Pikkuhaavetta murskaamassa

Tälle ikkunalle olen jo taloa suunniteltaessa, ajatellut laittaa pelargonihyllyn. Hylly kulkisi keskeltä ikkunan poikki ja hyllyn alla olisi salusiiniverhot. Siinä olisi pelakuiden hyvä talvehtia ja ne antaisivat  hauskasti näkösuojaa, jota tähän ikkunaan kaivattaisiin.
Puolivuotta ajatusta hellittyäni katsoin ikkunaa silmästä silmään.  Sopiiko se hylly oikeasti tähän? No ei. Ikkunan molemmin puolin on seinää hyvän matkaa. Jos ikkunalle tulee lisää kaikkea kivaa ja seinät jäävät paljaaksi, niin mahtaa tulla tasapainoton.

Jos jostain luopuu, niin jotain saa. :) 
Lautashyllyt näyttävät niin hurmaavilta niin monessa blogissa. Kuin tilauksesta löysin Ellokselta juuri sopivan kokoisen pienen lautashyllyn alle 50€ hintaan. Tulisipa se jo.
Tuoleissa on joululahjapäälliset. Sisustajan taivaasta löytyi nämä, joissa on myös takana rimpsu. Minusta avonainen medaljonkituoli kaipasi rimpsua myös taakse.

P.S. Nettini tökkii pahasti. Harmittaa kun sivut aukeavat niin hitaasti, etten moneen blogiin ehdi ja kommentin lähetys kestää vartin. Talokaapeli tilataan tänään, sen hinta on laskenut kilpailuviraston käskystä. :) 

Kommentit

Kaaponkammari sanoi…
Voi hyvät hyssykät, että teillä on nättiä ja kun osaa itse tehdä tulee extranättiä.

Mukavaa olisi nähdä kuva lautastelineestä, kun olet sen saanut.
Tuire sanoi…
Kiitos Kaaponkammari! Laitan toki kuvia kun saan sen ja kunhan se pääsee seinälle. :)
Anonyymi sanoi…
Onneksi löysin sinun blogisi monta kuukautta jouduin olemaan ilman kun en muistanut laittaa suosikkeihini=/:).aivan ihana on tunnelma kodissanne!näitä kuvia katsellessa haaveilee että unelmien talo löytyisi sillä kolmiossa ei riitä enää sisustettavaa!

Terkuin:Manna

Ps.mistä olet löytänyt tuota tapettia mikä sinulla on olohuoneessa?
Saila sanoi…
Voi että, hidas netti on ärsyttävä... Kyllähän ne pelargonitkin tuossa ihania olisivat, ehkä sitten kun seinällä on lautashyllyt, niin ikkunahyllykin sopii taas ;-)
Nääs, ehkä voikin saada KAIKEN!!! :-D
ANNAO sanoi…
Kauniita kuvia :)
Kiitokset lautashylly vinkistä, pitääkin mennä kurkkimaan elloksen sivuille, minä olen sellaista keittiöön haaveillut.
Ainosofia sanoi…
Tosi hyvännäköinen teidän keittiö.
Rauhallinen ja tasapainoinen.
Lautashylly sopii varmasti hyvin.
Tuire sanoi…
Mia-Kiitos! :)

Manna-Kiitos! Kiva kun löysit tänne. Toivon teille onnea uuden kodin etsintään. Tapetti on Laura Ashleyn Josette. Vanhan kodin olohuone oli samalla tapetilla päällystetty.

