Koukussa

Nurmikon peittää homekuori. 
Kaipa se siitä tokeentuu, olen jo hiukan haravoinut sitä auki.

Tänään olen ottanut 14 799 askelta. Oli tavallinen päivä kotiäitinä, tosin kerhopäivä. Kävely kerholle ja kerhon aikana lisää askeleita. Tosi koukuttava tämä askelmittari. Hauska seurata kuinka paljon tulee liikuttua päivän aikana. 

14 799 tekee 8,13 kilometriä ja 392kcal. Noihin kaloreihin ei ole laskettu vaunujen työntämistä ja ylämäissä vaunujen ja fillaripojan työntämistä. Saatikka hangessa puskemista rattailla.

Halusin mitata kotiäitinä liikkumista ja pian pääsenkin vertaamaan sitä työssä käyvän liikkumiseen. Apua kuinka pitkällä kevät on! Ilmoitus päivähoitopaikoista tuli tänään. 
Saatiin sitä mitä pyydettiin. :)

Kotiäidin ura lähestyy loppuaan. 
Haluaisin vielä ehtiä poikien kanssa:
retkeillä luonnossa
käydä teatterissa
käydä museossa
tehdä valokuvakirjoja
nähdä kaikki kotiäitikaverit lapsineen
saada pihan kuntoon
saada kodin kuntoon
järjestää kellarin jne. jne.

Jännittää vähän, että jaksaako työssä käydessä mitään muuta? Luulisin, että aluksi ei. Elämän asetuttua uusiin uomiin toivottavasti kyllä.

Huomenna on Willamin ja Katen häät! En ole ollenkaan ehtinyt virittäytyä tunnelmaan ja hankalaa se onkin kun meillä on monta juttua huomisellekin. Miksi he menevät arkipäivänä naimisiin?

Kommentit

TiaNina sanoi…
Oho, mikä määrä askelia! Todellakin tuo askelmittari voisi alkaa koukuttamaan minuakin.
Tuosta kotiäitiuran loppumisesta ja mitä haluaisit tehdä vielä ennen töihin paluuta - haluaisin sanoa, että älä huoli Tuire, - kaikkia toivelistasi asioita ehdit tehdä lasten kanssa kotiäitiuran jälkeenkin, kunhan se uusi arkirytmi taas tulee tutuksi. Elämä jatkuu :)
Nyt toivotaan lämmintä Vappua...
Tuire sanoi…
TiaNina-Askelia kertyy ja istuminen jää aina haaveeksi. :) Kannattaa kokeillla askelmittaria. Niinpä kai se elämä jatkuu, kiitos kannustuksesta!

Toivotaan lämmintä vappua, ennusteista välittämättä!
Anonyymi sanoi…
Minä olen kanssa ihmetellyt, miksi W&K häät on pe:na, mutta kai se on sitten niin, että kuninkaallisilla ei ole niin väliä, onko arki vaiko pyhä! Olisi kyllä kiva päästä fiilistelemään häitä, mutta minullakin ne taitaa mennä ohi töiden ja muiden iltasuunitelmien takia-
Noh kaippa sieltä tulee sitten jälkeenpäin jokin koostekin :)

Varmasti tuo arki muuttaa muotoaan, kun ajankohtaiseksi tulee työn ja lasten yhdistäminen...Tsemppiä siihen- asioilla on aina tapana onneksi järjestyä ja löytää oikeat "uomansa".

Klara Vappen!
Tuire sanoi…
Kammari-Hui miten aikaisin olet hereillä. :) Töihin kaiketi menossa? Toisaalta ihan kivakin, että arki muuttuu ja toisaalta aikaiset kiireiset aamut, mutta eiköhän elämä asetu sitten uuteen kuosiin.

Joo ihan hassu hääpäivä. Olisihan se kiva jos koko maailma voisi katsoa heidän häitä, mutta moni saa varmaankin tyytyä koosteeseen.

Iloista vappua!
Anu sanoi…
Vautsi mikä määrä askelia. Minä olen kyllä huomannut, että lisäkiloja on kertynyt kotiäitiajan jälkeen työelämään siirryttyä, kun päivät on paikoillaan eikä tule sitä valtavaa määrää liikuntaa. Varmaan syynä myös laiskuus. Pitisi iltaisin tempaista itsenä liikkumaan sitten useammin.

Kiva kuulla, että saitte haluamanne paikat. Siitä se uusi arki lähtee rullaamaan pikku hiljaa. Kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen!
ps. kivoja suunnitelmia poikien kanssa tehtäväksi
Anu sanoi…
Ja minä hömelö unohdin toivotella vielä hilpeää vappua! :)
Tuire sanoi…
Anu-Juuri tuota minäkin pelkään. Varmaan kaikille kertyy kiloja töihin mentyä. Täytyypä olla silloin valppaana. :) On oikein kiva, että pojat pääsivät toivomaamme päiväkotiin, jossa heillä on jo valmiiksi paljon kavereita. Toivotaan, että saamme monta asiaa listalta tehtyä.
Hauskaa ja aurinkoista vappua!
Saila sanoi…
Voi että, onpa tuossa tosiaan paljon askelia ja touhuamista, työntämistä, vetämistä, nostamista... Todellista hyötyliikuntaa!
Tsemppiä työelämän uudelleen aloittamiseen, onneksi ei ihan vielä... sitä ennen, hyvää työväen juhlaa siis Vappua!
Anonyymi sanoi…
Tartu hetkeen ja elä tässä ja nyt! Nauti rauhasta kotielossa. Tulevaisuutta on ajan hukkaa etukäteen murehtia. Asia ja askel kerrallaan! ;) Kyllä se siitä. Nimimerkillä 10 vuotta töissä kotiäitiyden jälkeen ps. Ole armollinen itsellesi!
Teija sanoi…
Hey, luulen, että nurmikko siitä tokeentuu, kun haravoit sen auki. Lumen painosta johtunee?

Iloista vappua! :)
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos tsempeistä! Hyötyliikunta on ihan parasta. En ole koskaan käynyt kuntosalilla. :) Juhlitaa työväkeä! :)

Anonyymi- Kiitos vinkeistä! Miten se tässä ja nyt onkin niin vaikea muistaa? Koetan herkistyä hetkelle enemmän. :)

Teija-Painoa lumella kyllä olikin. Toivottavasti tokenee hyvin, kesällä uusi nurmi oli niin ihana, että olisi tehnyt mieli kieriä!

Iloiset vaput kaikille!
Kyllä se vaan niin on, että se ilta töiden jälkeen kotona on aika lyhyt. Mutta onneksi tämä kevät ja kesä pidentää iltaa..syksyä ei jaksa ees aatella, se on niin kaukana. Ja viikonloput saavat taas uuden merkityksen, kun on töissä. Meillä mieheni oli koti-isänä vuoden vaihteeseen saakka..meikäläinen meni töihin heti äitiysloman päätyttyä. Mieheni haluasi taas saman kokea uudelleen. Mitä siis tehdä ??