Kevätmessuilla

Ihan huvittavaa miten joku voi olla näin onnellinen päästyään messuille. 
Minä olen. Oli tosi kiva messupäivä! 
Kivetyksiä tutkin innolla, koska pihaurakka on edessä. Tuon kiveyksen väri oli kiva ja varmaan sopisi meidän taloon. En löytänyt värin nimeä, olisikohan se ruskea?
Ruosteinen rautakehikko on tyylikäs aita. Meilläkin on samantapainen kellarin edustalla. Meille ehkä tulee tuo Muurikko-muurikivi. Kaarteisiin on vähän vaihtoehtoja.
Pidän enemmän tästä antiikkimuurikivestä, mutta siihen tulee nuo raot. Haittaisikohan se? Kaarteen halkaisijaksi tulee kuutisen metriä.
 Roomalaiset kivet näyttivät kivalle kaarteessa. Reunat on kulmaiset, mutta tässä se ei haittaa.
Friends Foreverin osasto oli taivaallinen. Löytöilin sielläkin. Voitin messulipun Virpin blogista Ihanuutta arkeen, kiitos kivoista messuista! Oli tosi hauska tavata Virpi ja muita tuttuja.
Ihanaa oli myös se, että minä olin messuilla ilman kumpaakan lasta. Naapurin kilttiä vauvaa pääsin ihan vähän hoitamaan. Lopuksi kiltti vauva ei enää mahtunut vaunuihinsa kun me olimme täyttäneet ne juurakoilla ja muilla kivoilla jutuilla. :)

Kevätmessut Helsingin messukeskuksessa 7-10.4.2011.

P.S Huomaatte varmaan, että löysin Iphotostani kuvien pienennys napin. Ensi kerralla pienennän sitten vähän vähemmän. :)

Kommentit

Esmeralda sanoi…
Voi kun näyttää kivalle! Minä ihan innoissaan lueskelen näitä nopeimpien messureportaaseja, kun itse pääsen vasta lauantaina käymään. Kiitos kuvista! :)
Tuire sanoi…
Oli tosi hauska päivä! Nyt on paljon liljan sipuleita ja erikoisia pelargoneja. Hyvää messuilua sinulle lauantaina!
Saila sanoi…
Iphotossa on myös vie... toiminto, jota minä käytän, sen verkkosivu-kohdassa saa nettiin sopivalla resoluutiolla vaikka minkä kokoiseksi, voi itse valita. Sitä ennen käytin vie...>tiedosto, josta valitsin laaduksi normaali tai korkea ja kooksi normaali.
Siis mulla on koneella oma kansio nimeltä blogi, johon näitä kuvia vien ja josta sitten siirrän blogiin. Ne voi sen jälkeen poista sieltä kansiosta, esim. nykyään teen niin, että korvaan vanhat aina uusilla kuvilla. Hmm, toivottavasti ymmärsit tästä selostuksesta jotakin!

Kivoja kuvia! Noi raot tekee varmaan muurista heppoisemman, muurikivissä on se hyvä puoli, että niihin saa sisälle esim. raudoituksen ja betonia vahvistamaan muurin rakennetta. Kun tukimuuriin kohdistuu paljon ulospäin työntävää rasitusta, se ei saa romahtaa maamassan voimasta.
Ihana kuohuviinikuva, mua naurattaa kun viimevuotisilla messuilla olin (onneksi!) sellaisen kollegan kanssa, joka piti kans kuoharista. Juhlistettiin sitten aina kunkin messun viimeistä päivää... ja joskus niitä muitakin päiviä :-D
Tuire sanoi…
Kiitos Saila selostuksesta! Löysin vie toiminnon, mutta verkkosivu kohtaa en ollut vielä hokannut. :) Täytyy tutkia lisää.

Muurista tulee aika matala, joten sen puoleen molemmat kivet varmaankin käy. Nykyään on kuoharibaareja vähän jokapaikassa. Kaikenlainen juhlistaminen on tärkeää. :)
Maija sanoi…
Kyllä voi olla onnellinen,minäkin olen onnellinen,jos pääsen su lähtemään kädentaitomessuille ja ilman lapsiahan siitä parhaiten irti jotain saa;)

Voisiko antiikkimuurikiven rakoihin laittaa jotain; hiukan maa-ainesta ja muurille sopivaa kasvia kenties?
Friens Foreverin osasto näyttää todella ihanalta ja ruosteinen verkkoaita on ihana! Ihanaa olisi tuollaisillekkin messuille päästä!
Tuire sanoi…
Maija-Kädentaitomessut kuullostavat ihanilta! Toivotaan, että pääset sinne rauhassa. :)

Muurin raoista tulee varmaan vähän liian pienet kasveille ja ehkä haluan tästä muurista sellaisen "siistin". Messuilla oli paljon kaikkea kaunista.
Hanna sanoi…
Kiva nähdä kuvia tuolta kun en taida sinne ehtiä.
Meille tulee roomalaista kivetystä sekä muurikko-kiveä, joten erityisen kiva nähdä kuvia niistä :)
Tuire sanoi…
Hanna-No sattuipa hyvin, että olin kuvannut juuri ne kivet. Kuullostaa hyviltä valinnoilta! Meillä on sitten molemmilla kesällä hommia. :)
Lovviisa sanoi…
Messuilut mukavia...Harmi että täällä meijän perukoilla aikas vaivanen tarjonta. Ilosta viikonloppua:)
Tuire sanoi…
Lovviisa-Messut ovat niin kivoja! Harmi, ettei teidän lähellä ole messuja. Just ajattelin, että jos vielä joskus pääsee jonnekin kaupunkilomalle, niin miksei ajoittaisi sitä joidenkin kiinnostavien messujen aikaan? Saisi tuplailon matkasta. :)
Oi hitsi, mutta näyttää ihanalle!