Saila-Kiitos myötätunnosta! Kun lautashyllyt ovat paikoillaan, otan tuiman katseen kohti ikkunaa pelargonit mielessä. Veikkaan, että joudun taipumaan tai katselemaan kodin muita ikkunoita sillä silmällä. :)

ANNAO-Kiitos! Käy kurkkaamassa lautashyllyä. Jos nettini olisi avannut Elloksen sivun olisin napannut teille kuvan valmiiksi. Onneksi lähettävät minulle paperiversion. :)

Ainosofia-Kiitos paljon! Eikös lautashylly sovi aina, mihin vain mahtuu. :)
Villa Kajava sanoi…
Teidän keittiössä aivan kuten koko teidän kodissa on niin ihana tunnelma, niin rauhallinen :). Jaa-en mä nyt tiedä olisiko se lasi- tai puuhylly niin pahasta tuossa ikkunassa? Näyttäisi kuitenkin olevan hyvin tilaa molemmin puolin. Kylläpä tuo sohva on melkoinen kruunu! Lautashylly sopii teille kuin nakutettu :).Nyt huomasin tuon astiakaapin, voi kun joskus omistaisikin vastaavanlaisen!

KIvaa, jos saatte paremman&nopeamman nettiyhteyden oikeaan hintaan. Tulehan sitten visiitille :)!

KIvaa viikonjatkoa!

t.Minna :)
Mä jäin kanssa miettimään, että kun saat sen lautashyllyn seinään, niin kaipa siihen sen viereen voisi pelarkuu hyllyn laittaa...? Mut siis ei pelkkää kukkahyllyä, ihan orvolta varmaan näyttäisi ilman kaveria. Sohva on kyllä oikea namu!

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hidas netti, toivottavasti saat sen pian kuntoon!
Esmeralda sanoi…
Kaunista! Ihanan raikasta, seesteistä ja avaraa. :)
Terhi sanoi…
Kaunista <3 Sulla on homma hallussa :)
Tuire sanoi…
Minna-Kiitos! Puuhyllyä ajattelin, hauska kuulla että et tyrmää sitä vielä. :) Asitakaappi on löytö Fiskarsin heinäkuisilta antiikkimarkkinoilta.

bea-Kiitos kommentista! Ihana kuulla, että sinäkin pidät vielä pelargonien puolia. :) Tämä netin hitaus on tosiaan ärsyttävää.

Esmeralda-Kiitos! Teidän koululaisen huone oli hieno!

Terhi-Kiitos kiitos!
Moikka! Mä olen tilannut sen saman hyllyn. Niitä on ollut aikaisemminkin siellä myynnissä, mutta ei pitkiin aikoihin. Huomasin kuvastosta heti, kun se joskus vähän aikaa sitten tuli :-)

Muuten mun kone menee jumiin sun blogissa, kun täällä on se lumisade-efekti. Harvoin pääsen lukemaan siksi tänne... Pikkuläppäri ei jaksa ilmeisesti niin kovaa taakkaa sitten pyörittää.

Ihanaa vuoden alkua!!
Tuire sanoi…
Hannis-Kivaa, meillä on samis lautashyllyt pian. :) Lumisadeko jumittaa minunkin konetta? Kiitos vinkistä, nyt se saa lähteä, vaikka niin ihana onkin.

Kaisa-Kiitos! :)
Olipa kerrassaan ihania kuvia, erityisesti tuo ensimmäinen kauniine tuoleineen ja pitsiliinoineen! Teidän kodissa on kyllä blogin nimen mukaisesti niin kuulasta ja kepeää! :)

Sari
Tuire sanoi…
Kiitos Sari! Kun ompelin liinaan pitsit marraskuussa, alkoi poikani heti puhua joululiinasta. :) Kuulautta ja kepeyttä kohti.
Ruusa sanoi…
LÖytyipäs täältä mukava blogi:)
tosi kaunista teillä!

Täytyy kahlailla läpi hieman enemmän.. !

-Ruusa-
Anonyymi sanoi…
Ihanan romanttinen koti teillä.Selailin blogiasi ja huomasin olohuoneessanne olevat ihanat lasiovelliset kaapit.Mistä olet ne hankkinut?
Tuire sanoi…
Ruusa-Kiitos ja tervetuloa kahlailemaan!

Anonyymi- Kiitos! Olohuoneen lasiovelliset kaapit ovat Boknäsin Villinki-sarjaa.

Hauskaa perjantaita kaikille!