Liian kiva sauna

Valkea sauna on nyt näin kiva, että siellä pitää leikkiä laivamatkaa. Tarkemmin sanottuna sauna hytti, jossa on ylä- ja alasänky. En tykkää tästä, koska kiukaan vaarat unohtuu helposti, jos saunasta tulee leikkipaikka. Pojat kuitenkin voitti tämän erän. 

Erä 2. Huomasin saunan kaiteessa vihreitä jälkiä. Siihen oli paukutettu puupallolla laivadiskon tahtia. Keräsin voimani ja voitin. Saunassa ei leikitä enää. 
Pikkuinen oksensi sinä aamuna kun meille oli tulossa 15 aikuista ystävää kylään. Heistä suurin osa oli järjestänyt hoitajat omille lapsilleen. Puhelimet kuumana pähkäiltiin mitä tehdä. Ilta kuitenkin vietettiin saunoen ja ne kenellä oli tuiki tärkeät menot viikolla jäivät pois. Poikakin parani samantein.
Torkkupeitto ja laukut ovat tuliaisia Mummin synttäriristeilyltä Tallinnaan. Pyrähdimme maissa ja ehdin löytöillä Novaluxissa. Tiedättekö sen ihanan sekatavara halpiskaupan? Torkkupeitto 19€ ja laukut 1,5€.
Kiitos osallistumisesta saunakyselyyn! Ääniä tuli 280. Yllätten 47% ottaisi valkean saunan itselleenkin. Seuraavat 39% piti valkeasta saunasta ja vain 12% prosentin mielestä valkoinen väri ei sovi saunaan. 

Olette ehkä huomanneet, että talokaapeli on täällä! Ja elisa viihde, jee! Ihanaa kun pääsen vierailemaan blogeissa. Nyt on isot kuvat, bannerille täytyy vielä keksiä jotain. :)
Kommentit

Ruusa sanoi…
Hih, hieno laivan hytti ;)

Ompa ollut halpiskaupassa ihana peitto :)


Kivaa viikkoa!
Maria sanoi…
Määki haluan Tallinnaan! Ihana torkkupeitto, käy hyvin tuonne teidän niin kauniiseen olohuoneeseen! Laukutkin on upeat :)

Mukavaa iltaa!
Tellu sanoi…
samaa kuin ruusakin,ihana toi peitto.Ja kerro ihmeessä tarkemmin mikä halpis kauppa? Äitini käy aika usein Tallinassa. Laukut on myös tosi pirteät.
Sauna on ihanan raikas.Jos seinällä olisi pyöreä ikkuna, se olisi täydellinen laivan hytti pojille. Onko nuo ihanat ikkunan säleiköt ne samat jotka olet tuonut jenkeistä ja ovat olleet muistaakseni edellisen asunnon keittiön ikkunoissa? Ne on niin ihanat! Miksi ihmeessä niitä ei saa Suomesta.
Saila sanoi…
Voi ei miten ihana tuo ensimmäinen kuva! <3 Vaikka leikit loppuivatkin. Mutta viihtyisältä hytiltä näyttää! Voisin tuollaisen hytin ottaakin ensi kerralla. Onkos se S-hytti? ;-)
Mahtavat, uskomattoman edulliset löydöt olet tehnyt Tukholmassa. Onnea kaapelin johdosta (kirjaimellisesti, hihi)! Osaat takuulla arvostaa sitä!
Johanna sanoi…
Voi, että kun on upea peitto ja nuin halvalla. Minäkin niin tahdon tuollaisen :) Onnea kaapelin johdosta, meillä on mokkula ja toosi hidas.
Teija sanoi…
Mikä ihmeen Novalux?? Kerro ihmeessä lisää! Esim. tarkka osoite :)
TiaNina sanoi…
Löysit sitten kaipaamasi tehosteväritkin samalla reissulla :) Nuo laukut ovat hienot, ja juuri luin, että kevään väri on punainen.
Voi itku poikia hytissään diskorytmissä, huoh miten kaukana on omat ajat pienten lasten kanssa (uso tai älä - huoh*).
Mia sanoi…
Hei!

Ajattelin kertoa sinulle, että kuun alussa kävimme ystäväni kanssa Tukholmassa ja samalla reissulla kävi katsastamassa läpi Tuien tärpit Tukholmaan :) . Hyvin ehdimme läpi kaikki paikat! Siljalla oli kätevä mennä, kun metrolla pääsi niin hyvin ja nopeasti perille.

Kiitos siis vinkeistä, tuliaisiakin oli melkoinen määrä :)

terkuin

Mia
Satu sanoi…
Saunan väri on selvästikin onnistunut muutos myös teidän miesväen mielestä :) Komppaan Teijaa tossa ylempänä: kerro ihmeessä mistä tämä Novalux löytyy, siellähän on käytävä jos sieltä saa tuollaisia aarteita tuohon hintaan!
Tuire sanoi…
Ruusa-Kiitos! Novaluxista voi löytää mitä hauskimpia juttuja. :)

Maria-Kiitos! Mäkin haluan Tallinnaan aikuisten kanssa. :)

Tellu-Kiitos! Sälee ovat juurikin ne samat, jotka raahasin Bostonista 1998. Saisivat myydä niitä täälläkin.

Saila-Kiitos! Leikit ei lopu koskaan, ne vain siirtyvät ja muuntuvat. :) Kaapeli on taivaallinen.

