Helmililjoja

Meidän pihan lumipeitteestä on haihtunut kymmeniä senttejä. Vielä on silti valtavasti lunta, eikä maata ole näkyvissä. Mukavaa saada sipulikukkia sisälle kukkimaan ulkokukkia odotellessa.

Helmililjat pääsivät Kusnetsovin kastikekulhoihin, jotka suojasin foliolla. Tukholman antiikkimessuilla oli paljon englantilaista ja belgialaista posliinia. 

Ystävällinen toimittaja lähetti Året Runt-lehden kotiin ja se löytyi meidän Prisman hyllystäkin. Pikku juttunen löydöistäni messuilla oli ihan kiva, mutta se kuva ei. :/ 

Lumet sulattavaa sunnuntaita!

Kommentit

Lovviisa sanoi…
Ihanoita auringonpaistekuvia ja uppee hana :)
Alexandra sanoi…
Ihania kuvia! Tuo hana on kyllä upea, olisin meillekin halunnut mutta tuli valittua modernimpi malli ja nyt harmittaa. Pitää ehkä katsastaa se lehti, kuva on varmasti hyvä, itse sitä on aina kriittisin...
Tuire sanoi…
Lovviisa-Kiitos! Tämä valo ja aurinko on niin ihanaa!

Alexandra-Kiitos! Hana on ollut kiva myös käytössä. No harmi jos hanavalinta ei osunut nappiin. Varmasti modernissa on oma tunnelma myös. Se lehtikuva ei tosiaan ole hyvä. Ai kauhee.
Saila sanoi…
Sellaisia ne pahuksen toimittajat ovat :-D
Lumi heijastaa tätä valoa ihanasti, muuta iloa siitä ei taida juuri olla...
Tuire sanoi…
Saila-Niinpä ja siellä messuilla oli ihan kauheat valot ja malli päätti mennä kampaajalle sitten kuvan nähtyään. :) Lumi tosiaan valaisee ja saa taas käyttää aurinkolaseja, kunnon kärpäsiä. :)
GardenianKati sanoi…
Kukkia on ihana istuttaa sisällä astioihin. Tuo niihin sellaista muotoa ja särmää, mitä perusruukku ei tarjoa. Ihan mahtava auringonpaiste sun kuvissa. Sama aurinko näyttää paistavan tänään täälläkin. Ihan parhautta!
allidaalia sanoi…
Kauniit kastikekulhot olet antiikkimessuilta löytänyt. Ihanasti aurinko säteilee teidän keittiöön.
Aurinkoita Sunnuntaita !
Nonnukka sanoi…
Todella kauniit kulhot ka kukkaset <3
Nonna sanoi…
Aivan ihanalta näyttää, kaikki! Vieläkö sairaslomailet? Nähdään ensi lauantaina!?
Wilhelmiina sanoi…
Kaunis asetelma ja loistava idea :)
Mukavaa viikkoa ja parane pian!
Tuire sanoi…
Kati-Astioissa kukat ovat kauniita ja nämä kastikekulhot ovat jo melko huonossa kunnossa. En silti halua, että kärsivät minun kotona ja suojasin ne. :) Pieniin astioihin ei tarvitse montaa kukkaa, joten tulee myös aika edulliseksi.

allidaalia-Kiitos! Itseasiassa jätin tällä kertaa astiahoukutukset messuille. Nämä on löydetty Tallinnasta vuosia vuosia sitten. :) Aurinko sinne myös!

Nonnukka-Kiitos! Pienestä helmililjaruukusta sain kolme sievää asetelmaa. :)

Nonna-Kiitos! Joo vielä sairastelen. Voisin silti hiipiä teidän myyjäisiin. Ne oli niin ihanat viimeksikin!

