Iloista pääsiäistä!

Hassua kun pääsiäinen on näin myöhään. Nyt onkin yhtä juhlaa monta viikkoa, vappu ja äitienpäivä kirivät heti perään. Mutta onhan tämä lämpö ihanaa! Askarreltiin vielä munia virpomiskuvista decoupage-tekniikalla kopiopaperista. 
Meillä on nyt hiihtoloman uusinta. Ystäviä tulee kylään. Hiihtolomalla oksu ehti meille ensin. Syödään fondueta kun kerran niin oli talvisesti päätetty, vaikka kevät ehti jo tänne. Teaching Dad to cook flapjack kirjan Mirandan perheen ja ystäväni perheen piti tulla meille hiihtolomalla myös, mutta sen vierailun uusinta ei vielä toteudu. Ne poroleikkeleet menivät toipilaiden suuhun.

Ohra jäi tänä vuonna harvaksi ja kerhosta kotiutui vielä harvempi ohra. Balkaninvuokko on suloinen ja monivuotinen. Messujen muhkeat liljansipulit nakkasin ruukkuun kylvömullan jämiin lämpimämpiä säitä odottelemaan. Sinkkivatipöytä on oikea taimiunelma! :)

Pieni ihmekin on tapahtunut, alakerran ikkunat on pesty!
Aurinkoista pääsiäistä!

Kommentit

Senni sanoi…
Ihania juttuja ootte siellä taas väkerrellyt!
Mulla on vielä kaikki ikkunat pesemättä, se on se homma minkä aina venyttää ja venyttää... Jos sitten juhannuksena... :D
Tuire sanoi…
Senni-Kiitos! Venytä vaan pesua. :) Minä olen aivan toivoton ikkunoiden pesun kanssa. Ikkunoissa oli tarrojen liimaa ja mekanismit uusia ja jumissa. Työ oli suuri. Onneksi äiti tuli apuun. :) Ja sitten vielä yläkerta.
Meidänkin äiti on ollut kultainen ja ollut apunani muutamana vuonna ikkunan pesussa. En mitenkään inhoa hommaa, mutta on se vaan niin hidasta kun on neljä pintaa jokaisessa ikkunassa ja siihen vielä ristikkojen irrottelut... Mutta palkinto on tietysti sen väärti, kun näkee miten aurinko paistelee läpi puhtaista ikkunoista. :)

Ihanaa aurinkopäivää!

Sari
Syysunelma sanoi…
Ihania askarteluja olette tehneet:) Olenkin aina miettinyt, miten tuollaisen kruunuun saisi jotain kivasti esille, nuo kukat onkin kauniita siinä:) Mukavaa "hiihtolomaa" teille!:)
Iida Emilia sanoi…
Kivoja askarruksia ja pääsiäispuuhia :)

Iloitaan näistä aurinkoisista ja leppoisista pyhistä. Niitähän tosiaan nyt riittää peräperään :)

Mukavaa Pääsiäistä!
Saila sanoi…
Ihanaa, aurinko pääsee sisälle! Kyllä fondue maistuu varmasti nytkin, ei tässä vielä ihan kesähelteet kolkuttele :-) Hauska tuo pääsiäismuna, ihan mahtava! Eihän tuota raaskisi syödäkään...
Lovviisa sanoi…
Minäkin meinasin ikkunapyykille alakaa mutta nuorisoa tuli kyllään niin ei sillon henno...Mistäs tuo sinkkivatipöytä?...Aivan ihana:)
Henrietta sanoi…
Upea decoupage muna tuli ja hauska muisto.
Hyvät viikonloput.
Kaisa sanoi…
Aivan Mielettömän hieno ja kaunis idea decoupage muna <3 Ihanasti istutukset itää... Aurinkoista pääsiäisen aikaa!
Tuire sanoi…
Sari-Hyvä, että sinäkin olet saanut apuja. Kyllä ikkunoiden pesu on aika urakka, mutta tulos palkitsee ja nämä aurinkoiset säät!

Syysunelma- Kiitos! Kruunu on melko matala ja leveä kukille. Ratkaisin asian kiven ja kynttilän avulla. Lamoava kukka olisi ehkä paras. :)

Iida Emilia-Kiitos! Nautitaan pyhistä ja aurinko on ollut ihana! :)

Saila-Kiitos! Sula juusto on aina hyvää, vaikka me ulkoiltiin ihan paitahihasilla! Mahtava aurinko. :) Onneksi pahvimuna koristaa vielä monta pääsiäistä. :)

Lovviisa-Nauti seurasta. :) Ikkunat odottelee. :) Sinkkivatipöytä on messuilta Koiramäen pajutallista. Se kaunistaa kaikki taimet ja vedellä saa roiskia rauhassa.

Henrietta-Kiitos! Näihin muistokuoriin on kiva kätkeä pääsiäisyllätykset tulevina vuosina. :)

Kaisa- Kiitos! Ihana seurata viherryksiä kotona ja kukkapenkissä on niiin paljon tilaa, voi apua. :)

Aurinkoista huomista kaikille!