Johanna-Kiitos! Täällä ei toimi edes kännykät kunnolla, eli mokkula oli toivoton.

Teija-Kuule Tallinan Rocca al Maressa on ihania vauvakauppoja. Sun pitäisi päästä sinne! :) Novaluxeja on melkein joka ostarissa.

TiaNina-Kiitos! Joo beessi ja vaaleanpunainen ovat aika kivoja värejä. Ai punainen on tulossa taas, kiva kuulla. Kaipa se aika rientää, pienempikään ei ole enää vauva ja hänen pitäisi luopua tutistaan. Saapa nähdä kuka voittaa ne erät?

Mia-Tosi ihana kuulla, että tärpeistä oli iloa! Ja kiva, että löysitte tuliaisia! No mulla on yleensä vaikeuksia olla löytämättä tuliaisia, kun harmillisesti kaikkea ei voi ostaa. :)
Tuire sanoi…
Satu-Kiitos! Novalux on niin hauska löytöilypaikka.

Piti kertomani kaikille yhteisesti, että Novaluxeja on melkein joka ostarissa Tallinnassa. Lähin on Norde Centrumissa, joka on ensimmäinen ostari satamasta. Edullisia löytöilyjä!
Kauniit Kuvat sanoi…
Tosi kaunis torkkupeitto! Nuo aiemmat ystävänpäiväkortit on myös ihan huippuhienot! Pitääpä laittaa idea muistiin ja matkia joku vuosi... Pojilla näyttää olevan hauskaa saunassa :.D
Ainosofia sanoi…
Sauna näyttää tosi tosi kauniilta.
Hienoa, että uskalsitte toteuttaa.
Olette varmasti tyytyväisiä. Kuten lapsetkin :)

Makeita ostoksia Tallinnasta. Huipppu tuo torkkupeitto!
Tuire sanoi…
KK-Kiitos! Pojat leikkivät yleensä tosi kivasti yhdessä.

Ainosofia-Kiitos! Tyytyväisiä ollaan. Vähän jännitti kun en ollut missään nähnyt valkoista saunaa. Tulos on juuri sellainen kuin kuvittelinkin.
Sannu sanoi…
Joo tosi kiva tuli teidän saunasta.Mä voisin kans haluta tollasen samanlaisen.Meillä ku ei ole saunaa eikä tänne saa ees laittaa.Tylsää.Kiitos ostospaikka vinkeistä.
Ihanat pojat:) Mä olen luvannut tänään askarrella poikien kans.
Ei kun sakset käteen!
Mukavaa päivää teille!
Riitta sanoi…
Ensivierailulla täällä kauniissa kodissa! Saunan viihtyvyys on siis kunnolla testattu ;)
Aurin koisia pakkaspäiviä sinulle !
-Heli- sanoi…
Nättejä löytöjä olet tehnyt :) Joo tuo valkoinen sauna kyllä houkuttelis..
-Heli- sanoi…
Nättejä löytöjä olet tehnyt :) Joo tuo valkoinen sauna kyllä houkuttelis..
Tuire sanoi…
Sannu-Vanhaan taloon ei minusta kannata saunaa rakentaa. Ulkosaunat ne vasta ovat ihania. Täällä on monella naapurilla hurmaavia ulkosaunoja uusissa taloissa.

Riitta-Kiitos! Aurinkoa sinulle myös!

Heli-Kiitos! Välillä onnistaa. :)
Mia sanoi…
Laivan hytti... Kaikkea ne keksii :DDD
Aivan ihana sauna, itsekin voisin tulla teille leikkimään laivamatkaa :D
Kammari sanoi…
Todella kaunis koti teillä ja ihana tämä blogisi, johon törmäsin vasta eilen illalla :)

Blogistaasi löytyi paljon yhtymäkohtia oman makuni kanssa ja mikä söpöintä sinäkin taidat pitää H.C. Andersenin "sanonnoista"! Oletko muuten tietoinen, löytyisikö niistä mitään kokoelmaa/kirjaa?

Auringon täyteistä viikonloppua ja paljon ihania blogihetkiä!
Tuire sanoi…
Mia-Kiitos! Mielikuvitus on rajaton.

Kammari-Kiitos! Sadut ovat ihania ja niiden kauniit kuvat. En tiedä onko niitä koottu kirjaksi, mutta se olisi hyvä idea!

Aurinkoista viikonloppua!
Söpöt kassit ja noin halvat! :O

Miten olet saanut kaksi kuvaa vierekkäin? Olen etsinyt sellaista vaihtoehtoa jo tosi pitkään, mutta en ole löytänyt! Ja miten kuvista saa isommat? Yksi toinen bloggaaja yritti kerran minulle selittää, mutta en hänen ohjeillaan saanut mitään muutettua :/

Kiva tuo uusi bannerikuva!
Vanilja sanoi…
Kyllä on kiva tuo valkoinen sauna. Meillä kun on musta, siinä tavoittelin savusauna tunnelmaa, vanhan ikkunapokan ja vanhojen lyhtyjen avustamana. Mukavaa kevään odotusta sinulle
Sari*ll sanoi…
Piti kysymäni että mistä olet löytänyt nuo luukut ikkunaan mutta täältähän se selvisi että ameriikan tuliaisia.. saisi tosiaan olla kaupan täälläkin. Ihanan erilainen sauna teillä kun nyt on niin musta muotia.
Tuire sanoi…
Kiitos kommenteista! Nyt vasta huomaan nämä.