Kivaa pojille

Kuva H&M

Me tykätään uimarantapäivistä!
Viime kesänä niitä vietettiin monta.
Vielä tammikuussakin 2 vee kiljahti aina autoon päästessään: 
Ennä uima-antaa!!!

Muualle kuin uimarannalle kuljemme siis enimmäkseen jalan, pyörällä, pyöräkärryllä, pulkalla, potkukelkalla tai julkisilla.
Kuva H&M
Haluaisin hauskannäköiset rantavarusteet, rannalla kun on niin kiva kuvatakin. Ilahduin kun H&M:llä oli nyt näin kivoja hyvin poikamaisia retkipeittoja. Niissä on kosteuttava pitävä pohjakin. Oli pakko tilata heti. :)
Lisäksi klikkasin pojille olkihatut. 
Kuva KappAhl
Pojat saivat uudet ihanan nostalgiset paidat KappAlhlista. Esikoiselle punainen ja pikkuveljelle sininen. Olivat muuten tosi pientä kokoa. Pojat olivat onneksi sovittamassa ja otimme kaksi numeroa suuremman pikkuveljen pullukalle. :)

En malta odottaa aurinkopäiviä!

Kommentit

Sanna-Riikka sanoi…
Kiitos vinkistä, pitää mennä tilailemaan tuollainen peite! me kanssa tykätään ihan täysillä rannalla olosta - voi, kun nyt vain tulisi samanlainen kesä kuin vuosi sitten!!!

Täällä sataa vettä vaakaa suoraan, höh....

Ihku toi olkihattu & paitakin:)

Kesää ootellessa!!!
Tuire sanoi…
Ole hyvä Sanna-Riikka. :) Kaksi viimeisintä ovat olleet oikein intiaanikesiä. Mulle sopisi yksi inkkarikesä ja 100 rantapäivää lisää. Hyvää tuo sadekin tekee välillä.
Saila sanoi…
Ihana kuva laiturilta! Ja hyvännäköiset varusteet, pitäähän pikku rantaleijonilla olla :-)
Anu sanoi…
Meilläkin on yksi pieni rantaleijona aina innolla lähdössä uimarannalle. Onneksi kesä on jo lähellä. Kiitos näistä kivoista vinkeistä, tuo vilttikin aivan tosi kaunis.
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Laituripirskeet olisikin kivat! Ja pitäähän pienillä rantaleijonilla olla hyvät varusteet. :)

Anu-Voi ihanaa, että teilläkin on pieni rantaleijona valmiina kesään. :) Aurinko esiin!
Syysunelma sanoi…
Ihanat paidat:) Minäkin tilasin retkipeitteen, kiitos vinkistä, että siinä on kosteutta hylkivä alapinta:) Juuri eilen naputtelin tilauksen, niin sain tuon vielä siihen lisättyä:) Kyllä onkin ihanat paidat pojille! Mukavaa viikon jatkoa sinulle!
Tuire sanoi…
Syysunelma-Kiitos! Hauskaa, että sinäkin ihastuit retkipeitteeseen. Kesällä retkeillään ja lokoillaan! :)
Anu sanoi…
Mä olen jo viimekesästä lähtien yrittänyt tehtä tuollaista peittoa kun on ylimääräinen kernipala, mutta tekemättä on jäänyt ja jossain katselin että aika edullisia ovat, joten taitaa mullekin tulla kauppareissu.
Rantakelejä odotellessa!
Tuire sanoi…
Anu-Kankaiden hinnat ovat tosiaa aika kovia verrattuna valmiiden tuotteiden hintoihin. Mutta itse tehden saa sitä mitä haluaa. Totta puhuen mullakin ollut suunnitelmissa retkepeitteen teko viimeiset 5 vuotta. :)

Rantakelejä odotellaan!
Terhi sanoi…
Mä taidan ja lähteä tilaamaan tuon retkipeitteen sekä kylmälaukun, sekin näyttää kivalta. Näin nuo livenä HMlla viikonloppuna, mutta jätin tuolloin vielä ostamatta. Voi kunpa tulisi tosi lämmin ja kaunis kesä!
Hanni sanoi…
Moi,

mäkin katselin noita samaisia ranta-alustoja, aika kivoja. Toivotaan, että kesästä tulis yhtä ihanan lämmin kuin viime kesä oli. Meilläkin tytöt kyselee heti, kun aurinko paistaa, että koska mennään rannalle?

Mukavaa päivää :)
Tuire sanoi…
Terhi-Hyvä, että näyttivät siis kivoilta ihan livenäkin. En tilannut kylmälaukkua, hmm oliskohan pitänyt. Lämmintä kesää odotellaan! :)

Hanni-Kyllä lapset nauttivat rantapäivistä niin kovasti. Viime kesän uusinta sopisi nyt hyvin, kun ei tarvitse kannella muuttolaatikoita. :)

Iloiset päivän jatkot!
Maria sanoi…
Voih, pitääpä mullaki käydä kattelemassa henkkamaukan sivuja. Eilen olin pojan kanssa rannalla koko iltapäivän, kun tyttö oli kaverin luona leikkimässä. Tällä kertaa sai vielä kelvata punainen mansikkapeitto :D

Toivottavasti sielläkin päästään pian hellelukemiin!
Tuire sanoi…
Maria-Voi ihanaa, te nautitte jo rantapäivistä! Punainen mansikkapeitto kuullostaa niin kesäiseltä. :) Hyviä hellepäiviä teille!
Sannu sanoi…
Jätin yks pv aika pitkän kommentin sulle.En kyllä löytänyt sitä.
Ennenkin on käynyt niin kun oon jollekkin kommentoinu.Tosi ärsyttävää.
Kävin just Onskun kans eilen Henkalla.Ihailtiin kesä vaatteita.
Täytyy käydä viikonloppuna hakemassa pojille sieltä paitoja kesäksi.Voi kun tulis lämmin kesä.Mä syvästi toivon kun oon kotona vielä.
Töissä se ei oo kivaa kun vanhukset voi niin huonosti ja itellä hiki päässä.Mä mielelläni olisin rannalla tulevana kesänä muksujen kans.
Tuire sanoi…
Sannu-Kiitos! Magnoliakommentit hävisi kun bloggeri sekosi. Olisi kyllä ihan paikallaan, että ainakin sairaaloissa olisi viilennys ja vanhuksilla myös. Kaksi muuttoa ja siivoukset huippuhelteillä oli aika urakka myös.
Tänä kesänä saisi aurinko porottaa meille kotiäideille uimarannalla! :)