Joulukalenterin 6. luukku

Purjevene jäissä.
Kauniista jääpuikkoketjusta on puolet valoista rikki. Viime vuonna pikkuiset kävivät sitä nykimässä aina kun halusivat ärsyttää äitiä. Eli usein :) ja hajosihan se lopulta. Keksin käyttää sitä näin, eikä rikkinäisyyttä juuri huomaa.
Esikoinen toi kerhosta näin kauniin itsenäisyyskynttilätyön. Ilahduin kovasti. 

Uudessa kodissa olen ollut ihan hämmentynyt, että kukkaset ja jopa kynttilät ovat saaneet olla pöydällä rauhassa, edes jouluvaloissa ei ole roikuttu. Ihanaa, että lapset kasvaa! Adventtikynttelikkömme on silti vastustamaton ja eri näköinen joka vilkaisulla. Maitolasikin siihen kerran ilmestyi, pystyssä kuitenkin ihme ja kumma. :)
Halusin keksiä jotain nättiä itsenäisyyspäiväksi, tuli tämmöinen pastellikarnevaali. Aivan toivoton poikien kanssa ihan varmasti, mutta eihän se ole kuin päivän ja sitten kerin nauhat huonellisesti kaappiin.
Tänään syödään hyvin ystävien kanssa ja katsotaan linnan juhlia. Mikä on illan väri?
Kenellä on prinsessaisin puku? 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kommentit

Marika sanoi…
Siinähän ne valot ovat kauniit hyllyn päällä! Minulla on ollut monta vuotta ajatuksissani hankkia moiset, mutta ei vain sitten kuitenkaan tule koskaan ostettua :)

Minä muuten inhoan ylitse kaiken linnanjuhlia. Kutsunkin niitä tyylikkäästi rättibileiksi. Seuraavat kaksi viikkoa sitten lehdet jauhaa kenellä ollut millainenkin lumppu tai rätti päällään. Yh.. :)
nanna sanoi…
Meille tuli tuollainen samanlainen kerhoaskartelu. Ihana tosiaankin!

Mä kanssa odottelen iltaa ja pukuja. Vakivieraista Leena Harkimo on aina ollut tyylikäs ja yksi suosikkini.
allidaalia sanoi…
Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Linnan juhlia odotellessa. Katsotaan kuka on linnan kaunein tänä vuonna.
Kerhotyö on todella kaunis.
Tuire sanoi…
Marika-Kiitos! Minusta se on ihanaa, toivottavasti saan käsiini muhkean kuvapaketin kauniista puvuista. :)

nanna-Kiva, että teillekin tuli itsenäisyyspäivän ikkuna. Luulen, että kaivan tämän esiin joka itsenäisyyspäivä. Leena Harkimo on tyylikäs ja kaunis, mutta ei niin prinsessa. Olisikohan kenelläkään tyllimekkoa?

allidaalia-Kiitos! Ihanaa katsella juhlia lumen pyryttäessä.
Anonyymi sanoi…
Kuulostaa niin tutulta nuo uudelleenjärjestelyt:) Itse jännitän sitä saako kuusi olla hetkeäkään rauhassa aktiiviselta yksivuotiaaltamme. Ainakin kauppojen joulukuuset ovat olleet vastustamattomia.
Meillekin piti tänään ystäväperheen tulla itsenäisyyspäivän viettoon mutta suunnitelmat menivät eilen uusiksi kun heidän neljäs poikansa syntyi. Ihanaa! Toivottavasti pääsen pian ihmettä ihastelemaan!
Mukavaa Itsenäisyyspäivää! MK
Tuire sanoi…
MK-Toivotaan, että neulaset pistää pikkuisen ja lapsi ottaa etäisyyttä. :) Meidän esikoinen kaatoi joulukuusen alle 2veenä. :) Hän tarttui koristeeseen ja kiskoi, kiskoi, huusin ja hän kiskoi kunnes kuusi kaatui. Parku tuli, muttei käynyt kuinkaan. Ihanaa, että pääset ihastelemaan pientä ihmettä!
Esmeralda sanoi…
Onpa suloinen kerhoaskartelut! Kaunis!

Hyvää itsenäisyyspäivää!
-Heli- sanoi…
Ompa ihana itsenäisyyspäivän askartelu :)
Hyvää itsenäisyyspäivää!
tiina sanoi…
Hyvää itsenäisyyspäivää. ♥
Maria sanoi…
Tosi kaunis tuo valo hyllyn päällä! Hyvää itsenäisyyspäivää!
Villa Kajava sanoi…
Hieno kerhoaskartelutyö! no voih tuo jääpuikkoketju, mutta kauniilta se näyttää "pätkänäkin" :). Adventtikynttelikkö on kaunis, ei ihme että pojatkin halunneet siihen antaa oman lisänsä ;).

Täällä jäi Linna Itsenäisyyspäivän vastaanotto heikoksi lenssun johdosta :(. Se vähä mitä jaksoin katsoa näytti kyllä siltä kuin naiset olisivat satsanneet pukuihinsa aiempia vuosia enemmän,hienoa! Minäkin odotan muhkeaa kuvakoostetta telkusta että lehdistä :).

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

t.Minna :)
Krista sanoi…
Tykkäsin kovasti valosta hyllyllä ja adventtikynttelikkö on tosi kiva. Hyvää itsenäisyyspäivää!
Tuire sanoi…
Kiitos kommenteista! Linnanjuhlat näyttivät hienolta, ihania pukuja! Oli sitä tylliäkin!