Mehiläisiä verhoissaTänään talo on hiljainen ja olen ommellut verhoja, ihanaa! Tykästyin kankaaseen Pariisiin Boucharalla viisi vuotta sitten. Se oli oikea kangasparatiisi. Nyt mehiläiset pääsevät vihdoin esille. 

En päässyt itse hulluttelmaan, mutta Äiti toi minulle huivin. :)

 Enää ruskeita oli ollut jäljellä, mutta se on kiva väri. Yhdistän sen tänään harmaaseen kietaisuneulemekkoon. Pidän ruskeasta ja harmaasta yhdessä.

Pitäisiköhän tuo oliiviparka jo päästää sisälle?


Kommentit

Kesäkukka sanoi…
Oi, kuinka kaunista kangasta!
Ja tuo huivikin on ihana!

Anopin oliivi näkyi olevan jo sisällä :)

Mukavat lauantai-illan jatkot!
Kaunis kangas! Verhoista tulee upeat.
Enkä malta olla kehumatta samalla makuuhuonetta ja sen ihanaa sänkyä :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!
Anu sanoi…
Voi Tuire, multa on mennyt monta postausta ihan ohitse. Todella kauniita juttuja. Tuo sänky on valtavan ihana. Omassamme katoksessamme ollaan viihdytty ja noilla samaisilla Ikean puuvillaverhoilla muuten olen verhottanut sängyn. Tein yhdestä verhosta katon ja laitoin nurkkiin huolimattomasti heitettynä muut verhot. Yhdessä nurkassa kiepsautin kankaan pylvään ympäri ja laitoin solmulle - ihan kiva tuli siitäkin.
Tämän postauksen kangas on upea! Ja huivistakin tykkään. Katsoin huivia ja yhtä puseroakin kuvastossa mutten päässyt minäkään tänä syksynä hulluttelemaan :) Ihailin silti.
Onnellista pyhää,
Anu
Tuire sanoi…
Kesäkukka-Kiitos! Pitänee päästää oliiviparka sisälle. Saapa nähdä miten se pärjää talven, kun taloissa mallia 2010 ei löydy vetoisia ikkunanalusia.

Marie-Kiitos! Muistelen, että mehiläiset olisivat olleet suosittu aihe jo monta sataa vuotta.

Anu-Kiitos kovasti vinkeistä! Teidän sänky näytti niin upealta! Nyt mullekin tuli hiukan verhokattokuume. Pylvään ympärisolmimista on myös kokeiltava. :)

Levollista sunnuntaita kaikille
Saila sanoi…
Olet yhtä kaunis huivissasi kuin ihana pihakalusto :-) Tuo verhokangas on aivan ihanaa. On fiksua ostaa silloin kun löytää sitä mistä todella pitää.
Tuire sanoi…
Kiitos Saila aina niin kannustavista kommenteista! Olen iloinen, että ostin kankaan, vaikka se kauan odottikin. :)
Terhi sanoi…
Oletpa kaunis uudessa huivissasi! Kangas on myöskin upea.