Ja voittaja on

Aakkosnauha matkaa teidän neljän pikkuisen iloksi ja opiksi. :)

Yhtään kaimaa ei osallistunut, mutta joskus minut sekoitetaan Terhiin. Hauska sattuma. Olenkohan blogimaailman laiskin arpoja? En jaksanut kirjoittaa numeroita, saatika nimiä arvontalipukkeisiin. Vaan heitin mittanauhan lattialle ja pienempi tarttui mittanauhaan kolmosen kohdalta. :) 
Kiitos osallistujille! Oli oikein sykähdyttävää kuulla teistä. Samanlaisista ja erilaisista elämäntilanteistanne ja mielenkiinnonkohteistanne. Aihetoiveina tuli leivontaa. Leivonta on mukavaa, mutta en ole himoleipoja. Ajatukset ovat uuden kodin sisustamisessa ja puutarhassa, mutta yritän kunnostautua leivonnassa. :)

Tervetuloa mukaan monille uusille lukijoille!

Ihanaa viettää rauhallista päivää poikien kanssa muutaman kiireisen päivän jälkeen. Pää surraa vieläkin huutokaupan jännityksestä ja kankaan kuosin suunnitelmia. Kuosin pitäisi olla jo valmis. Taisin tehdä työlään version ötököistä. 
Kuvien taustalla esikoisen uudet lakanat. Sami Vullin Aappa Finlaysonille. Tykkään kovasti sen poikamaisesta vekkulisuudesta, vaikka se ei antiikkinen olekaan. Pikkuveli osoitti lähes jokaisen apinan napaa; napa, napa, napa...

Kommentit

Terhi sanoi…
Siis mitäh, voitinko minä?! Vau! Tätä täytyy juhlia, mä en oo kai koskaan ennen voittanut mitään. Jihuu ja kiitos :)
Tuire sanoi…
No nyt oli siis sun vuoro! Toivottavasti löydät nauhalle jonkun kivan paikan. :)
Johanna sanoi…
Onnea voittajalle! Ja tämä olikin hauska & kohtuullisen helppo tapa suorittaa arvonta. Pistänpä vinkin korvan taakse. Tietysti myös harmittelen, että nyt vasta arvonnan päätyttyä löysin sivuillesi.

Tämä lakana-tapetti näyttää mainiolta. En yhtään ihmettele, että se kirvoittaa kommentteja tyyliin "napa, napa".
Tuire sanoi…
Hauskaa, että löysit tänne Johanna! Laiska keksii keinot. :) Ihka eka arvonta takana, mutta seuraavaan arvontaan sitten. Aappa-lakana on kuivumassa portaikon kaiteella.

Minä haen tänään huutoni huutokaupasta, kivaa!
Iloisia päiviä!
Mia sanoi…
Onnea voittajalle!

Mä tykkään myös kovasti tuosta Aappa-kuosista, pienimmällä on ko. lakanat ja just viime viikonloppuna ihailin kun muksujen serkulla oli huoneessaan Aappa-verhot =)
Saila sanoi…
Ihana tapa arpoa :-D Ja ihana onne(tar?, ei kun onnentuojaprinssi?)
Kivat nuo lakanat, niissä on retroa ja tunnelmaa, ainakin tällaiselle 70-luvun lapselle.
Tuire sanoi…
Mia-Aappa on liikkis. :)

Saila-Onnentuojaprinssi ilmi selvästi. :) Aapassa on jotain kivan 70-lukulaista tosiaan. Lieko Sami Vullikin 70-luvun lapsi?