Antiikkihumussa

Eilen vietettiin helteinen päivä antiikkihumussa ja minulla oli taas nilkkasukat korkkareissa. :)
Minun ei pitänyt mitään löytää, mutta kuinkas sitten Fiskarsissa kävikään.
Billnäsissä oli myös kauniita mallipuutarhoja. 
Ostin myös erityisen kauniit piparimuotit ja pari keittiöpyyhettä. Ajattelin kirjoa pyyhkeisiin talon valmistumisvuosiluvun ja ripustaa ne keittiön ikkunaan salusiineiksi. Nämä uudet liinat ovat hiukan suuremmat kuin nyt ikkunoissa olevat keittiöpyyhkeet.

 
Oli taas niin jännää ja hauskaa!
Vielä huomenna ehtii mukaan! 
Ja viimeisenä päivänä voi koittaa tingata. :)

Kommentit

Saila sanoi…
Ihanan näköisiä kalusteita ja tavaroita kuvissa! Odotan innolla kuvia hankinnoistasi, hyvältä kuulostaa!
selma sanoi…
Pääsispäs tonne! Ihana! Pakkohan sieltä on jotain ostaa:)
Tuire sanoi…
Saila-Siellä oli vaikka mitä ihanuuksia jälleen. Kuvia hankinnoista tulossa!

selma-Kannatta lähteä antiikkipäiville! En osannut olla sortumatta tänä vuonna. :)
Sanna-Pauliina sanoi…
Kumpa tuonne pääsisi! täältä vaan niin kaukana lähteä.. eipä sillä, ei koskaan tullut Tampereelta tai Helsingistäkään lähdettyä ;D Aina vaan miettii lähtevänsä! Mutta näiden kuvien perusteella ehdottomasti joskus päästävä :)
Tuire sanoi…
Sanna-Pauliina-Kyllä kannattaa lähteä. :) Ehkäpä joskus taas asut lähempänä. Ne teidän kirppikset vaikuttavat kyllä oikein aarreaitoilta. :)
Siis mikä ihana mekko tuossa roikkuukaan! Millaisia hintoja vintage-vaatteista pyydettiin?
Fiskarsin antiikkimarkkinoille pääsy on yksi ikuisista haaveistani, joka toivottavasti jonain vuonna toteutuu. Meillä täällä Itä-Suomessa tapahtuu niin paljon näihin aikoihin, että hyvä kun oman seudun tapahtumissa ehtii käydä! Jostain kivasta joutuu aina tinkimään...

Sari
Tuire sanoi…
Sari-Mekko oli tosiaan ihana! Se taisi maksaa parisensataa, jollen aivan väärin muista. Kysele sitä tai vastaavaa Vintage Gardenista. Teillä on varmasti monta kivaa juttua sielläpäin, mutta joskus kannattaa käydä näillä messuilla. :)
Sannu sanoi…
Me oltiin miehen kanssa torstaina.En mäkään päässy tyhjin käsin pois.Oli hiukka kuuma pv taas.Tekis kyllä mieli tänään vielä käydä...taidetaan kuitenkin lähteä muksujen kans Hangossa käymään.Laita kuvia mitä löysit sitten kun jaksat:)
Tuire sanoi…
Sannu-Ai kiva, te olitte myös. Siellä on tosiaan aika vaikea olla tekemättä löytöjä. :) Laitan lisää kuvia kun ostos kotuituu. Ihanaa Hangon reissua!
sariw sanoi…
Oi mitä kaikkea ihanuuksia siellä näyttikin olevan. Minunkin piti siellä käväistä, mutta tuli muuta ohjelmaa. Odotan mielenkiinnolla kuvia löydöistäsi : )
Nuo mallipuutarhat aion käydä tutkimassa, kun sinne suunnalle menen. Kiva kun laitoit niistäkin kuvia : )
Tuire sanoi…
sariw-Mallipuutarhoissa oli ideaa. Billnäs on muutenkin niin kaunista seutua. Laitan kuvia kunhan ostokset kotiutuvat. :)
Iida Emilia sanoi…
Oi, kun pääsis joskus tuollaseen tapahtumaan suuren rahasumman kera ;) Mitähän kivaa olet löytänyt?

Tuo teidän olkkari on kyllä mielettömän kaunis, ja noi vanhat kaapit <3 Uudet verhot oli tosi passelit.

Mukavaa viikkoa!
Tuire sanoi…
Iida Emilia-Kiitos! Tapahtuma on ihana ja suuri rahasumma olisi aina kiva. Löytöni tuli tänään kotiin. :) Voi juku, mulla olisi niin paljon blogattavaa, mutta en meinaa ehtiä. Kiva kun tykkäsit verhoista. Iloisia päiviä!