Wilhelmiina-Kiitos! Olet ollut mielessäni kun olen kärsinyt kivuista. Hyviä vointeja ja onnea uuteen kotiin!
sariw sanoi…
Oih, miten ihanat kuvat ! Kastikekulhot ovat todella kauniit, ja helmilijat sopivat niihin niin upeasti : )
Huomasin tänään yhdessä sipulikukkaruukussani olevan violettia pientä nuppua... nyt jännään, saanko siitä violetin kukan pieneen kastikekulhooni.
Tosi kiva, kun pääsee taas blogiisi : )
Helmililjat kastikekulhoissa ovat todella kauniit ja herkät. Meilläkin on takapihalla vielä todella paljon lunta. Etupiha on masentava: jäätikköä ja ränstyneet kanervat. Tuli tunne, että "jotain tarttis tehrä". Niinpä ostin kaksi kassillista ruukkunarsisseja. Saa nähdä kestävätkö.

Täytyykin kurkistaa Året runt -lehteä. Usein sitä on vain turhan kriittinen omien kuviensa suhteen. Muiden mielestä otos voi olla oikein onnistunut:)
Anne-Mari sanoi…
Minunkin silmä iski heti hanaan! Nätti kuin mikä:) Toki kukat kastikekulhossaan ovat myös kauniit. Kaikki blogit ovat pulloillaan helmililjoja, kuten minunkin;)
Tuire sanoi…
sariw-Kiitos! Ihanaa, että ruukkusi alkaa kukkimaan. Pitäisi koittaa joskus onnistuisinko minäkin. Kävijä laskuri alkoi temppuilla ja varoitella turhan päiten, joten otin sen pois. Kiva, että tulit vierailulle taas! :)

Terhi-Kiitos! Helmililjat ovat ihania ja niin keväisiä! Meidänkin ruukut näyttävät ankeilta. Toivotaan, että narsissit kestävät kestävät, ne tuovat kevään teille kauniisti. Jos uskallat kurkistaa lehteen, et mitenkään voi pitää otosta onnistuneena. Mun ikäkin meni siinä ihan pikkasen pieleen, mikä hyvinkin saattaa olla omaa taitamattomuuttani. :)
Minna sanoi…
Hurmaavat kastikekulhot ja tuossa käytössä jotenkin niin mainiot :). Mä jäin arpomaan kaupassa otanko pari helmililjaa, mutta vielä kauppaan jäivät. Muistelisin, että meillä viime vuonna niin nopeasti menivät huonoksi :(, lämmin sisäilma.

Siis teillä on todella hieno hana, wau! Tää sivistymätön ei ole tuollaista nähnytkään :).

Vai huono kuva, höh! MÄ kyllä usein ihmettelen niinikään ammattikuvaajia, kun itse myöskään ammattilaisen ottamista kuvista toisinaan tunnista omaa "persoonaa" :(. Mut nämä sun kuvat on hienoja, niin valoa täynnä ja keväinen fiilis :)!

Toivottavasti voit päivä päivältä paremmin :)!
Anonyymi sanoi…
Hei!

Mistä olet löytänyt tuon kauniin yksiote-hanan? Olen sellaista etsiskellyt ja vastaan on tullut tähän menessä vain kaksiote-hanoja tuolla vanhanaikaisella tyylillä.
Tuire sanoi…
Minna-Kiitos! Helmililjat kuihtuvat tosiaan aika nopeaan, mutta sitten ne voi istuttaa ulos. :)
Messuilla se valo on aika kauhea ja arvaa vaan kuinka poikki olin päivän päätteeksi.

Anonyymi-Tämä toivehanani löytyi netraudasta, eikä ollut kalliskaan. Hana on Chistina Farfalle. Yksotehana on tosi kätevä, vielä kun siihen saisi tiskariliitännän. Toisaalta erillinen tiskikoneliitäntä on aika söpö. :)
Iida Emilia sanoi…
Keväinen tervehdys :)

Aivan ihanalta näyttää kukkaset kastikekulhoissa <3 Ja niin kaunista teidän keittiössänne muutenkin...huoh!

Auringonsäteitä päiviisi!
Tuire sanoi…
Kiitos Iida Emilia! Aurinkoa ja kukkasia päiviisi! :)
Alexandra sanoi…
Heippa taas! Minun blogissa on sinulle pieni haaste, käy vilkaisemassa, jos ehdit! Kohtahan se on jo viikonloppu, joten mukavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Hei Alexandra! Tulenpa poimimaan haasteen. :) Iloista viikonloppua!