Tunnustusta ja teini-ikää

Olen saanut Stylish Blogger-tunnustuksen FanniAurooraltaMarialta Siirtolaisrouvan Baijerissa-blogista ja allidaalialta.
Kauniit kiitokset! Olen triplailoinen.
Nyt kuuluu siis kertoa seitsemän asiaa itsestään.
1. Koen eläväni uutta teini-ikää.
2.Äitiys muutti kaiken. Noin viisi vuotta vauvan odotusta tai imetystä ja kaksi suloista poikalasta. 
3.Sinä aikana muuttui paitsi oma vartalo niin myös muoti. Nyt siis hakusessa oma tyyli, mitä tähän vartaloon kannattaa pukea ja minkälaiselta haluan näytää?
4. Taipuisat hiukseni kihartuivat korkkiruuveille. Telkkaria katsellessa pyörittelen kiharoita ihmellen niiden voimaa. Opettelen myös uusia tapoja laittaa näitä uusia hiuksia.
5.Tuona aikana en kärsinyt allergioista. Nyt iho taas lehahtaa joskus. Mitäköhän siis voin nyt syödä?
6. Raskaushormonit löysyttävät niveliä. Eikä silloin tullut mieleen, että hiljattain päätökseen saatu hampaiden oikomishoito valuisi hukkaan siinä samalla. Onneksi ei nyt aivan alkutilanteeseen.
7. Että on vähän vaikea kertoa itsestään, kun ihmettelen samaa itsekin. :)
Lähetän tällä kertaa lämpimän ajatuksen kaikille bloginpitäjille sen enempää erittelemättä. Ihanaa kun bloggaatte kanssani.
Tänään on kelkkailtu kirppiskelkalla ystävien kanssa.
Ja potkukelkkailtu satumaisessa talvessa. 
Kepeää alkavaa viikkoa!

Kommentit

Saila sanoi…
Hyvää alkavaa viikkoa teidän poppoolle! Olet kantanut raskautesi upeasti, tai siis (öh, joskus sanat on niin hakusessa!) olet todella upean näköinen nainen raskauksien rasituksista huolimatta. Ihanat reippaat kelkkapojat!
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos kiitos! Ei ollut tarkoitus valitusvirttä, mutta jotenkin outoa ihmetellä itseään kun kaikki muuttuu. Äitiys on tietenkin upea kokemus ja unelmieni täyttymys. Ja mitäpä minä valitan, tällä kylällä on joka talossa enemmän lapsia. :)
Suvimarja sanoi…
Onnea tunnustuksista! Voi kun munkin hiukset olis kihartuneet raskauden myötä! nyt joutuu tyytymään keinokiharoihin :D
Lisay sanoi…
Naytat naiselta,joka elaa elamansa parasta aikaa!!!!
Selailin muutaman aiemmankin postauksen ja ihailin kaunista kotiasi!!!!
Sellainen ihana harmoonisuus!!!
Anis sanoi…
Ihmeellisiä asioita naisen kroppa kokee..ihanat kutrit sinulla...haaveilen pitkistä...
Hassusti se elämä heittelee ja muuttaa asioita. Tai ainakin raskaudet :)

Nautihan olostasi!
Tuire sanoi…
Suvimarja-Kiitos! Kiharat on ihan kivat, mutta helposti pörröiset.

Lisay-Voi kiitos! Ehkä tämä ikä ja aika monella tapaa onkin parasta, vaikka keksin kyllä monta asiaa, joita kaivata menneestä tai toivoa tulevalta. :)

Anis-Niinpä, naiseus ja äityis on ihmeellistä. Tukkahan kasvaa, varsinkin jos käy yhtä harvoin kampaajalla kuin minä. :)

Emilia-Kiitos! Näin on. Vieläköhän on muutosta tulossa? Suoristuukohan hiukset? Nautitaan siitä mitä meillä kulloinkin on! :)
Terhi sanoi…
Todella kaunis olet :) Onnea tunnustuksista! Mulla sama juttu, että raskaudet ovat kihartaneet taipuisia hiuksia entisestään. Mä vaan tylsästi kyllä vedän ne aina suoraksi ja harvoin osaan hiuksia vapaana pitää. Iloa päivääsi :)
Onneli sanoi…
Hei! Voi tätä naisen elämää. Harmi, että sun hampaat lähtivät liikenteeseen, mutta onneksi sait kompensaatioksi kikkarammat hiukset! Mullakaan ei tullut mieleenkään, että synnytyksen jälkeen yhtäkkiä etuhampaiden väliin ilmestyisi rako. Toisen lapsen jälkeen rako oli jo huomattava ja harmitti mua todella. Viime keväänä sitten kuljin raudat yläetuhampaissa ja nyt on taas suu oman näköinen. Iso homma yhden suurentuneen hammasvälin takia, mutta kannatti. Kroppaa en enää saa takaisin, mutta jos edes hampaat ;)
Tuire sanoi…
Terhi-Kiitos, ihana kuulla! Kiharat on minusta ihan parhaat nutturahässäköissä. Minäkin jaksan pitää liian vähän hiuksia auki, ovat niin takkuuntuvaa lajia. Iloa sinnekin!

Onneli-Voi tätä naiseutta! Hauska kuulla, etten ole ainoa, jonka hampaatkin kärsivät. Hyvä, että hommasit hampaasi takaisin! Hymyillään. :)
Anu sanoi…
Onnea tunnustuksista! Niin kauniita kuvia! Äitiys ja odotusajat muttavat. Viimeksi tänään kummastelin sitä, miten raskaus muutti jalkateriäkin. Lysähtivät tai jotenkin levisivät ;)
Mukavaa uutta viikkoa
Tuire sanoi…
Anu-Kiitos! Monelle tuntuu käyneen juuri noin, mutta hei siltä mä sentään säästyin. :) Olen tänä talvena kulkenut saappailla, jotka sain ystävältäni. Saappaat jäivät hänelle pieneksi raskauden jälkeen.

Hyvää viikkoa!
Onnenkyynel sanoi…
Kiva postaus.
Kyllä se raskaus ja imetys vaan naista muuttaa, kaikkihan ne elämänmerkkejä vain ;)

Blogissani olis sulle lisää hyvää mieltä =)
Mia sanoi…
Just meinasin tulla postaamaan että blogissani on sulle tunnustus vaan sullahan tietenkin onkin se jo täällä =)
Käyhän kurkkaamassa kuitenkin =)
Tuire sanoi…
Onnenkyynel-Kiitos! Elämän merkkejä. :) Tulen blogivierailulle. Nettikin toimii hitusen paremmin.

Mia-Kiitos! Kyllä tunnustus aina ilahduttaa. :)