Uusi kamera

Uudella kameralla Canon G12 on ilo kuvata, suuri kenno ja valovoimaa. Mietin pitkään tämän ja järkkärin välillä, enkä ole vieläkään varma oliko valinta oikea. 

Syklaamit kävivät kylvyssä. Ne ovat pysyneet kukkeina kauan.

Syklaamit automaatilla Canon G12 kameralla.

Syklaamit automaatilla Canon vanhalla ja loppuunkuluneella Ixuksella samana ajankohtana.

Ero on ainakin selvä ja G 12 on sitä kokoa, että kulkee vielä helposti mukana. Ehkä se on juuri hyvä, juuri minulle, juuri tähän vaiheeseen. I photokin on saatu tolpilleen ja kaikki kuvat ovat tallessa, eli kaikki hyvin. :)

Kommentit

Onnittelut uudesta kamerasta. SE on meidän naisten ihana lelu. Kiva kokeilla ja testailla :)

Hyvä valinta ainakin kuvien perusteella. Nyt vaan räpsräps :D
Nonna sanoi…
Onpas iso ero noissa syklaamikuvissa! Onnea vaan uudesta kamerasta! Näin pimeänä vuodenaikana siitä saa kaiken irti!

Minä kaipaisin jotain tehokurssia kuvaukseen. Pitäis varmaan ensin mennä kirjastoon perusopusta hakemaan ja testailla vaan eri säätöjä... Mulla on siis Canon Powershot G3.
Terhi sanoi…
Onnea uudesta kamerasta, hyviä kuvia olet ottanut! Meillä järkkäri, mutta ei siitä hyötyä ennenkuin opettelee kunnolla kuvaamaan..
Anis sanoi…
Kyllä vain on hurja ero kuvissa.Minä ostin syksyllä tuon canonin 1000D:n ja olen ollut tyytyväinen, kovasti on vain oppimista.
Tuire sanoi…
Emilia-Kiitos! On ihana kuvata uudella. Olen silti tosi laiska lukemaan ohjeita, mutta testaillaan. :)

Nonna-Kiitos! Ero on huomattava. Moni aihe jäi taltioimatta kun vanha kamera ei vain taipunut. Varmasti hyvä kamera tuo powershoot. Kävin lyhyen työväen kurssin edellistalvena, se oli hyvä ja haluaisin uudelle kurssille.

Terhi-Kiitos! Sanoivat ystävälleni liikkeestä, että vaikka kuvaisi vain automaatilla niin järkkärissä on järkkärin optiikka ja valovoima. Eli on hyötyä. :)

Anis-Hurja ero syklaameissa, niin on. Hieno kamera, varmasti hyvä ostos. :)

Iloisia kuvaushetkiä kaikille!
Willasukka sanoi…
Ja minä kun olen jo aiemmin pitänyt sinun kuviasi aivan loistavan hyvinä, ovat ne nähtävästi tästedes vielä parempia :) Tuo koristekaalikin (?) näyttää upealta!

Kyllä se vain taitaa niin paljon olla kamerasta kiinni (valitettavasti), vaikka on tietysti myös kuvaajan taidoissakin osansa.
Olympuksen ikivanhalla pokkarilla ei vaan saa otettua sellaisia kuvia kuin haluaisi ja luulenpa ettei sillä saisi huippukuvia edes taitavakaan kuvaaja. Siispä saa itse tyytyä arvauskuviin ;)
Teija sanoi…
Onnea uudesta kamerasta! Näissä kuvissa ero on valtaisa, joten kyllä vaan kannatti! Mä olen ollut niin saamaton, etten ole juurikaan perehtynyt meidän kameran mahdollisuuksiin, vaikka jo huhtikuussa se hankittiin. (Canon eos 50D) Nyt vähän jännään näitä pimeitä aikoja, että miten käy kuvaamisen.. Kun vaan ryhdistäytyis ja ottais ohjeet esille :)

Kuvaamisen iloja!
Anu sanoi…
Hieno peli:)

