Viimeiset piparitMeidän vuosi on alkanut tahmeasti. Olemme tehneet sairastelun enkat ja huonoja uutisia on riittänyt. Eiköhän me pian toivuta ja loppuvuosi onkin sitten toivottavasti kohti parempaa.

Alkuvuoden iso ilo oli kuvaukset. Meillä kävi Toukokuun tyttö Hannis ja Krista Keltanen tekemässä joulujutun kodistamme!  Kristalla on aivan oma ihana tyylinsä kuvata ja hauska nähdä kuinka hänen käsialansa näkyy meidän kodin kuvissa.

Juuri ennen joulua saatiin muutama kirjahylly ja tauluja seinään. Olikin tosi hyvä juttu, että kuvaukset asettivat pikkuhommille aikarajan, muutoin ne olisi taatusti tekemättä vieläkin. :)

Krista sanoi olevansa ihan lovena kotimme tyyliin ja Hannis kehui kuustamme kovasti. Päivä oli hauska ja näin saamme joulustamme ikuisen muiston. Seuraavana päivänä pidettiin piparin syönti talkoot naapureille ja kuusi lähti ulos vasta äsken.

Kiitos Hannis ja Krista!

Kommentit

Nonna sanoi…
Olikos hassua "pitää joulua yllä" nöin pitkälle? Mielenkiinnolla odotan juttua sitten joskus!

Parempaa vuoden jatkoa teille! Pöpöt hus!
Tuire sanoi…
Nonna-Kiitos toivotuksista! Eiköhän ne pöpöt pian lähde matkoihinsa. Hassua oli se, että ehdin laittaa viimeiset joulukoristeet vasta Tapaninpäivänä. Mutta vasta eilenhän se Nuutinpäivä oli. :)
selma sanoi…
Tuskin maltan odottaa juttua kauniista kodistanne! Ihanaa! Krista on ihan mieletön kuvaaja.
Saila sanoi…
Voi miten jännittävää! Teillä onkin sinun blogisi perusteella aivan ihana koti. Toivottavasti talvi jatkuu nyt terveenä!
Tuire sanoi…
selma-Krista ottaa aivan hurmaavia kuvia! En minäkään millään malta odottaa juttua ja Kristan kuvia.

Saila-Kiitos! Toivotaan terveitä päiviä. Nyt onkin aika pitkä aika jännittää jutun ilmestymistä.
Anu sanoi…
Voi miten kiva juttu tiedossa! Mulla kävi asiakas, joka asui teilläpäin ja tiesi sinut...koko kasvohoidon ajan juteltiin enemmän näistä blogijutuista kuin kasvojen hoidosta:) Eikä olis aika riittänyt millään...hih.
Tuire sanoi…
Anu-Aika hauskaa. Heti aloin miettiä kuka siellä hemmottelussa olisi voinut olla. :) Juttu on varmasti kiva alku tulevaan jouluun, mutta odotus on pitkä.
Nonnukka sanoi…
Voi, että mä jään innolla oottelemaan juttua. Teidän koti onkin niin ihana <3 Toivon, että pöpö tajuaa nyt lähtä teiltä pois loppu vuodeks :)
FafejaNenne sanoi…
Meidänkin kodissa kuusi lähti vasta eilen..sairasteltiin väliviikko myös joten oli ihana pitkittää joulunaikaa sillä tavoin. Mitäs nyt, pääsiäistäkö odottelemaan..
Tuire sanoi…
Nonnukka-Kiitos! Toivotaan pöpö pois. Hauska nähdä miltä koti sitten lehdessä näyttää. Terveyttä teillekin!

FafejaNenne- Voi harmi, että tekin olette olleet kipeinä. Musta tuntuu, että tosi moni on sairastanut nyt vuodenvaihteessa. Minullekin pitkä joulu sopi oikein hyvin. Pääsiäinen on kiva. Itse katselin ystävänpäiväjuttuja tänään. :)
tiina sanoi…
No niin, nyt on taas yksi kaunis koti odotettavana tämän joulun jouluiseen lehteen.
Hmm... onpa hassua, tämän joulun, no, niinhän se vain menee, tämä aika. ;)
Ihana juttu, onnea. ♥
Anonyymi sanoi…
Voi, miten ihana juttua, että olette saaneet Kristan kotianne kuvaamaan... Mäkin lukeudun Kristan fanittajiin, hänen kuvansa ovat aivan ihastuttavia :)

Ensi joulua odotelleessa siis ja taitaapa sitä ennen tulla parin muunkin ihkun bloggarin kotikuvituksia (made by Krista) sisustuslehtien sivuja koristamaan! En melkein malta odottaa...

Niin ja kepän kevyttä alkanutta vuotta!!!
Tuire sanoi…
tiina-Kiitos! Ja teidän ihanaan joulujuttuun palaan joka joulu. :)

Kammari-Kiitos! Kristan kuvissa on ihana tunnelma. Kaikkia ihania kotijuttuja on kiva odotella. Kepeää alkuvuotta sinulle myös!