Keväistä viikonloppua sinne!
Syysunelma sanoi…
Voi kuinka näyttääkin ihanalle!:) Meidänkin olisi ensi kesänä tehtävä uusi kulkuväylä talon ympäri takapihalle, kun uusi naapuri rakensi aivan meidän toisen sivun viereen. Nuo roomalaiset kivet näyttää ihanilta:)
ANNAO sanoi…
Kauniin näköistä, varmasti ihanat messut :)
maría cecilia sanoi…
Good morning Tuire, is so good you are sharing your Spring fair, how lovely everything is here. Thank you so much for sharing your beautiful day over there!!!!
hugs my dear
Sanna-Pauliina sanoi…
Voi "kiltti vauva" parkaa :D varmasti ihana messupäivä, paljon inspiraatiota! Itsekkin menin messukeskuksen ohi junalla ja mietin, että voikun tonnekkin ehtisi.... No, ehkä ensi vuonna sitten :)

rentouttavaa viikonloppua!
Ihanan näköiset messut. Oi jospa oisin saanut olla mukana... :)

Tutuilta näyttävät nuo kivet, saattaapi olla että ovat samaista kuin meidän pihamaalla...?

Mutta noihin antiikkimuurikiviin liittyen sellainen vinkki, että meidän mies leikkasi niistä jollakin vimpaimella siistejä paloja pois, niin että reunuksesta tuli tasainen ja raoton. Minäkään en raoista tykännyt ja tuolla konstilla saatiin oikein hyvä lopputulos.

Sari
Tuire sanoi…
Emilia-Oli ihanat messut. Toivotaan kevättä sinne ihan oikeaan ulkoilmaan! :)

Syysunelma-Minäkin tykkäsin roomalaisista kivistä. Mutta meille tulee kaarre, johon tasainen reuna. Toivottavasti uudet naapurit ovat mukavia. Hyvää kiviurakkaa!

ANNAO-Oli. Siellä sai paljon vinkkejä. :)

mariacecilia-Thank you! I was looking for stones and flowers. :) Warm wishes for you maria cecilia!

Sanna-Pauliina- Minäkin aloin jo pohtia kuinka varmasti pääsen ensi vuonna myös. :) Kiltti vauva parka voi hyvin, hän sai toiselta messuilevalta ystävältä kantoliinan lainaksi. :D

Sari-Kiitos vinkistä! Tuo oli hyvä kuulla. Kuinka paljon siitä tuli lisähommaa? Oliko iso alue mihin kiviä piti leikata? Teidän piha on varmasti kaunis.
Mieheltä tuossa asiaa kyselin ja hän kertoi, että "vimpain" oli kulmahiomakone timanttilaikalla. Meillä kivistä ei tehty muuria vaan sillä reunustettiin kukkapenkkejä, joten ihan hirmuista lisävaivaa ei leikkaamisesta tullut vaikka metreinä reunusta ihan kiitettävästi onkin.

Visioissa oma piha on kaunis, mutta todellisuus on vielä kaukana siitä. :) Taisin sinulle jo aiemmin tuskaillakin miten hitaasti kaikki tuntuu etenevän. Mutta jospa tämä olisi THE kesä, jolloin piha saadaan ruotuun! :)
Tuire sanoi…
Sari-Kiitos vastausesta! Täytyy pohtia tuota mahdollisuutta. Toivotaan THE kesää meille molemmille! :)
Satu sanoi…
Mukavat messutunnelmat sinulla! Minäkin olin ihan intopinkona kun pääsin messuille perjantaina. Oli tosiaan kivat messut ja paljon tuli inspiraatiota ja ideoita matkaan mukaan.
Tuire sanoi…
Satu-Kiva, että sinäkin pääsit messuilemaan kevääseen. Torstaina oli vielä aivan kauhea sadesää, mutta eihän se messujen kevättä haitannut. :)
Penni ja Lilli sanoi…
Oli kiva nähdä messuilla. Ihania kuvia taasen täällä. Virpin ja Terhin osasto olikin tosi mahtavasti laitettu.
Mukavaa viikkoa!
Minna
Tuire sanoi…
Minna-Oli tosi kiva nähdä! Tultiinkin juuri laivalta. Täytyy sitten mittailla sitä vohvelijuttua. :) Ihana oli teidänkin osasto jälleen!
Hei Tuire,

Messut olivat kivat Ja kiitos, että vierailit myös meidän osastollamme. Meiltä jäi kiertely tänä vuonna kokonaan, onneksi näemme kuvia puutarhapuolelta näin:) Ja tuo kuoharibaarikin missattiin....;))))
Ihanaa kevättä sinulle, Tuire!

Ystävällisin terveisin, Virpi ja Terhi