Valoa halliin

Löysin vihdoin sopivat valaisimet halliin. Hallissa on paljon tilaa, mutta montaakaan huonekalua sinne ei voi sijoittaa. Siksi on kiva, että valaisimissa on hieman näyttävyyttä. Massiven valaisimet olivat myös sopivan hintaiset 57€ K-raudasta. Kun niitä piti ostaa kolmin kappalein, ei hintakaan saanut olla kovin korkea.


Hallin kauniita uusia valoja pitää päällä ilokseen, mutta ne ovat liian kirkkaat ja häikäisevät olohuoneen sohvalla istujia. Eteiskomeron penkomiseen tarvitaan kuitenkin valoa, eli pakko saada himmentimet juuri halliin.

Halusin umpiportaan osittain siksi, että niihin saa ihanat numerotarrat. Kivaa kun voi tukea poikien matikan oppimista näin kauniisti. :) Numerotarrat Pennistä ja Lillistä, kurkkaa tästä.

Syyskuinen aamu näyttää sarastavan kuulaana.
Iloa viikonloppuunne!


Kommentit

Ainosofia sanoi…
Kivat on valaisimet :)

Oikein mukavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Kiitos Ainosofia ja samoin sinulle!
Kivat valaiseimet!
Meillä on aikaisemmassa talossa nuo samat numerotarrat, ja aina kun lasten kanssa mentiin ylös, niin niitä laskettiin:) Hyvin oppi neiti laskemaan 15:sta:)
Tuire sanoi…
Mia-Kiitos! Hauska kuulla, että numerot toimii. Meillä ei ole vielä montaa kertaa laskettu, mutta se aika tulee varmasti ja numerot varmasti painuu mieliin hyvin kun portaita päivittäin ravataan. :)
AnnaO sanoi…
Kauniit lamput ♥
Sopivat teille hyvin :)
Marika sanoi…
Kauniit valaisimet. Pidän juuri Massivesta, koska valaisimia löytyy paljon ja kaikenlaisia eikä niitä ole hinnallakaan pilattu. Pihavaloja etsiessä oli kyllä hienoa, kun heidän valikoimastaan löytyi vähän erikoisempiakin, eikä niitä tyypillisiä mitä yleensä löytyy jokapaikasta.

Kiva idea myös nuo numerotarrat ja onhan noissa umpiportaissa sekin hyvä puoli etteivät kaikki pölypallot ja muut roskat varise aina portaiden alle. Meillä nimittäin portaiden alusta on aina täynnä vaikka mitä :)

Mukavaa viikonloppua!
Lovviisa sanoi…
Kylläpä oletkin soppelit valaisimet löytänyt, kaunis malli.
Kivvaa viikonloppua :)
Anonyymi sanoi…
Kiva lukea taas pitkästä aikaa päivitystäsi...hienot valot olet löytänyt hallia korsitamaan! Just passelit tuohon tilaan :)
selma sanoi…
Kaunista on ja juurikin kuulasta ja kepeää! Hyvää viikonloppua!
Tuire sanoi…
Annao-Kiitos! Lamput tuntuvat jo ihan omilta. :)

Marika-Kiitos! Minustakin Massivella on hinta- ja laatusuhde kunnossa. Mekin tarvitsisimme vielä pihavaloja puutarhan puolelle.

Umpiportaissa pölyt jäävät portaalle. :) Ajattelin, että umpinaiset ovat kätevät myös jos tuleee säilytettyä jotain portaiden alla. Toistaiseksi ei ole tarvinnut kuitenkaan. Hauskat viikonloput!

Lovviisa-Kiitos! Mallissa on jotain tosi vanhaa ja viehettävää. :) Kivvaa viikonloppua sinnekin päin!

Kammari-Kiitos! Työelämä on vienyt minusta mehut. Toivottavasti pääsen pian ajantasalle ja työ helpottuu. :)

selma-Kiitos, kiitos! Ihanat viikonloput!
Anonyymi sanoi…
Jaksuja sinulle kovasti duunipuuhiin! Aina se arki verottaa, mutta toiv. ei liikaa kumminkaan :)
Tuire sanoi…
Kiitos tsempeistä Kammari! Eiköhän se tästä pian helpota kun pääsen ajantasalle ja saamme luotua vähän rutiineja. :) Aurinkoista sunnuntaita!
Kotomon Taina sanoi…
Hei,
Vieraisilla taas ihanassa blogissasi. Olen seuraillut eloanne ja oloanne jo pitkän aikaa ja tahtoisin kiittää ihanan inspiroivista kuvista ja kirjoituksista!
Todella kauniit valaisimet oot löytänyt, juuri passelit tuohon tilaan. Me suljettiin portaiden alunen ovella, saatiin kätevä varasto. meillä tosin eivät laskeudu tuollaiseen kauniiseen aulaan.

Aloittelen tässä itsekkin blogia tällaisista "kotoilu asioista" ja sisusteluista ja haluan samalla kiittää sinua inspiraatiosta senkin aloittamiseen. Saat tämän bloggailun vaikuttamaan niin hauskalta ja helpolta harrastukselta! Kaunista syksyä toivotellen, Taina (nykyään tällaisella nimellä) ;)
Tuire sanoi…
Taina-Kiitos kauniista sanoistasi! Suljettu portaiden alusta on varmasti toimiva ja kaunis myös. Sekin on umpiportaiden etu.

Kiva kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota. Bloggailu on kivaa. Onnea uudelle blogille!
Upeat valaisimet, juuri tuollaisista olen haaveillut, mutta ei sovi meille..

Sopii tosi passelisti sinne :)
Evi sanoi…
Kaunis halli ja valaisimet, ja tosi ihanat tuolit! :)
Tuire sanoi…
Le Petit Princesse-Kiitos! Ehkä sitten joskus johonkin kotiin teillekin. Tosi järkevää kyllä pitää oma linja sisustamisessa ja kieltäytyä houkutuksista. :)

Evi-Kiitos! Tuolit olivat hyvä löytö Kasvihuoneilmiöstä 90-luvun puolivälissä. :)