvassa. Haluaisin löytää lisää, ne ovat kauniita kuin korut.