Laskiainen


Laskiaislaskut laskettiin aurinkoisessa säässä pitkiä pellavia huudellen naapurien kanssa. Tuulikaan ei sattunut meidän verannalle.
Meillä on oikea Melukylä täällä. On ylätaloa, alataloa ja välitaloa. Jokaisessa talossa on paljon lapsia. Puutarhassa lasketaan pitkien kapeiden tonttien poikki yhteistä pulkkamäkeä.
Yllätyin kuinka hauskalta kaksi erilaista pyöreää pöytää näyttää yhdessä. Verannan muotoon sopisi paremmin pitkulainen pöytä vanhan pyörän sijaan. Toivoisin paria pitkää pöytää, joita voisi sitten yhdistää tarvittaessa. Mutta se hankinta siirtyköön listan loppuun. Hankittavaa on vielä niin paljon.
Kuumalle kaakaolle ja laskiaispullille kokoonnuttiin meidän verannalle. Pikkuinen koittaa peppumäkeä kallion päällä.
Tuli pitkiä laskuja. Nyt varmasti kannattaa laitta pellavaa kasvamaan. :)

Vielä tänään ehtii osallistua kuulaan ja kepeän arvontaan!

Kommentit

Syysunelma sanoi…
Nuo kaksi erilaista pöytää näyttää kyllä todella mukavilta yhdessä:) Ja onpa kiva idea kattaa ulos näin talvellakin! Meillä ulkokalusteet ovat vielä pressun alla piilossa, mutta pitää ensi talveksi miettiä, josko ne jo kevättalvella voisi kaivaa esiin:)
Ihana laskiainen teillä. Sulla on pettämätön silmä, pöydistä viis. Erilaisuus on kauniimpaa! :)
Tuire sanoi…
Syysunelma-Kiitos! Me ollaan käytetty verantaa tosi paljon talvellakin. Kaivakaa vaan ulkokalusteet esiin, kevät aurinko alkaa paistaa. :)

Emilia-Kiitos! Pöydistä viis ja ajattelen uudella tavalla. Ne haaveilemani pöydät olisi oikeasti varmastikin paljon tylsemmän näköiset. :)
Sari sanoi…
todella ihastuttavan näköinen terassi ja terassikalusteet..ovatko tuolit vanhoja, uusia..? kaikkea hienoa täältä blogiamaailmasta löytää, kohta ei tarvitse enää sisustuslehtiäkään..tai ei kai niitä ilmankaan voi olla..
Tuire sanoi…
Sari-Kiitos! Kaikki nämä kalusteet ovat uusia. Ainoa vanha ranskattareni lämmittelee kellarissa. :) Kyllä blogit taitaa päihittää sisustuslehdet, mutta ilman niitä ei voi olla minustakaan. :)
Riitta sanoi…
Kiva tunnelma kuistilla ja tosiaankin nuo kaksi pöytää luo kauniin kokonaisuuden !
Iloista viikkoa sinulle :)
CosyCottage sanoi…
Tosi kutsuva ja kaunis on tuo terassilla oleva pöytäryhmä! Yleensähän tuleekin paljon kivemman ja persoonallisemman näköistä, kun laittaa vähän "eripareja" kimppaan : )! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!
Johanna sanoi…
Ihanan näköinen veranta teillä, todella kutsuva.
Hanne sanoi…
Ihastuttavan kuuloinen ja näköinen laskiainen teillä:)
Tarjoilut ovat hyvät!
-Hanne-
Anniina sanoi…
Ihana kattaus! Mukavalta näyttää teidän laskiainen, kiva myös että naapurusto tulee hyvin juttuun keskenään :)
SannaP sanoi…
Voi kun saisi tuommoiset ihanat rautatuolit. Kaunis kokonaisuus!
Villa Kajava sanoi…
On teillä ollut mukava laskiaissunnuntai ;)! Kyllä sää suosi mäenlaskua, me tosin vaan omassa pikkumäessä pihalla, aamupäivällä käytiin Torpanrannassa kaffella ja pullalla. Ja syötiin vielä kotona laskiasipullia, tosi laiskotti, niin valmiita fasun pullia ;).

Mukavaa uutta alkavaa viikkoa melukylään!

t.Minna :)
Tuire sanoi…
Riitta-Kiitos! Ihan tosiaan itsekin yllätyin. :) Kivaa viikkoa!

CosyCottage-Kiitos! Ehkä pitäisi harrastaa eripareja enemmänkin. :) Mukavaa viikkoa!

Johanna-Kiitos! Terassi on kutsunut meitä usein näin talvellakin. :)

Hanne-Kiitos! Laskiaispullat ovat niin hyviä. Ruotsalaisethan syövät niitä koko vuoden, ehkä meidänkin pitäisi.

Anniina-Kiitos! On tosi kivaa, että voi viettää aikaa helposti mukavien naapurien kanssa.

SannaP-Kiitos kommentista! ;) Ritiläselkäiset rautatuolit ovat Ikeasta. Ehkäpä niitä tulee tänäkin vuonna.

Minna-Kiitos! Kivalle kuullostaa teidänkin laskiainen. Meidän pullat oli raakapakasteita, ja hyvin toimi. Me täällä melukylässä taidetaan ottaa uusintaa laskiastiistaina. :)

Kuulaita kevättalven päiviä kaikille!
Anu sanoi…
Tosi kivat tunnelmat teillä. veranta on kaunis pyöreine pöytineen ja tuoleineen. Pääsisipä maistelemaan noita herkkuja :)
Anu sanoi…
Meillä unohdettiin laskiainen! Ihmettelinkin kun mainostit sitä viimeviikolla että vietät sitä ystävien kanssa. Eilen aamulla sitten katsoin kalenteria, että jaa se on jo tänään. Käytiin pikaisesti iltapäivällä palelemassa mäessä ja pullia ei näkynyt. Ehkä sitten huomenna!
Tuire sanoi…
Anu-Kiitos! Aika kivat pyöreät pöydät ovatkin yhdessä. Epäilen, että teillä on hyvinkin saattanut olla paremmat herkut. :)

Anu-No voihan. Onneksi huomennakin ehtii. Meillä on aamupäivällä uusinta ja iltapäivällä kerho. Nähdään!
ANNAO sanoi…
Ihania kuvia, kauniin kattauksen olet tehnyt ♥
Anonyymi sanoi…
Sopivatpa pöydät kivasti yhteen. Ja kivalta kuulostaa laskiaisenviettonnekin. Täälläkin popsittu pullia urakalla. Mutta ei kiitos ympäri vuoden "laskiaispullia". Niin monesta herkusta menee sen erityisviehätys ja tunnelma, jos sitä on aina saatavilla. Lanttulaatikko ja lipeäkala jouluna, pasha ja mämmi pääsiäisenä, juhannusjuusto mittumaarina jne. :)
Tuire sanoi…
ANNAO-Kiitos! Tänään syötiin hernekeittoa ulkona. :)

Anonyymi-Kiitos! Minustakin on hienoa, että meillä on eri juhliin ja vuodenaikoihin omat erikoisherkut. Ja onhan pulla hyvää pullanakin. :)
Kammari sanoi…
Kivan näköinen tunnelma tosiaan... saako muuten kysyä, mistä olet onnistunut saamaan tuollaisen "kaapelikela" pöydän? Sellainen on ollut minulla jo pitkäänn ajatukissa :)