Tyllilamppu

Voi tätä tuoreen kodin työmäärää!
Laatikoiden kantoa, siivoamista, huonekalujen kasaamista, poraamista, rokokoosohvaprojekti ja uuden nurmikon leikkuuta. Tekemättömät raksahommat kellarissa. Ikkunoiden pesua en ole jaksanut ajatellakaan. Verhotkin olis kivoja.
Isompi on jo oiva työmies, mutta pienemmän ansiosta joka huonekalusta puuttuu ruuvi tai pari.  

Joka nurkka on täynnä tekemätöntä työtä. Suunnitelmia on niin paljon, kun vain ehtisi.

Lamppuprojekti on valmis. Ompelin varjostimen lakanakankaasta ja Ikean pehmeistä tylliverhoista. Ostin uuden varjostinkehikon, mutta se oli kattolampulle. Siispä vanhasta varjostimesta tehtiin uudelle pidike rälläkän ja pihtien avulla. Isäni vielä keksi kynsilakata terävät leikkupinnat. :)
Illat venyy!

Vaikea edes kuvitella mitä olisi rakentaa koko talo.

Kommentit

Terhi sanoi…
Voi miten kaunis!!

Ja voin vaan kuvitella tuon työmäärän ja iltojen venymisen, huh. Mieheni on alkanut viime päivinä puhua rakentamisesta, mutta ei se meillä onnistuisi kuin rakennuttamalla tms. Kerrotko vielä, mikä/mistä tuo teidän talo olikaan? Mua jo hirvittää miten selvitään tulevasta keittiöremontista saati että ruvettais rakennuspuuhiin..

Jaksamista ja kaunista vkonloppua!!
Tuire sanoi…
Kiitos Terhi!
Meillä on K-raudan Avainkoti, nykyään omatalo Easy 169. Hommaa on pelkästään muutossakin ihan riittävästi. Onneksi ei ole muuttoja tiedossa. Tähän jäädään. :)
Hyviä suunnitelmia teille ja iloiset viikonloput!
No onpas nätti varjostin!

Mutta älä hei liikaa stressaa. Teillä on nyt loppu elämä aikaa laittaa tätä kotia!
Tuire sanoi…
Lohdullisesti sanottu Emilia, kiitos!
Pitäisi varmaan rauhoittua ja malttaa nauttia siitä mitä on valmiina. On vaan niin monta juttua, jotka on pakko tehdä heti, koska niihin on pakottava syy kuten talven tulo tai joku kone paikalla.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Tuire sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Villa Kajava sanoi…
Onpa oiva idea lampunvarjostimeksi,tosi kaunis! Ihailen ihmisiä,jotka osaavat käsillään näprätä ja tehdä vaikka mitä! Mulla ei ainakaan tässä elämäntilanteessa (kun pieniä lapsia) riitä kärsivällisyys vaan tyydyttävä kauppojen valikoimiin :(. Ihan varmasti uuden talon kanssa ja pihan talvikuntoon saattamiseksi riittää töitä! Musta tuntuu,että vaikka asumme rivitalossa pikku pihassamme ja terassillamme suh`t usein saa olla jotain laittamassa/siivoamassa. Kun akuutit asiat saa pois päiväjärjestyksestä se on työvoitto! Ja kannattaa palkita itsensä jollakin mukavalla tavalla :). Mä lähden nyt itse vähän piristymään tämän taudin koettelemana shoppailun muodossa,vaikka toisaalata voisi jäädä kotiin huilimaankin.Pakko päästä tuulettamaan päätä! Tuire,tule nyt ihmeessä osallistumaan mun blogiarvontaan :)!Päättyy huomenna klo 21. Toistaiseksi vain Emilia on "uskaltautunut" osallistua..Virkeää viikonloppua!t.Minna :)
ANNAO sanoi…
Lampunvarjostimesta tuli ihana ♥
Miia sanoi…
Aivan ihana varjostin. Työmäärä on huikea myös täällä, joten ymmärrän hyvin, mistä puhut. Toivottavasti saatte kuitenkin välillä pidettyä taukoa, vaikkapa kokonaisen viikonlopun verran. Sitten taas jaksaa. :)
Varjostimesta tuli kaunis! Hyvä kokonaisuus jalan kanssa.
Hiljaa hyvää tulee, stressi vie pian ilosi. Nauti ja iloitse, kotisi on jo kaunis :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!
TiaNina sanoi…
Tulipas kaunis lamppu! Ja hyvä esimerkki siitä, miten kaiken ei tarvitse maksaa maltaita, kekseliäsiyyttä, luovuutta ja sinnikkyyttä!
Tuire - ikkunat on paikallaan, eikä häviä - ja syksy tulee - ne voi hyvin pestä keväällä. Nyt sulla on ikkunoitakin muutama enemmän kuin entisessä elämässä, joten priorisoi asioita. Jostakin pitää luopua, kun tulee lisähommia, mitä omakotitalossa väistämättä on. Tämänkin olen oppiut vain kokemuksen kautta, vaikea on olla tekemättä - mutta kaikkea ei yhtäaikaa ehdi tai sitten ei jaksa. Ja lapset tarvitsee omansa :)
Kaunis lamppu tylleineen ja kaikkineen.

En voi muuta kuin yhtyä edellisiin. Älä suotta stressaa, tekemättömät hommat ei omakotitalossa lopu vaikka kuinka puurtaa. Ja totuushan varmaan on, että vain sinä näet kaiken sen mikä on tekemättä, ei välttämättä muut. Itse olen ajan kanssa oppinut sietämään paremmin epätäydellisyyttä, joskaan se ei aina ole helppoa.

Tsemppiä, kyl se siitä!
Saila sanoi…
Hooh, mutta toisaalta, omakotiasujalla on aina jokin juttu kesken, eikö? Onneksi on kellari minne säilöä keskeneräiset projektit ;-)
Ihana lamppu!
Tuire sanoi…
Minna-Kiitos! Kävin osallistumassa. :) Mullakin meni monta vuotta ihan vain esikoisen kanssa valvoessa. Nyt nautin kun on edes vähän aikaa iltaisin vaikka ommella.

Kiitos ANNAO ja maija maitoparta!

Miia-Kiitos! Näin täytyy tehdä. Meillä olikin juuri yövieraita ja hauskaa. :)

Marie-Kiitos! Koitan ajatella niin ja vaalia iloa.

TiaNina-Kiitos! Näinhän se taitaa olla muillakin, helpottavaa kuulla. Ja lapset ennen kaikkea.

bea-Kiitos ja kiitos tsempistä! Pitäisi opetella rajaamaan katsettaan yhtä tarkasti kuin kameralla kuvatessa, hih!

Saila-Kiitos. Niin se varmaan on. Kellari on huippujuttu.

Leppoisaa sunnuntaita!
taburetti sanoi…
Kauniin varjostimen teit!!
Hiljalleen tulee valmista..:)))
Mukavaa sunnuntai iltaa!!
Jaana
Liisa sanoi…
Kiva kun kävit vierailulla luonani ihan kommentein kera! Klikkasinpa itseni lukijaksi sinun kauniiseen blogiisi. Aivan upea tuli lampunvarjostimesta. tulen paremmalla ajalla uudelleen lueskelemaan blogiasi.
tiina sanoi…
Kaunis tuli tuosta lampusta.
Tuire sanoi…
Kiitos kivoista kommenteista! :)