William & Kate


Meidän eiliset iltapäivän ohjelmat peruuntuivat juuri sopivasti ja saatiin katsella häitä naapurissa. :)

Kate oli kaunis. Hääpuku oli ihana. Herkkä kielokimppu oli sopivan kokoinen eikä peittänyt morsianta liikaa. Williamin värikäs uniformu oli hieno. Morsiusneidot ja sulhaspojat olivat suloisia. Jännä, että kaason puku oli valkoinen. Kokonaisuus näytti hyvin kauniilta kun he kävelivät alttarille.
Olisin niin halunnut nähdä vieraita ja häitä enemmän. Televisiointi harmitti, ruuudussa näkyi hääpari ja Sir Elton John ja hääpari ja taas Sir Elton John. Sitten saimme katsella puolitoista tuntia väkijoukkoa Lontoon kaduilla odotellessamme pientä pusua parvekkeelta. Vähän jännitin ehtivät valokuvat napata kuvan. Juhlia ei näyttetty ollenkaan. Tylsää myös, että tämä oli aamujuhla, eikä siis tiaroita nähty. Nyt täytyy katsella iltapäivälehdistä vieraiden asut.
Ystäväni toi Englannin tuliaisina vanhat lehdistökuvat Kuningattaren häistä. Tavallaan Kuningattaren hiukset ovat myös auki hääkuvassa ja puvussakin on jotain samaa henkeä. Kultainen kirja kertoo maailman kruunupäistä. Sekin on lahja ystävältä ja hauskaa luettavaa.

Voi mikä vappusää, täällä alkoi ankara raekuuro!

Iloiset vapun toivotukset kaikille!
Kepeä kesä alkakoon!

Kommentit

Lovviisa sanoi…
Kiitos sammoin sinne...Pietään ilonen päivä:)
Saila sanoi…
Juu, minä katsoin koosteen illalla. Väkijoukon saaminen turvallisesti palatsin eteen ilman että kukaan muhjaantuu ja lapsetkin ehtivät mukaan vei varmasti tuon ajan, The Mall on monta kilometriä pitkä.
Minun on vaikea kuvitella että Buckinghamin palatsiin olisi otettu tv-kameroita, Ruotsissa ollaan niin paljon vapaamielisempiä. Brittein hovi on täysin erilainen.
Minusta häät olivat tosi hienot, arvokkaat ja perinteiset niin kuin sopii, eikä mitään Hollywood-spektaakkelia. Ihan sama, Elton John oli ilmeisesti asetettu juuri jonkin kamerapaikan eteen ;-)
Nina sanoi…
Ihanan kaunis häätapahtuma... Lapsetkin meillä innostuivat katsomaan prinsessahäitä, jonka jälkeen haettiin omat leikkivaunut, prinsessat ja prinssit ja leikittiin häitä. :)
Mukavaa vappua teille!
Tuire sanoi…
Lovvisa-Pidetään hauskaa vappu! :)

Saila-Onneksi ei sattunut mitään haavereita, se olisi ollut kamalaa. Voi Victorian ja Danielin häät olivat niin ihanat ja siinä pääsi rakastuneiden tunnelmaan mukaan. Kyllä Williamin ja Katen häät olivat arvokkaat ja hienot minustakin. Muitankin vieraita olisi voinut näyttää, kuten esimerkiksi Victorian ja Danielin. :)
Tuire sanoi…
Niina-Voi kuinka kiva! Niin ne tytöt, meidän pojat vaan hyppeli naapurin tramboliinissa. Täytyy hankkia omakin. :)

Iloiset vaput!
Minä olen samaa mieltä siinä, että Victorian ja Danielin häissä pääsi paremmin romanttiseen tunnelmaan mukaan. :) Häät ovat aina ihana juhla ja kuninkaalliset häät jotain unohtumatonta, mutta pointsit meidän naapurimaahan siitä, että tunteita näytettiin avoimemmin. Jotenkin tuntui kummalta kun eivät siellä parvekkeella vilkutellessaankaan yhtään pidelleet toisiaan kädestä. No, ehkä se on kaikki kirjoitettu protokollaan eikä mitkään kovin railakkaat kielarit ole varsinaisesti sallittuja... :)


Iloista vappua!