Mun blogissa ois haaste!
Kipaise nappaan, jos ehdit...
akissfromthepast sanoi…
aikamoinen ero kyllä kuvissa. onnea uudelle kameralle, täähän tarkoittaa vaan entistä parempaa kuvamtskua :)
ANNAO sanoi…
Onnittelut uudesta kamerasta! Hienoja kuvia olet sillä saanut :)
Tuire sanoi…
Willasukka- Voi kiitos kuvakehuista! Kameroissa on kyllä eroja. Kesällä ulkona pärjää monella kameralla kun valoa on tosi paljon. Nyt hämärän aikaan oli kiva saada uusi kamera. Koristekaali on saanut kuurankukkia pintaan.

Teija-Kiitos! Kyllä kannatti. :) Ihana kamera teilläkin. Hämärässä kameroiden erot korostuvat, vaikka valoa valokuvaan tarvitaan.

Anu-Kiitos! Menen heti seuraavaksi kurkkamaan haasteen, jännää. :)

akissfromthepast-Kiitos! Ainakin uusi kamera tarkoittaa helpompia postauksia minulle kun saan kuvia vaivattomammin. :)

ANNAO-Kiitos! :)

Hyviä kamerahetkiä kaikille!
Saila sanoi…
Tämä postaus tuli kyllä niin tarpeeseen! Kiitos siis siitä!
Täällä on juuri mietitty uuden kameran hankkimista, mutta mietityttää, että minkälaista sitä seuraavaksi. Mullakin toi ikivanha ixus ja ei oikeen tuu julkasukelposia kuvia :/. Järkkäri tuntuu minunkin käyttöön niin suurelta ja tpisaalta en usko että saan siitä kaikkea hyötyä irti kun en jaksa opetella kuitenkaan sitä kunnolla käyttämään :D
Onnea uudesta kamerasta!

Munkin pitäisi varmaan uusi hankkia, kun tää nykynen pysyy teipin voimalla kasassa... ;D
Esmeralda sanoi…
Vau, mikä ero syklaamikuvissa. Hyvän valinnan teit! Minulla on myös canonilta laadukas powershot, kun en uskaltautunut hankkimaan vielä järkkäriä silloin kun kameraa valitsin. Ehkä jossain vaiheessa sitten järkkäri. :)
Onnea uudelle kameralle ja hauskoja kuvaushetkiä!
Tuire sanoi…
Saila-Kiva kuulla, että samat mietteet sielläkin. Kameran valinta ei ole helppoa, mutta moni ystäväni suositteli tätä G12 kameraa.

bea-Kiitos! No ihan kuullostaa siltä, että uudelle kameralle olisi sielläkin tarvetta. :)

Esmeralda-Kiitos! Mullekin jäi sellainen fiilis, että ehkä sitten joskus vielä se järkkäri.

Tulisi nyt sitä lunta niin olisi hauskaa kuvattavaa uudella kameralla! :)
Ira sanoi…
Onnea uudesta kamerasta! Kuvissa huikea ero. Nyt iski kamerakuume täällä. Onneksi saan koulun järkkäriä lainaan viikonlopuksi yhtä projektia varten, hihii, pääsee testaamaan. Maltankohan muuta tehdäkkään???

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
Villa Kajava sanoi…
Täältäkin onnea uudesta kamerasta :)! Hienot kuvat kukista ja mikä mieletön ero syklaamista otetuissa kuvissa! Kyllä vain kameralla on merkitystä. Kunpa mäkin saisin uuden kameran...:). Ja hienoa,että kuvat tallessa! Nyt sitten ahkerasti räpsyttämään kameralla!

t.Minna :)
Tuire sanoi…
Ira-Kiitos! Kamerakuume on tarttuvaa laatua. :) Kiva kun saat testailla ihan rauhassa.

Minna-Kiitos! Kyllä kameralla on merkitystä. Ihan varmasti räpsyttelen, räps räps. :)

Mukavat perjantait kaikille! Mun tekisi mieli metsään, ehkä kohta mennään.