Joulukalenterin 16. luukku

Jouluinen retki.
Pääsin Porvooseen pitkästä aikaa. Teki mieli lähteä kun blogeissa on ollut niin ihania kuvia jouluisesta vanhasta Porvoosta ja myös Tallinnasta ja monista kauniista paikoista.
Pikkuiset pääsivät mukaan.
Tämä uusi lastenliike oli hurmaavin missä olen käynyt.
Illalla pääsin kuuntelemaan joululauluja kirkkoon. Kuorossa lauloi kaksi ystävää ja tunnelma oli jouluinen.
Aito vanha kynttilän jalka oli toinen vasemmalta, kuten aika moni arvasikin. Se on sirompi muodoltaan kuin uudet ja siinä on kulunut kukkakuvio.
Taidanpa kipaista laittamaan kynttilät paikoillen kun olitte niin yksimielisiä. :)
Kiitos kivoista kommenteista ja veikkauksista!

Kommentit

Jossuma sanoi…
Tuo toiseksi alimmainen kuva, tuosta kaupasta. Kävin juuri yksi päivä siellä ja sinä tulit mieleeni. Ihana kauppa..otin myös kuvia sieltä.

Kiva blogi sinulla. Tunnelmallista joulunaikaa!
Tuire sanoi…
Jossuma-Ihanko totta! Aika hauskaa! Olisin tosiaan voinut ostaa sieltä ihan kaiken, mutta pysyin tiukkana en ostanut mitään.
Tunnelmallista joulunaikaa!
Aivan mieletön tuo kauppa! Ystävältäni siitä kuulinkin. Hän oli saanut putiikista aivan ihania vaatteita lapsilleen.

Lämmintä joulun odotusta! (Voi kun voisikin pysäyttää ajan tähän ihanaan odotukseen.. Tämähän se on melkein parasta, kun kaikki on vielä edessä..)
Villa Kajava sanoi…
Mitämitä??Kuinka ihmeessä selvisit noin tiukkana,ostamatta mitään ;)? Ei olis onnistunut multa ;). On kyllä hurmaavan näköisiä tuotteita,vaatteita. Jo ulkoapäin oikein houkuttelee astumaan sisään :). Hih, pojatko siinä kurkkivat näkyykö tonttuja sisällä liikkeessä, kun ulkona nuo kaksi? Porvoo on kyllä kaunis kaupunki,ympäri vuoden!

Tulehan Tuire poikkeamaan "kylässä", jos ei pahat joulukiireet...;)!

t.Minna :)
Päivi sanoi…
Ihanan näköinen talviretki, ja ah, mitä kauppoja! Tahtoo myös! ;)

Mukavaa viikonloppua!

-Päivi-
nanna sanoi…
Siis mikä (ja missä kohtaa kaupunkia) kauppa toi toka alin tavarataivas on? Näyttää ihanalle!
Tuire sanoi…
Pieni Pitsinenäliina-Kehut kuuluu kauas. Kauppa oli niin kaunis viimeistä piirtoa myöten ja ihania vaaleita vaatteita. Totta, joulunodotus on ihanaa. Ehkä silti parasta kun aatto on ohi ja kaikki on valmista ja rauhaisaa ja lapset leikkii sovussa uusilla leluilla. :)

Minna-Liike oli niin ihana, että piti oikein keskittyä ollakseen sortumatta. Saattaa kyllä olla, että haen sieltä vielä kauniit kattolamput. Pojat tutkailevat Riimikon seimeä. Voi meillä on ihan härdelliä, mutta blogivierailulle täytyy aina ehtiä. :)

Päivi-Niin tämä Porvoo-kuume tarttuu aina eteenpäin. :) Joko taas on pian viikonloppu, iloista viikonloppua teille myös!

nanna-Mulle jäi liikkeen nimi vähän epäselväksi kun kadulla viuhui autoja ohi kokoajan ja oli neljä 1-4 veetä paimennettavana vuorotellessamme ostoksilla. Seinässä oli iso Våga-korun kyltti ja se sijaitsi samalla kadulla kuin ihana Liina Interiör lähempänä uutta keskustaa. Se oli täynnä vain kaikkein ihaninta!
Esmeralda sanoi…
Näyttääpä ihanalle! Minäkin tahtoisin jouluiseen Porvooseen visiitille. Eipä vaan taida ennen joulua enää ehtiä...
Ihanaa alkavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Esmeralda-Olisipa vuorokaudessa enemmän tunteja. Aleaikaan on myös kiva päästä ostoksille.