Sari
Senni sanoi…
Minä en kahtonut tv.stä häitä, kun sen verran että minkälainen puku oli morsiammella, ja kaunishan se oli. Siitähän eniten puhuttii etukätee :D

Railakasta vappua!
Anonyymi sanoi…
Liian vähän näytettiin vieraita :( Odottelu tuntui siksikin vähän tylsältä.

Kate oli kaunis, samoin siskonsa. Ruotsin Victoria oli upea ilmestys lehtikuvasta katsottuna. Harmi, kun telkkarissa ei yhtään näytetty. Beckhamin pariskuntaa onneksi näytettiin. Herra oli taas komea ja tyylikäs.

Kuopus oli koulussa katsellut pari tuntia häitä :) Esikoinenkin oli hetken aikaa matikan tunnilla, mutta morsian oli jäänyt näkemättä. Siksi hihkaisi heti kotiin tullessaan: oliks sillä hieno puku? Morsiamet kiinnostavat siis 15-vuotiasta poikaakin ;)

- Kristiina -
Vekarus sanoi…
Meillä oli sama ohjelma sitten eilen ja minäkin jäin kaipaamaan sitä varsinaista juhlaa...

Iloista vappua!
Anonyymi sanoi…
Heippa Tuire! Oli kyllä ihanat häät! Niin englantilaiset! Morsiamen kimpusta kerrottiin iltalehdessä seuraavasti: "Katen kilven muotoisessa morsiuskimpussa oli murattia, myrttiä, kieloja, harjaneilikkaa ja hyasinttia. Harjaneilikan englanninkielinen nimi on "sweet william"."
Aika suloinen valinta tuo harjaneilikka!
Iloista vapun jatkoa!
Terv.Heidi täältä "alamäestä":-)
Ps.Meidän kankaat oli vihdoinkin saapunu! Millon ajattelit hakea omasi?
Anu sanoi…
Vappuiloa täältäkin!
Syysunelma sanoi…
Kauniit häät olivat kyllä! Harmi, etteivät antaneet niitä kuvata sisällä lainkaan. Victorian häitä oli ihana seurata, kun sai nähdä puheetkin. Nyt jäi tosi ulkokuori-olo koko häistä. Mutta kauniit olivat kyllä:) Mukavaa vappupäivää!
Tuire sanoi…
Sari-Victorian & Danielin häät olivat suoraan sadusta, kaunis rakkaustarina. Ehkä olisi toivonut enemmän tunteiden näkymistä näissäkin häissä, juuri tuollaisin pienin elein. Onnellisilta William & Kate onneksi näyttivät.

Senni-Molemmilla oli upeat asut. :)

Kristiina-Hauska kuulla, että häät koskettivat poikaasikin. :) Kiva, että katsoivat häitä koulussa. Samoin minäkin ajattelen, televisioinnissa olisi ollut parantamisen varaa ja Herra Beckham oli komea!

Vekarus-Tuntui, että meidät jätettiin häiden ulkopuolelle kertakaikkiaan.

Heidi-Kiitos tiedosta! Luulin, että kimpussa oli vain kieloa. Sweet William siis sopi kimppuun enemmän kuin hyvin. :) Voi ihanaa kun kankaat ovat tulleet! Soitellaan jos pääsisin jo huomenna. :) Jänskää!

Anu-Kiitos! Vappupäivän iloa! :)

Syysunelma-Samat tunnelmat täälläkin. Olisi ollut ihana päästä hiukan seuraamaan tunteita ja puheita ja loistoa.

Iloista vappupäivää kaikille! :)
Anonyymi sanoi…
Ihana tama sun blogi ja teidan pojat on suloisia! Nautinnollisia viimeisia kotiaitipaivia! Koska tyot alkaa?

Haita oli kiva katsella vaikka makin olisin toivonut nakevani enemman muita vieraita, kuten ihanaa Vickania. Ja niita iltapukuja:-)

Toivottavasti ehdit jatkossakin valilla bloggailemaan, taalla on kiva fiilis!
CalGirl
Tuire sanoi…
CalGirl-Kiitos kauniista sanoistasi! Työt alkavat kesällä. MInäkin toivonjaksavani kirjoittaa blogia vielä syksyllläkin. Ostin iltalehden ja lisälehden häistä. :) Seuraavaksi odotellaan Monakon häitä. :)